2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045602 بازدید | 684475 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانومای گل یه سوال الان من زنگ بزنم مرکز بگم مثبت شدم میگن بیا سونوی واژینال شو...ولی این سونو خطری نداره؟ نکنه سونوی واژینال بشم اسیب به نی نی برسه😔 چیکار کنم؟ شماها همه شکمی سونو شدین؟

سلام عزیزم من برایه امپول پروژسترون اول رفتم زدم قلمبه شد وشدید درد داشت بعد شوشو‌گفت فردا خودم میام بالا سره زنه وایستاد گفت یواش موادشو خالی نکنی نمی زارم بزنی ۴۰ ثانیه شایدم بیشتر تزریق طول کشید ولی باور میکنی اصلا ۴ تایه‌دیگه درد نداشت قلمبه هم نشد ولی اولیه بعد از ۵ روزی اب گرم میزاشتم ولی انگار نه انگار همون جوری قلمبه ودردناک شاید بدن تا بدنم فرق کنه ولی برایه من این روش خیلی خوب بود انشاالله برایه شما هم جواب بده

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
بجون دخترم همین الآن که پیام سارا رو ریپلای کردم، تو فکرت بودم مامان سبحان نمیدونم عزیزم بخدا من ای ...

مرضيه جون از مادرت حتما كمك بگير دختر من هم تا ٤ ماهگي همين بود خيلي خوابش بد بود اون موقع هم همسرم هنوز سر كار ميرفت ، وقتي بد ميخوابيدم زنگ ميزدم مادرم ميومد پيشم چند ساعت ميخوابيدم ولي پسرم خدا رو شكر خوابش خيلي بهتر بود ، دخترها معمولا اينطوري هستن ، حتما حتما كمبود خوابت رو جبران كن اينطوري حالت خيلي بهتر ميشه . 

کیفیت جنین هام همیشه آ پلاس هستن ولی باز نمیشه .مرکزی که میرم دولتی هستش و هچینگ ندارن متاسفانه .این ...

پس عزیزم با شوهرت صحبت کن حداقل اینو بهونه کن بگو بخاطر اینکه مرکز هچینگ نداره فایده نداره فقط وقت و هزینمون میره.. یا اگه تونستی قبل از پانکچرِ دوباره.. این دوتا جنین رو منتقل کن مرکز دیگه چون کیفیتشون بالاس مرکز دیگه انتقالشون بده.

من بودم اینکارو میکردم ولی شما هر کاری ک فکر میکنی بصلاحت هست انجام بده

خداروشکر ک جنین های خوبی براتون تشکیل میشه نعمت بزرگیه 😍😍👶👶👶 الهی زودتر جنینات ب دلت بچسبه❤❤❤❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم خوبی؟؟شما انتقال دارید؟

سلام گلم..من منتظرم پریود بشم که برم دکتر تو سیکل انتقال عزیزم..۱۲ بسته قرص ال دی تمام شد دیگ منتظرم پری خانم بیاد منتظرشم ولا نمیاد هنو که..شما چی کی انتقال دارید؟؟‌خیره به امیدخدا برای همه

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
فدات شم خاهر.انشاله باهم

انشالله. امیدمون ب خدا😘😘😘💋

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
هیسترو سونو به چه صورته ؟من فکر کردم عکس رنگیه 

این توضیح مختصر رو از نت خوندم👈

در هیستروسونوگرافی متخصص رادیولوژی ابتدا یک سونوگرافی ترانس وا‍ژینال ساده انجام می دهد سپس اسپکولوم (وسیله ای برای معاینه) داخل واژن قرار می گیرد که واژن را باز نگهدارد، سپس یک لوله ی باریک در واژن و در ابتدای گردن رحم قرار می گیرد، اسپکولوم خارج می شود و پروب سونوگرافی با یک پوشش بهداشتی مانند کاندوم پوشیده شده دوباره وارد واژن می شود، یک مایع استریل شده به آرامی از لوله عبور می کند و بعد از اینکه رحم از مایع پر شد،عکس هایی از رحم و درون آستر آن تشکیل می شود.اگر تست برای ارزیابی لوله های فالوپ انجام شود، مایع حاوی حباب درون رحم قرار می گیرد. حباب ها مایع را برای مشاهده کردن مناسب تر می کنند. مسیر حرکت مایع در لوله های فالوپ از طریق سونوگرافی مشخص می شود.
این روش بین روزهای 7 تا 11 از چرخه قاعدگی انجام می شود، مدت زمان انجام این سونوگرافی تخصصی تقریبا بین 15 تا 20 دقیقه است.

عزیزم شما پانکچر شدید یا قرار هست بشید؟ اگر اره چندتا جنین تشکیل شد؟ میشه فاکتورهای اسپرم رو بگید؟

عزیزم هنوز سیکل شروع نکردم تازه مرحله چکاپ و ازمایشام

اسپرم زیر یک میلیون و مورفو یک. با ژل رویال و تغذیه تعداد یکمی بالاتر رفته.

منم دقيقا همين بوده تا حالا سه تا سه تا جنين بلاست a و به قول نصر رحم عالي و كتابي

واقعا نمیدونم مشکل از کجاست .کاش علم غیب داشتیم میفهمیدیدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....