2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
الان دم دیگ امام حسین  بودم برنج اب کش کردم  اشک ریختم و گفتم من دیگه هیچ حاجتی ندارم دیگه ...

الهی ماه دیگه پریود نشی و بیای بهمون خبر از معجزه توی دلت رو بدی .

بخدا اشکم بند نمیاد 

هیچکس به اندازه ی من متوجه نمیشه درد دیدنه آزمایش منفی یعنی چی .میدونم خیلی سختت بوده آدم توی ی لحظه هرچی اعتقاد و امید به خدا داشته از دست میده از خودش حرصش میگیره برا اینهمه سال صبوری ولی چاره ای نیست وقتی خواست خدا به خواست دلت یکی نباشه فقط باید سکوت کنی و بی صدا توی تنهاییات اشک بریزی

دیگه زبونم باز نمیشه خدارو صدا کنم تا میخوام صداش کنم میگم ثمین خفه خداکه صداتو نمیشنوه چی بگم هرچی بگم این دلم خالی نمیشه متاسفانه 

امیدوارم بهترینا براات رقم بخوره عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما کسی که انتقالش مثبت شده بگه چکار کرده میگن نباید انتقال  حمام کرد با وجود  کرونا چکار کردین؟

۵ سال خواننده خاموش بودم...عاشق دخترم هستم...همه چیز رو به سختی زیاد بدست میارم خیلی خیلی سخت

خانمایی که انتقال دادین و مثبت شده تو این کرونا بعد انتقال حمام کردین؟میگن حمام باعث میشه نگیره

۵ سال خواننده خاموش بودم...عاشق دخترم هستم...همه چیز رو به سختی زیاد بدست میارم خیلی خیلی سخت
بله تهران هست، من همدانو کلا گشتم گیرم نیومد گفتن تهران داره ولی گرونه نمیاریم😐منم دمنوشش رو میخورم

منم  تو شهرمون متاسفانه نه به گیرم اومد نه اواکادو 

به نطرتون مربای آمادش خوبه بگیرم؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
منم  تو شهرمون متاسفانه نه به گیرم اومد نه اواکادو  به نطرتون مربای آمادش خوبه بگیرم؟؟

انتقال دادی؟

میگم شاید دستور خود دکتر فتوحی بود که جنین ها بلاست بشن ؟آره البته داخل میکرو نیازی به لوله رحم نیست

نه قبل از میکرو، رفتیم پیش جنین شناس مشتاق دکتر نصر، با توجه ب اسپرموگرام دستور بلاست نوشت و روز پانکچر گذاشتیم تو پروندمون. اتفاقا دکتر فتوحی میگفت بیا سه روزه برات انتقال بدم.

منم ک تجربه اولم بود نمیدونستم بلاست با شرایط ما اصلا جواب نمیده وگرنه نمیزاشتم بلاست بشن

حالا با هیستروسونو هم وضعیت رحم و لوله ها کامل بررسی میشه. فقط مختص رحم نیست

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه قبل از میکرو، رفتیم پیش جنین شناس مشتاق دکتر نصر، با توجه ب اسپرموگرام دستور بلاست نوشت و روز پان ...

چرا بلاست بده میگن بهتره که

سلام خانما کسی که انتقالش مثبت شده بگه چکار کرده میگن نباید انتقال  حمام کرد با وجود  کرون ...

منم توفکر همین حمام هستم کرونا هیچ اگه یه روز دوش نگیرم موهام چرب چرب میشه اصلا بدون حمام نمیتونم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نه عزیزم دکتر علیرضایی هستن یکی از دکترای معروف صارم بود که رفت مام منم رفتم مام.البته سیستمشون یه ج ...

بسلامتی انشالله بهترین نتیجه رو بگیری👶👶👶❤❤❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه هاشکر خدا زنگ زدم گف مثبته.امروز پونزدهمم انتقالم بود گف عددم ۷۵۰هستش خوبه به نظرتون.بازم باید ت ...

مبارک باشه بگو بعد انتقال چکار کردی ؟چی خوردی؟ حمام کردی؟کامل توضیح بده لطفا خدا نی نی ت رو نگهداره

چرا بلاست بده میگن بهتره که

بله بلاست بهتره

وقتی اسپرم خیلی خیلی ضعیفه، جنین ها تا روز پنجم رشد نمیکنن و اوت میشن. اینجوری تمام جنینامم اوت شد و شانس انتقال نداشتم.

چند ساعت راه است؟ میگم ازعباس آباد تا تهران چند ساعت راه هست؟

من نمیدونم عباس آباد کجاست عزیزم منظورتون همونیه که نزدیک هراز هست؟؟؟

من از بابل تا رویان ۳ ساعته میرسم...