2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
خانومای گل یه سوال الان من زنگ بزنم مرکز بگم مثبت شدم میگن بیا سونوی واژینال شو...ولی این سونو خطری ...

عزیزم تا قبل 7هفته اصولا واژینال دقیق تره .دیگه دکتر کارشو بلده خطری ایجاد نمیکنه نگران نباش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
پس عزیزم با شوهرت صحبت کن حداقل اینو بهونه کن بگو بخاطر اینکه مرکز هچینگ نداره فایده نداره فقط وقت و ...

ممنونم عزیزم انشالله

شوهرم به ی جیغ من بنده .من ی اخلاق گندی دارم هرچی برخلاف میلم پیش بیاد با جیغ مساله رو حل میکنم خخخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بنظر من وقتی پریود شدی برو من وسط سیکل رفتم منشی اجازه نداد اومدم از شفاداک وقت گرفتم رفتم ک ا ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت

با یه خانومی که مریض دکتر حمدیه تو یه تاپیکی حرف میزدم گفت دکتر مریض همکارشو قبول نمیکنه حالا من برم قبولم نمیکنه؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
شما چرا اینقدر زیاد زدید؟ چه دوزی بهتون داده؟ برای من ۵ تا با دوز ۵۰۰ هستش

برا من از پنج روز قبل از انتقال شروع شد روزی یه دونه. روز هفت انتقال هم لک دیدم دکتر گفت فردا پس فرداش جای یکی دوتا بزنم.

اما خیلی ها هستن که روزی دوتا میزنن

والا منم تا چند روز اول انتقال روغن کنجد استفاده می‌کردم، حتی تا بعد از سونو قلب کمی تو غذاها می‌ریخ ...

زینب جان دوش گرفتن و یا خوردن آنتی بیوتیک روز قبل از پی آر پی ممنوعه؟

خدایا شکرت  
سلام خانما کسی که انتقالش مثبت شده بگه چکار کرده میگن نباید انتقال  حمام کرد با وجود  کرون ...

سومین روز بعد از انتقال حمام رفتم البته با آب ولرم و تایم کم،  باقیشم کاری نکردم و زندگی عادی داشتم

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت با یه خانومی که مریض دکتر حمدیه تو یه تاپیکی حرف میزدم گفت دکتر مریض ...

عزیزم ببخش که من ریپلای میکنم.حتما که اگه وسط سیکل بری از قبل باید وقت گرفته باشی.حتی وقت پریودی هم میگن روز اول زنگ بزنین یا اینترنتی وقت بگیرین.نمیشه که بدون وقت گرفتن رفت.در مورد قبول کردن مریض هم والا من رویان درمانمو شروع کرده بودم.برا پولیپکتومی رفتم پیش دکتر حمدی .بهم گفت اگه بخوای برات سیکلو شروع کنم.گفتم من میخوام تهران ادامه بدم.باز شما یه سر ویزیت شو .ان شاالله که مشکلی نباشه.

خدایا شکرت  

دوستای عزیزم.شمایی که قبل انتقال پی آر پی داشتید بهتون توصیه خاصی کرده بودن؟به من چیزی نگفتن ولی تونت خوندم نباید دوش گرفت یا آنتی بیوتیک خورد که من هردو رو انجام دادم.  

خدایا شکرت  

سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنید نمیتونم تصمیم بگیرم 

من میخوام انشاالله برای اول آبان وقت بگیرم با دکتر امیر جنتی و دکتر طرازی 

باتوجه به اینکه راهم دور هست برم مطبشون ویزیت بشم راحتتر نیستم؟

نمی خوام بیفتم دست زیر دستهاشون میخوام تاآخرسیکل باخود دکتر طرازی باشم 

واینکه مطب به کلینیک ابن سینا نزدیکه؟

سوال بعدی اینکه دکتر طرازی عملهاشو آبان انجام میده؟

منم  تو شهرمون متاسفانه نه به گیرم اومد نه اواکادو  به نطرتون مربای آمادش خوبه بگیرم؟؟

مرباهای کارخونه ای مواد نگهدارنده دارن دیگه نمیدونم خوبن یا نه، من که دمنوش خوردم خوب بود

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
قربونت برم عزیزم انقدر دوست دارم بدونم یکیه یا دوتا

عزیزم😍😍😍 آره آدم هیجان داره انشاالله هرچی به صلاحته همون تعداد باشه من خودم عااااشق دوقلوام ولی از خدا خواستم هرچی برام بهتره بشه که یه فندق کوچولو شد❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام وقت بخیر همگی.اونایی ک آندومتریوز داشتن میشه بگن چ علایمی داشتن؟آخه من وقت پریودی معذرت میخوام یه دردی به مقعد ام  میزنه،ممکنه این چندسال ک سونو شدم مشخص نباشه؟هیسترو سونو تو رویان هم شدم چیزی نگفتن،میگم شاید بررسی نکردن.

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
دوستای عزیزم.شمایی که قبل انتقال پی آر پی داشتید بهتون توصیه خاصی کرده بودن؟به من چیزی نگفتن ولی تون ...

من پی آر پی کردم دکتر هیچ توصیه خاصی نکرد منم کاره خاصی نکردم آخه چیز خاصی نیست که نیاز به آنتی بیوتیک باشه.