2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام زینبی منم تو بارداری یک عدد  فیبروم دارم که قبلش نداشتم، این بعد از زایمان برطرف میشه یا ب ...

سلام عزیزم، والا بستگی داره، واسه من به طرز عجیبی همه مشکلاتم از جمله کیست و فیبروم و آندومتریوز و... همه خوب شدن، شما هم بعدش نهایت سالی یک بار باید سونو بدی کافیه

@زینبی_بابا     عزیزم شما میدونی که رویان چرا برای من سونو شکمی نوشت ،فکر کنم گفت روز دو ...

عزیزم مطمئنی؟؟؟ من یه لحظه فکر کردم بارداری

داپلر واژینال ننوشته احیانا؟؟ چون اون دقیق ترین هست

شاید هم میخواستن موارد دیگه ایی که نمیدونم چی هستن رو بررسی کنن

میتونی عکس از توضیحاتت بفرستی؟ 

سلام دوستان 

من ۳ سال پیش یه سقط داشتم بعدش هم باردار نشدم تا اینکه رفتم دکتر عکس و ازمایش 

متاسفانه دخیره تخمدان کم لوله ها بسته و اسپرم هم حرکت نداشت تعدادش هم کم بود دکتر گفت باید زودتر بری تو سیکل ivfوگرنه باید تخمک اهدایی استفاده کنی

میشه لطفا راهنماییم کنید 

برای شروع برام قرص جلوگیری نوشت که از پنجم قاعدگی شروع کنم 

کسی بیمارستان صارم انجام داده جواب گرفته یا اینکه بیمارستان پیامبران برم 

مررررسی عزیزم الهی بهترینها برای خودت وخانوادت اتفاق بیفته😘😘😘😘

قربونت گلی 😍 😍 😍 😍، ان شاء الله شما هم کلی اتفاق های خوب برات بیفته🤰🤰🤰🤱🤱🤱👨‍👩‍👦👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧‍👧

قربونت گلی 😍 😍 😍 😍، ان شاء الله شما هم کلی اتفاق های خوب برات بیفته🤰🤰🤰🤱🤱🤱👨‍👩‍👦👨‍👩‍👧‍ ...

زینبی جون یه سوال داشتم. من شنبه روز دهم که سونو شدم فولیهام بزرگترینش ۱۰ بود و یکی هشت و بقیه ۶. کلا هم ۱۰ تا یا دوازده تا فولی داشتم. بعد از شنبه بهم اچ ام جی داد سه تا آب و پنج تا پودر. تا سه روز. حالا فردا میخوام برم دوباره سونو بشم به نظرتون رشد میکنن . ممنون میشم جواب بدی

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار

سلام دوستان من به حساب پریودی ۶هفته و۲روزم امروز رفتم سونو ساک وکیسه زرده ۸میلی دیده شد ولی جنین نبود دکتر گفت دوهفته بعد برم برای قلب گفت احتمالا دیر لانه گزینی کرده سن سونو ۵هفته و۴روز بود خیلی نگرانم میترسم جنین نباشه 😔😔😔

آره گلم چرا رشد نکنن😍😍😍😍 ولی از سایز ها چیزی بلد نیستم چون خیلی با من متفاوت بود

کوچبک بودن نسبت به روزشون درسته

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار