2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
2بار هیسترو شدم خراش دادم دکتر میگه وضعیت رحم عالیه جنین عالیه ولی نمیشه دیگه حتی بهش گفتم با اینکه ...

منم دقيقا همين بوده تا حالا سه تا سه تا جنين بلاست a و به قول نصر رحم عالي و كتابي

نه قبل از میکرو، رفتیم پیش جنین شناس مشتاق دکتر نصر، با توجه ب اسپرموگرام دستور بلاست نوشت و روز پان ...

عزیزم شما پانکچر شدید یا قرار هست بشید؟

اگر اره چندتا جنین تشکیل شد؟

میشه فاکتورهای اسپرم رو بگید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترااا...من از همی الان بنظرتون شروع کنم به اب کیسه  گرم گذاشتن‌رو شکمم؟؟ مربای به هم شروع کرد ...

سلام عزیزم خوبی؟؟شما انتقال دارید؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم اون دفعه قطعا مشکلت رحم نبوده، جنین بوده که نمونده، ولی باز هر جوری حس بهتری داری عمل کن ان ش ...

زينبي جون هر وقت فرصت كردي ميشه لطفا راحع به انتقال با سيكل نچرال يه توضيحي بدي

من مهر ماه انتقال نچرال دارم

ميخواستم ببينم فرقش چيه واقعا

بابل سر منظورتونه شما؟ اگر منظورتون نزدیک دوهزار سه هزار هست اره همون عباس آباد

نه بابلسر نزدیک ماست من از بابل میام تهران...

من نمیدونم چقدر از اونجایی که شما میگی راه هست عزیزم شرمنده🙈

@زینبی_بابا‍ 

سلام زینبی جون خوبی؟؟ببخشید دوباره مزاحمت شدم...

من آز کرونا ازم گرفتن رویان که تو جوابی که تو سایت هست منفیه جوابش فقط wbc یکم بالاست که مربوط به گلبول سفیده انگار...وقتی عفونت تو بدنمون داریم انگار بالا میره این فاکتور

میخواستم بدونم بنظرتون برا این موضوع رویان بهم دارو میدن یا نه چیز مهمی نیست؟؟؟

سلام عزیزم خوبی چخبر؟؟قرار بود این پریود بری واسه انتقال درسته؟

سلام سارجان خوبم شما خوبی؟؟؟

من چند روز پیش رفتم سونو،،بهم دارو دادن الان دارم سوپرفکت و استرادیول مصرف میکنم

تو چه میکنی پری نشدی بری مرکز سونو بشی؟

ممنون عزیزم😍 تو همین تست پاپ اسمیر که دادم بررسی شده منفیه این عکس تستمه  

اگر منفی هست دیگه بعیده مشکلی باشه 😉

فقط از آزمایشگاه بپرس ببین حتما بررسی شده hpv یا نه چون این فرم از پیش چاپ شده هست میگم شاید برای بررسی تاکید دکتر رو لازم داشتن 

زينبي جون هر وقت فرصت كردي ميشه لطفا راحع به انتقال با سيكل نچرال يه توضيحي بدي من مهر ماه انتقال ن ...

ببین گلم تو سیکل نچرال اصلش اینه که دارو نمیدن اصلا و فقط با سونو چک میکنن همه چیز رو و نزدیک تخمک گذاری خودت که شد فقط یک آمپول hcg میدن و بعد از چند روز (بسته به سن جنین) انتقال انجام میشه 

ولی گاهی استرادیول هم تجویز میشه

و اینکه تو ایران بعد از تزریق hcg پروژسترون هم میدن

کلا وقتی استفاده میشه که همه شرایط اوکی هست و مشکلی وجود نداره، یا گاهی برای افرادی که به سیکل اونها ضخامت شون پاسخ نمیده و بالا نمیره میدن

@زینبی_بابا ‍  سلام زینبی جون خوبی؟؟ببخشید دوباره مزاحمت شدم... من آز کرونا ازم گرفتن رویان ک ...

گلم این میزان بالا بودن میتونه برای آلرژی هم باشه و یا اینکه ممکنه تست رو نزدیک زمان تخمک گذاری انجام دادی

عزیزم باسونو واژینال مشخص شد یا رکتال؟شماهم قبل از سونو شربت منیزیوم اینا خوردید یا با سونو واژینال ...

برای من با سونو شکمی مشخص شد چون تو تخمدانم هم بود و فاصله تخمدان و رحم وقتی کم و یا بهم چسبیده باشه میگن چسبندگیه و از اندومتریوزه احتمالا . من جایی که میرفتم سونو یه خانم دکتری بود که خیلی خوب بود کامل برام توضیح میداد و اون بهم گفت که اندومتریوز هستی

شما رودتونم آندومتریوز داشت؟؟ من چون رفته توی رودم خیلی میترسم چون دکتر گفته اون بخش روده که درگیر ا ...

روده های من به رحم کاملا چسبیده بود وقتی رحم و آورد بالا کل روده هام زیرش بهش چسبیده بودن و جدا نمیشدن .من گرید ۴ بودم خیلی بدنم درگیر شده بود . روده . تخمدان . لوله ها.مقعد . کلا همه بهم بافته شده بودن . عمل من ۴ ساعت طول کشید بعدش دکتر آصف جاه بهم گفت تو چطوری زندگی میکردی آخه 😄

مرسي كه جواب دادي  تغذيه بعد انتقال

خواهش میکنم وظیفه اس ببخشید حالم بد بود دیر جواب دادم

من بعد انتقال نشاسته حل میکردم تو آب روزی یک استکان میخوردم

نهار بعد انتقال ماکارانی کم چرب البته کم خوردم 

یکی دوبار فرنی با نشاسته

نشاسته میگن برای لانه گزینی خوبه

انجیر خیس میکردم صبح ناشتا میخوردم

آلوبخارا عصرا میخوردم چندتا

عناب رو میریختم تو آب جوش یک قل میزد میخوردم

چون نشاسته یبوست میاره 

ببین گلم تو سیکل نچرال اصلش اینه که دارو نمیدن اصلا و فقط با سونو چک میکنن همه چیز رو و نزدیک تخمک گ ...

مرسي عزيزم

زينب جون حالا اينكار خوبه يا نه؟

اخه من بقيع انتقالام اينحوري نبوده

بعد اينكه الان بهم فرتيل سي تقويتي و ويتامين اي دي فوليك اسيد دادع بخورم روز شش پريودمم

گفت ماه ديگه از روز سوم پريودي لترزول بخور

بعد روزهاي پنجم هفتم نهم و دهم hcg تزريق كن

روز نهم بيا سونو