2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045776 بازدید | 684484 پست
باورت میشه هنوز منتظرم؟؟؟ نرید ازمایشگاه ارامش. اصلا نرید

وای چقد معطل میکنن اینااا نباید بدونن الان تو دل طرف چخبره بخدا....استرس نداشته باش فقط میای خبر خوشحالی بهمون میدی به امیدخدا..

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم ...برای کیفیت تخمک فرتیل سی ام بهتره یا اووبست؟اینا هورمونی که نیستن درسته؟

اووبوست برای کیفیت تخمکه ولی فرتیل سی ام ربطی به تخمک نداره بیشتر مربوط به رحم میشه و خونرسانی رو بیشتر میکنه و بستر رحم رو برای لانه گزینی آماده میکنه

زنگ زدم که دعوا کنم شانزده پقه است پشت خطم. الانم میگه موقعیتتون تو صف چهاره

عجب کادری هستنااااا بخدا...من اینجا عصبی شدم بخدا دیگه الله اکبر

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
وای چقد شل و ولن دختر من برای آزمایش خودم قد تو استرس نداشتم.  (چون نتیجه اونو میدونستم از قب ...

اگه نتیجم منفی باشع میرم اونجا رو رو سرشون خراب میکنم. یعنی زوره اینقدر حالتو خراب کننو منتظرت کنن بعدم بگن نتیجه ازمایشت منفیه

مشکل که از اول مورفو و موبیلیتی بود. منتها جنینهام خوب بود. نمیدونم چرا نشد. 

دارچین جونم چطوری؟انتقال بعدیت کیه؟میگم تو پریودیت بدجور نبود؟من که چیزی ازم نمونده.جون تو تنم نیست اصلا

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
اگه نتیجم منفی باشع میرم اونجا رو رو سرشون خراب میکنم. یعنی زوره اینقدر حالتو خراب کننو منتظرت کنن ب ...

عزیزم بد به دلت راه نده جایی که اسم دارن چون سرشون شلوغه جوابدهیشون هم همینطوریه تو که این همه صبر کردی چند دقیقه دیگه ام روش.بعدم بی بی زدی ایشالله مثبته

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........