2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045864 بازدید | 684486 پست
منم توفکر همین حمام هستم کرونا هیچ اگه یه روز دوش نگیرم موهام چرب چرب میشه اصلا بدون حمام نمیتونم&nb ...

بخصوص تو این کرونا

۵ سال خواننده خاموش بودم...عاشق دخترم هستم...همه چیز رو به سختی زیاد بدست میارم خیلی خیلی سخت
اولیش از همه‌دردناک تره من تا حالا نوزده تا زدم. کاریش نمیشه کرد فقط جای امپولو میتونی ماساژ بدی. چو ...

شما چرا اینقدر زیاد زدید؟ چه دوزی بهتون داده؟ برای من ۵ تا با دوز ۵۰۰ هستش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله بلاست بهتره وقتی اسپرم خیلی خیلی ضعیفه، جنین ها تا روز پنجم رشد نمیکنن و اوت میشن. اینجوری تمام ...

خداوند بهترین ها رو برات رقم خواهد زد شک نکن

۵ سال خواننده خاموش بودم...عاشق دخترم هستم...همه چیز رو به سختی زیاد بدست میارم خیلی خیلی سخت
باورت نمیشه از وقتی متوجه شدم چندین بار انتقال دادی تمام روز همش جلو نظرمی.  اگه کیفیت جنینات ...

کیفیت جنین هام همیشه آ پلاس هستن ولی باز نمیشه .مرکزی که میرم دولتی هستش و هچینگ ندارن متاسفانه .این مرکز رو فقط بخاطر دکترش انتخاب کردم که خدایی هم 2بار با همین دکتر باردار شدم ولی نموند .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من ۴۰ روزه دارم میزنم جاش مثل سنگ شده همیشه ی کیسه اب گرم میزارم زیر با سن م موقع خواب یا وقتی نشستم ...

آخی عزیزم خیلی سخته من دیشب خیلی درد داشتم ولی امروز بهترم حالا ۴ تا دیگه فعلا تا روز آزمایش دارم

باورت نمیشه از وقتی متوجه شدم چندین بار انتقال دادی تمام روز همش جلو نظرمی.  اگه کیفیت جنینات ...

2بار هیسترو شدم خراش دادم دکتر میگه وضعیت رحم عالیه جنین عالیه ولی نمیشه دیگه

حتی بهش گفتم با اینکه برام خیلی سخته ولی رحم اجاره ای بگیرم ی جیغی سرم کشید گفت خانم دارم بهت میگم از نظر رحم مشکلی نداری برا چی رحم اجاره کنی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اون موقع اصلااااا گونال پیدا نمیشد الان باز بگردی یه جاهای دارن...من کل تهران و زنگیدم به داروخانه ه ...

سلام عزیزم خوبی چخبر؟؟قرار بود این پریود بری واسه انتقال درسته؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه قبل از میکرو، رفتیم پیش جنین شناس مشتاق دکتر نصر، با توجه ب اسپرموگرام دستور بلاست نوشت و روز پان ...

هیسترو سونو به چه صورته ؟من فکر کردم عکس رنگیه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...