2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045605 بازدید | 684475 پست
من روز ۲۷ انتقالم رفتم فقط ساک دیده شد بعد دوهفته برا قلبش رفتم که قلبشو دیدم دکتر گفت ۷هفته و ۶ روز ...

۲۷ انتقالت چند هفته میشدی ؟ ساکش چند میلی بود ...من داغون شدم اصلا کاش نمیرفتم سونو اخه من پارسال بارداربودم ۶هفته و۳روز قلبم داشت البته پارسال بتام روز موعد ۸۳۴ بود امسال ۲۸۸ بود میگم شاید دیر لانه گزینی کرده 

سلام دوستان من به حساب پریودی ۶هفته و۲روزم امروز رفتم سونو ساک وکیسه زرده ۸میلی دیده شد ولی جنین نبو ...

تو پست های قبلی دیدم شماهم تعیین جنسیت انجام دادین  خوب خداروشکر ان شاالله همه به نتیجه برسن🙏🏻تا جایی که من میدونم ۶ هفته زوده واسه قلب من خودم ۸ هفته رفتم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=154226279]تو پست های قبلی دیدم شماهم تعیین جنسیت انجام دادین  خوب خداروشکر ان شاالله همه به نتیجه برسن🙏 ...[/QUOT

عزیزدلم من ۲۵ میلیون  هزینه کردم کلا دوتاجنین برام موند ودوماه قبل انتقال دادم منفی شد مرداد ماه طبیعی اقدام کردم وخداروشکر باردارشدم امروز ۶هفته و۲روزم یکم نگرانم خداکنه زودتر دوهفته بگذره برم ببینم قلبش تشکیل شده 

[QUOTE=154226279]تو پست های قبلی دیدم شماهم تعیین جنسیت انجام دادین  خوب خداروشکر ان شاالله همه به نتیجه برسن🙏 ...[/QUOT]

شاید کنجد ما تنبله 😞پارسال که باردارشدم ۶هفته و۳روز قلبم داشت ولی ۱۱هفته سقط شد 

۲۷ انتقالت چند هفته میشدی ؟ ساکش چند میلی بود ...من داغون شدم اصلا کاش نمیرفتم سونو اخه من پارسال با ...

اون روز که رفتم ۵ هفته بودم تازه دکترم بهم گفت ۴ هفته هستی ساک ۷ میلی بود .دکترم بر اساس روز انتقالم گفت ۴ هفته هستی به نظرم کاش میزاشتی دیرتر میرفتی سونو فقط به ادم استرس وارد میشه من که تو این ۲هفته خواب و خوراک نداشتم .شما هم نگران نباش عزیزم حتما قلبش تشکیل میشه مثل من با خودت نکنی 

اون روز که رفتم ۵ هفته بودم تازه دکترم بهم گفت ۴ هفته هستی ساک ۷ میلی بود .دکترم بر اساس روز انتقالم ...

منم به حساب سونو ۵هفته و۴روزم ساک ۸میلی بود ...خدا برات نگهش داره عزیزم ایشالا برای منم قلبش تشکیل بشه ...نگران شدم یهو ولی دکتر گفت مشکلی نیس دوهفته بعد برم قلبشم تشکیل میشه 

۲۷ انتقالت چند هفته میشدی ؟ ساکش چند میلی بود ...من داغون شدم اصلا کاش نمیرفتم سونو اخه من پارسال با ...

بچه ها شما خیلی زود برای سونو می‌رید. دکتر من میگه سی تا سی و پنج روز بعد از انتقال که تقریبا میشه هفته هشت. آخه وقتی انقدر زود می‌رید ممکنه لانه گزینی دیر انجام شده باشه بعد جنین یا قلب دیده نمیشه کلی استرس میگیرید.

تو رو خدا نرید انقدر زود 😅

آره گلم در این حد مشکلی نیست، فقط خونه عمو تو کرونا 🤔🤔🤔🤔 تازه باردار هم هستی، اگر میتونی نرو گلم

مرسی عزیزم درد زیر شکم الان طبیعی؟ هردفعه یه قسمتی درد میکنه انگاری یه چیزی داره کنده میشه

بچه ها شما خیلی زود برای سونو می‌رید. دکتر من میگه سی تا سی و پنج روز بعد از انتقال که تقریبا میشه ه ...

من جواب ازمایشمو بردم  به درخواست خودم سونو شدم دکتر گفت الان چیزی معلوم نیس گفتم حالا حداقل ساک وببینم گفت دوهفته بعد برم ایشالا که قلبش تشکیل بشه