2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045847 بازدید | 684485 پست
ممنون عزیزم انشاالله...انشاالله شما هم پانکچرت عالی پیش بره و کلی تخمک و جنین تپل داشته باشی...

الهی آمین عزیزم🙏🙏

❤❤💋💋

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه عزیزم هیستروسکپی ننوشتن. من از قبل ازمایشی ب جز تیروید نداشتم. یه لیست بلندی برام ازمایش نوشتن و ...

آره آزمایشاتش خیلی زیاده ،چطور مرکز مشتاق ازت عکس رنگی نخواست ؟تازه رویان به من گفت یه سری از آزمایشاتم دیگه اعتبار ندارن دوباره باید تکرار کنم 😬

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون  یه روزی که میریم سایز فولیکولها مشخص میشه بعد بسته به شرایط هرکس دارو میده و روز پانکچر م ...

اگه اینو قبلا میدونستم حتما مام می اومدم بخاطر اینکه رفت و آمد برام سخته

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
همون  یه روزی که میریم سایز فولیکولها مشخص میشه بعد بسته به شرایط هرکس دارو میده و روز پانکچر م ...

دکتر شما دکتر نصر هست؟

بچه هاشکر خدا زنگ زدم گف مثبته.امروز پونزدهمم انتقالم بود گف عددم ۷۵۰هستش خوبه به نظرتون.بازم باید ت ...

مبارکه عزیزم هوراااااااااااااااا اصلا بعد خبر روژان جون دلم میخواست ادامه ی پست ها رو نخونم اعصابم خرد شده بود

الهی به سلامتی این دوره رو طی کنی و نینیتو صحیح و سالم بغل بگیری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون شما ک تاالان بیشتر از این حرفها زحمت کشیدی و صبوری کردی😍 خب معلومه وقتی نی نی بیاد هم از ج ...

من فعلا دوتا جنین توی مرکز رشت دارم اصلا دلم نمیخوادانتقالشون بدم دوست دارم مجدد پانکچر کنم ولی شوهرم راضی نیست میگه همون دوتا رو انتقال بده بعد اونم من راضی نیست به تفاهم نرسیدیم من با اون دوتا جنین فقط استرس میگیرم اگر هم انتقال بدم 

امیدوارم روزی برسه که دل منم شاد بشه چی بگم والا خدا فعلا باهام خوب تا نمیکنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آره آزمایشاتش خیلی زیاده ،چطور مرکز مشتاق ازت عکس رنگی نخواست ؟تازه رویان به من گفت یه سری از آزمایش ...

بخاطر اینکه علت ناباروریمون  تا اینجا فقط اسپرم بوده.

چند ماه از ازدواجم گذشته بود تصمیم ب بارداری گرفتیم برای تعیین جنسیت رفتم  مطب دکتر زهرا فتوحی ک آی یو آی کنم. روز ای یو آی همسرم نمونه داد ک اونجا مشخص شد فاکتورا پایینن. دیگه آی یو آی کنسل شد. دکتر فتوحی ارجاعمون داد ب ارولوژ. یک سال همسرم تحت درمان بود ولی شرایطش تغییر نکرد و دستور میکرو برامون نوشت. دوباره رفتم پیش دکترفتوحی و میکرو کردیم. ویزیتام مطب میرفتم و پانکچر رو مشتاق انجام داد.

اگه اینو قبلا میدونستم حتما مام می اومدم بخاطر اینکه رفت و آمد برام سخته

برا ماخیلی خوب شد کرایه ی ما هرسری۳۰۰تومن میشه هنوز هزینه های دیگه به کنار.۳_۴بار رفت وامد وچنین بارسونو ببینین چقدمیشد درحالی که فقط یه بار رفتیم

دکتر شما دکتر نصر هست؟

نه عزیزم دکتر علیرضایی هستن یکی از دکترای معروف صارم بود که رفت مام منم رفتم مام.البته سیستمشون یه جوریه همه ی دکترای خوب رو اونجا جمع کردن و همه شون طبق روتین دکتر نصرکارمیکنن و اطلاعات بیمار تو سیستم دکتر نصر میره چون ۷تااتاق دارن که همشون وصل شدن به سیستم دکتر نصر

من فعلا دوتا جنین توی مرکز رشت دارم اصلا دلم نمیخوادانتقالشون بدم دوست دارم مجدد پانکچر کنم ولی شوهر ...

باورت نمیشه از وقتی متوجه شدم چندین بار انتقال دادی تمام روز همش جلو نظرمی. 

اگه کیفیت جنینات تقریبا متوسط هستن اونا هم انتقال بده. حتما بگو برات هچینگ کنن

بخدا یه خانومی اینجا دو تا جنین کیفیت بی سی داشت سه روزه براش هچینگ کردن، باردار شد همین ماه پسرش یک سالش تموم میشه.

شما تو هیچ انتقالی باردار نشدی؟ همیشه ازمایشت منفی میشد؟ نظر دکتر نسبت ب وضعیتتون چیه؟

خوب از صبح خیلی گریه کردم  مادرم و خواهر شوهرم  بعد مادر شوهرم با شیشه اسپند  دیدم دم ...

عاشقش باش عاشقش باش خیلی با شعوره خدا برات حفظش کنه  

من درد شدید زمان پریودی و خونریزی کم داشتم و کم کم دردم زیاد شد و تو کل ماه درد داشتم . تو سونو هم و ...

عزیزم باسونو واژینال مشخص شد یا رکتال؟شماهم قبل از سونو شربت منیزیوم اینا خوردید یا با سونو واژینال معمولی مشخص شد؟

نه گلم کل ترکیباتش مهمه اینوزیتول برای تنظیم قند خون هست و گاهی به جای متفورمین میدن

ممنون گلم ،یعنی اینوفولیک برای کسی خوبه که پلی کیستیکه و مشکل قند خون داره ،آخه ترکیب دیگش فقط فولیک اسیده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بخاطر اینکه علت ناباروریمون  تا اینجا فقط اسپرم بوده. چند ماه از ازدواجم گذشته بود تصمیم ب بار ...

میگم شاید دستور خود دکتر فتوحی بود که جنین ها بلاست بشن ؟آره البته داخل میکرو نیازی به لوله رحم نیست