2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
من گاهی کمر درد میشم تخمدانام خیلی تیر میکشه☹ کی باشه ۳ماه اول و تموم کنیم دلم قنج میره واسه روزایی ...

وای منم، به نظرم خیلی هیجان انگیزه😍😍😍

تازه من میرم تو نت عکس جنین رو هفته به هفته میبینم که چه شکلی میشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
قربونت برم تیارا جون اخه چیزای منفی خوندم ترسیدم...ای جانم ممنون که بهم گفتین اینو...به خدا از دیروز ...

خواهش میکنم عزیزم، اینا دلگرمی الکی نیست واقعیته عزیزم،  توکل کن دلتو آروم کن، بخدا در ادامه بارداری خیلی به انرژی و آرامش بیشتر از الانت نیاز داری، انرژیتو بزار برای نی نیت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم یادمه، تا الان انتقال نداشتی دیگه؟ من بار پنجمم بود این سری

نه عزیزم...بخاطر کرونا نرفتم سراغش

یکی دو ماه دیگه میرم ان شاءالله 

فعلا میخام خودم و شوهرمو تقویت کنم یکم...چون شوهرم دوباره باید عمل میکروتسه انجام بده واسه فریز اسپرم

تا خدا هست زندگی هست...
شادن جان امروز آزمایش دوم رو دادم شد ۱۵۰۱ ، قبلیه ۷۶۷ بود 

خیلی خوبه عزیزم دوبرابر شده یعنی خداروشکر رشدش کاملا طبیعیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم...بخاطر کرونا نرفتم سراغش یکی دو ماه دیگه میرم ان شاءالله  فعلا میخام خودم و شوهر ...

به امید خدا این بار نتیجه میگیری، یعنی من هیچوقت فکر نمیکردم باردار بشم ولی به لطف خدا شدم مطمئن باش شما هم مامان میشی😙😙😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم دکتر نصر گفت روزی یه دونه هزار، من گفتم قرص نمیتونم بخورم هر روز آمپول بزنم؟ گفت نه اصلا. گفتم ...

مبارکه تیکر بارداریت خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنون از همتون بچه ها دعا دارم همتون تااخرامسال دست پرباشین.برا سلامتی نی نی منم دعا کنین یبارسقط دا ...

پاییزجون‌مبارکه

بتات‌عالیه‌عزیزم

انشالله‌بارداریه‌خوبی‌داشته‌باشی

بدبه‌دلت‌راه‌نده‌..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ممنون از همتون بچه ها دعا دارم همتون تااخرامسال دست پرباشین.برا سلامتی نی نی منم دعا کنین یبارسقط دا ...

الهی که به سلامت بغلش کنی هفته چندم سقط شد؟طبیعی باردار شده بودین یا با میکرو؟

به امید خدا این بار نتیجه میگیری، یعنی من هیچوقت فکر نمیکردم باردار بشم ولی به لطف خدا شدم مطمئن باش ...

ممنون عزیزم..

خداروشکر جواب گرفتی...ان شالله صحیح و سالم بغلش بگیری 😍

تا خدا هست زندگی هست...