2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
برا منم دعا کنم شنبه ازمایشم مثبت باشه. همه سیکل ای وی اف یه طرف این هفته اخر که منتظر زمان ازمایشی ...

این انتظاره واقعا سخته...اره به خدا...من که بازم منتظرم برای شنبه و دومین ازمایش...مطمئنمممم مامانی...نی نی ها چسب شدن توی دلت

منم نهم بی بی گذاشتم یکم بعد دیدم خطشو کامل البته مدیکور رو نیم ساعت بعد دیدم خطشو ولی لاوین رز رو ز ...

به سلامتی ایشالا لک لانه گزینی بوده مبارک باشه چقدر خوب شادن جون هم روز دهم لک لانه گزینی دید. اگر لک داری آسپرینت رو قطع کن شیاف بذار تا به دکترت خبر بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر بد نیستم دارم میسازم با شرایط دیگه چشم خمین الان دعا گو هستم فردا بعد انتقال عجله نکن برا ...

نوشين جون قربونت بشم 

امروز قبل پانكچر پيغامت رو ديدم با كلي انرژي خوب رفتم و همه چيزها رو به خدا و فرشته هام گفتم

من كه خيلي حال كردم با حرفات دوست خوبم

ايشالله خدا تودلي هات رو برات حفظ كنه و كنجد هاي منم به سلامتي به مامانشون بچسبن🙏🙏

سلام به ماماني حال و اينده  من امروز انتقال دادم  ميگم همه ميگن نشاسته بخورين  خيل ...

به سلامتي عزيزم منم امروز انتقال دادم ايشالله هر دومون اين ماه مامانيم عزيزم

ميگن سرده مامانم براي من فرني درست كرده حالا يكم مي خورم ولي اگر يبوست داري نخور

به سلامتي عزيزم منم امروز انتقال دادم ايشالله هر دومون اين ماه مامانيم عزيزم ميگن سرده مامانم براي ...

مبارک باشه ایشالا نی نیا میچسبن به دل مامانشون

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
لیانا جون تو سونو NT=۱/۹۵mm It=2/10mm این الان یعنی خوبه؟  @زینبی_بابا    

بله گلم نرماله 

آزمایش خونت جوابش اومد؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بله گلم نرماله  آزمایش خونت جوابش اومد؟

فردا حاضره 

میگم ۱۰ که رفتم سونو نوشته ۱۳ هفته یعنی دوشنبه به دوشنبه هفتم عوض میشه چون یکم افتاد جلو تو این سونو

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
فردا حاضره  میگم ۱۰ که رفتم سونو نوشته ۱۳ هفته یعنی دوشنبه به دوشنبه هفتم عوض میشه چون یکم افت ...

درسته واسه منم یکشنبه  به یکشنبه میره جلو 

تاریخ ان تی دقیق 

انشاالله جواب آزمایش خون هم عالیه 

آنومالی هم پیش خودش میری ایشالا ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷