2777
2789

پیدا کردی لایکم کن

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@فاقد_نام_مستعار  
@khanom_ravanshenas  
سلام. بفرمایین کمک.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
خوب ، من روان شناس نیستم ولی مطالعه دارم ،

تاپیک اخرم میتونی کمک کنی؟

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

در مورد تاپیک قبلیم اگه میشه کمکم کنید

خوب ، در این مورد ، بهتره مراجعه حضوری به روان شناس بشه .

اما نظر شخصی من ، اینه که احتمالا به دلایلی ، ارتباط عاطفی و ادراکی  با والدین نداره ، پدر و مادر و سایر اعضای خانواده و فامیل ، شاید روابط عاطفی کمی با اون دارن . عموما دختر های کوچک به سمت پدر و پسرها به سمت مادر تمایل عاطفی در این سن پیدا می کنن. احتمال میدم ، این رابطه عمیق ، با توجه به سنش قدمت زیادی نداشته باشه ، اما عمق زیادی پیدا کرده . 

به نظر من شما نتونستید وارد دنیای دخترتون بشید و قطعا با دختر عمه اش ، دارای یک جهان شبیه به هم هستند . حالا باید دید که چه وجه تشابهی بین اون دوتا هست . وقتی که به این شدت به دختر عمه تمایل داره ، تمایلی که عموما باید به سمت والدین باشه ، میشه نتیجه گرفت که ارتباط عاطفی خوبی با دخترتون نتوانستید داشته باشید . چون با شما حس نزدیکی نداره و پیش شما تنها هست ، چرا؟ 

در مورد راه حل ، این به مرور زمان میشه حل کرد ، اول باید بتونید وارد جهان اون بشید و خوبه که شناختی هم از ویژگی های دختر عمه داشته باشید . ولی در نهایت روانشناس لازم هست

خوب ، در این مورد ، بهتره مراجعه حضوری به روان شناس بشه .اما نظر شخصی من ، اینه که احتمالا به دلایلی ...

خودم و همسرم اصلا با هم تفاهم نداریم دایم با هم دعوا داریم  خودم می‌دونم مشکل به خاطر ماست

نه میتونم جدا بشم  نه میتونم ادامه بدم همسرم آدم به شدت مغرور و زورگویی هست شغل آزاد هست و زیاد خونه نیست و اجازه ندارم بیشتر یک بار خونه پدر و مادرم برم اجاره ندارم سر کار برم اگه خودش برام وقت میزاشت خوب بود ولی خودش هم برام وقت نمیزاره به شدت عصبی و بد و دهن هست

خودم و همسرم اصلا با هم تفاهم نداریم دایم با هم دعوا داریم خودم می‌دونم مشکل به خاطر ماستنه میتونم ...

خوب،  وقتی فضای خونه اینطور هست ، جای سوال نمیمونه ، دختر وقتی جنگ و دعوا میبینه ، و از دختر عمو محبت و دوستی ، خوب طبیعی هست که دنبال آرامش باشه . پیچیده نیست

خواهش میکنم بگین پس من الان چی کار کنم؟

من در توانم نیست ، فضای خانه باید درست بشه و دخترتون طعم محبت واقعی رو بچشه . اونم زمان بر هست . پدر نقش مهم تری داره به نظر من . 

من نمیتونم پیشنهاد بدم ، چون شاید درست نباشه.  ولی خوب طبیعی هست که باید خونه آرامش و محبت داشته باشه