2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا      

سلام زینبی جون من ماه قبل برای شروع سیکل انتقال رفتم رویان بهم ال دی و بوسرلین دادم

۱۱ام دوباره رفتم که گفتن بوسرلین و همچنان ادامه بده و بهم استرادیول هم دادن, غیر استرادیول دیگه هیچی بهم ندادن نه آسپرین نه پردنیزولون درصورتی که من دوتا انتقال قبلم توی شهرستان هردفعه هم آسپرین داشتم هم پردنی،،بهشونم گفتم که حداقل بهم آسپرین و بدین گفتن دکتر نگفته

حالا بنظرتون من خودم اگه آسپرین و پردنیزولون و بخورم برام ضرر داره یا نه آخه یکمم بی خیالن پرسنل رویان نمیدونین سر پانگچر چقد اذیتم کردن و به حرفم گوش ندادن آخرم خودشون فهمیدن اشتباه کردن ولی خب چه فایده سیکلم کنسل شد به خاطر سهل انگاری اونا...نمیخوام برا انتقال هم اون اتفاقا تکرارشه

ببخشید خیلی طولانی شد سرتو درد آوردم شرمنده🙈🙈

@زینبی_بابا     سلام زینبی جون من ماه قبل برای شروع سیکل انتقال رفتم رویان بهم ال دی و ب ...

دوستانی که رویان میرین کسی بوده قبل انتقال توی سیکل لانگ بهش ال دی و بوسرلین و استرادیول بدن فقط و دیگه هیچی ندن مثلا آسپرین یا پردنیزولون و آنوکسا نگیرن اصلا

مندنمیدونستم اینو شادن جونم...خدا از دهنت بشنوه دوست خوبم...اخه توی نی نی سایت میخوندم روز 14 بتا زی ...

عزیزم کی اینو گفته!!!!!!!

برو خواهر جان لذت ببر پیج های سیسمونی ببین این جرت و پرتا از کجا میاد آخه 

الهی بگردم. افسردگی بعد از زایمان نیست؟ دارودرمانی نمیتونی انجام بدی الان به خاطر شیر؟ ببین یه مدت ...

خدانکنه عزیزم 

افسردگی که هست ولی نمیخوام کارم به دارو بکشه، بخاطر همین میام اینجا و حرفهام رو میزنم شاید یکم حالم بهتر بشه 

مامانم که میاد پیشم حالم بهتره ولی همش عذاب وجدان دارم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
میفهممت.درکت میکنم. واسه منم همینن! مادرشوهرمن که فعلا داره همه جا ابرومو میبره که مامانش هم نیومد ...

الهی عزیزم، خیلی سخته خییییییلی 

خدا بهمون صبر بده والسلام 😁😁

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم کی اینو گفته!!!!!!! برو خواهر جان لذت ببر پیج های سیسمونی ببین این جرت و پرتا از کجا میاد آخه ...

زینبی جون من امروز رفتم سونو خداروشکر همه چی خوب بود فقط دکترم خواست صدای قلبشو برام بذاره صداش نیومد ولی گفت ماشاالله ضربانش مثل گنجشک داره میزنه

میگم به نظرت چرا صداش پخش نشد؟😶

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم کی اینو گفته!!!!!!! برو خواهر جان لذت ببر پیج های سیسمونی ببین این جرت و پرتا از کجا میاد آخه ...

زینبی جونم مرسی که با وجود یک عالمه مشغله بازم میاین و دل مارو شاد میکنی...مرسی فدات بشم...شنیدن این جمله از شما اونقدر ارامش میده که حس میکنم واقعا باید برم سیسمونی ببینم...ممنون مهربون...الهی همیشه تنتون سالم و لبتون خندون باشه🌸😍

مثل پسرمنه .اگه میگرفتن خیلی خوب بود. راستی هنوز نخابیده ها 😐 نمیدونم با کی لج کرده و  تا چند ...

واااااای خدای من، دقیقاً تو کارشون میمونم 

الهی بمیرم کاملاً درکت میکنم چون من ساعت 12 ظهر به میمنت وجود مامانم تونستم بخوابم