2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
ان شاالله...خیر باشه برات عزیزم..ان‌شااللع ک این ماه بارداری عزیزم به امیدخدا واهل بیت.‌همچی بخوبی پ ...

ممنون عزیزم انشاالله همچنین برای شما امیدوارم همه چی بخوبی برات پیش بره و به آرزوت برسی

من قبلا شهرستان خودمون میرفتم دکتر الان یک ساله میرم رویان تهران

ا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

كلا ماماني كه مثبت شدين ميشه در مورد استراحت و تغذيه خلاصه بگين 

من دفعه قبل خيلي او دو تاش رعايت كردم و نشد ولي اين بار  فردا ميخوام برگردم شهرستان 

به نظرتون مشكلي نيست؟

همه دوسه تومن شده من فکر میکردم زیر یه تومن‌بشه

هنوز واسه انتقال هم جدا دادیم قبل پانکچر هم واسه تقویتی ها هم دادیم.البته من خارجی گرفتم.یکی ازبچه هاتازگیا ایرانی شو ۲/۷۰۰گرفته

مندنمیدونستم اینو شادن جونم...خدا از دهنت بشنوه دوست خوبم...اخه توی نی نی سایت میخوندم روز 14 بتا زی ...

یا خدا این دیگه چ حرفیه .. من از همه اطرافیانم که طبیعی باردار شدن عددشونو پرسیدم یکی ۱۹۶ بود یکی هر ۳تابچش بعد ی هفته عقب افتادن ۲۰۰ بوده الانم بچه هاشون بزرگ شدن ماشالا .. یعنی هر کی پرسیدم گفت ۲۰۰ یا ۲۵۰ جاریم الان چهارماهه بارداره اونم ۲۵۰ بود ...چون اونا طبیعی باردار شدن دیگه تکرار نکردن بتا رو ولی ما رو میگن تکرار کنید ... شما عین منی منم روزای اول کل تاپیکای نی نی سایتو بالاپایین کردم برا بتا که خداروشکر حتی ی تاپیک منفی هم به پستم نخورد 

كلا ماماني كه مثبت شدين ميشه در مورد استراحت و تغذيه خلاصه بگين  من دفعه قبل خيلي او دو تاش رع ...

من بعد انتقال برگشتم شهر خودمون ۴ساعت فاصله رو تو ۶ ساعت اومدیم هر ۴۰ دقیقه شوهرم نگه میداشت چند قدم راه رفتم . وقتی اومدم خونه تا ی هفته از دستشویی فرنگی استفاده کردم چون شوهرم خونه نبود منم رفتم خونه بابام کلا هیچی از کارای خونه رو انجام ندادم تو این مدت بعد هر وعده غذایی یکم راه رفتم قران خوندم سوره یاسین و الرحمن و قلم و حجرات و حشر. میوه زیاد مصرف کردم غذاهامو ابجیم برام جدا میپخت چون ادویه نداشت .. در کنار همه اینا استرس هم داشتم که نباید داشته باشیم اهان راستی حمومم بعد ۸ روز رفتم ۴۰ دقیقه تو حموم بودم😂

كلا ماماني كه مثبت شدين ميشه در مورد استراحت و تغذيه خلاصه بگين  من دفعه قبل خيلي او دو تاش رع ...

در مورد برگشتن به شهر خودتون من از زینبی جون قبل انتقالم پرسیدم گفت هیچ اشکالی نداره تو مرکزم سوال کردم گفتن میتونی بری فقط هر ۴۰ دقیقه واستا یکم راه برو

واقعا هم سخت میگذره. من که اشتهامم از دست دادم دوباره شدم 49 کیلو!! استرسای جورواجورم که کم نیست. سا ...

لیلاجون‌تیکرت‌مبارکه‌عزیزم

رفتی‌آزتیتیردادی‌؟

سونورفتی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻