2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045820 بازدید | 684484 پست
شماهم این ماه انتقال داری؟؟ منم منتظرم پریودشدم برم..ان شاالله که خیره این ماه برای همه

اره عزیزم من داروهامو دارم مصرف میکنم...باید ۲۲ ام برم سونو ببینم اندومترم در چه حاله

تا حالا که اکثرا خبرای خوب و امید بخش شنیدیم انشاالله از این به بعدم همینطور باشه و ماهم اینبار به آرزومون بریزم🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم من داروهامو دارم مصرف میکنم...باید ۲۲ ام برم سونو ببینم اندومترم در چه حاله تا حالا که اک ...

ان شاالله...خیر باشه برات عزیزم..ان‌شااللع ک این ماه بارداری عزیزم به امیدخدا واهل بیت.‌همچی بخوبی پیش بره...من دکترم اهوازیه.شما دکترت کجای

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
عزیزم شماچه خبر چیکاراکردی دوباره انتقال میدی ؟ 

اره عزیزم این دفعه گفت ال دی بخورم ۲۳ این ماه ی امپول عضلانی دارم ماه دیگ ۱۳ میرم دوباره ببینم چی میگه

گفت میخوام شانسو ببرم بالا چون قبلی آ بود نگرفت🙁خودشم ناارحت بود میگفت حیفه شدن خیلی بهتر بودن

سلام پروانه جان خوبی گلم؟در چه حالی؟شما وقت ازمایشت نرسیده؟بحق حضرت عباس بیای خبر مامان شدنت رو بدی& ...

سلام عزیزم.خیلی زمان دیر میگذره علائم پریودی هم اومده سراغم دوست دارم توجه نکنم ولی نمیشه 😕امیدوارم هرچی خیر و صلاحم هست همون بشه.ان شاالله شما هم خیلی زود مادر بشی.

قربونت نه عزیزدلم خوبه، میدونی بتا چجوریه؟ از یه روزی شروع میکنه به اضافه شدن بعضیا زودتر بعضیا دیر ...

مندنمیدونستم اینو شادن جونم...خدا از دهنت بشنوه دوست خوبم...اخه توی نی نی سایت میخوندم روز 14 بتا زیر 500 باعث سقط میشه...خیلی دلم شکسته بوده...من این فندقو میدونین که مثل همه بچه های اینجا با خون و دل گرفتم...این چیزو خوندم ترسیدم الکی...خدا دلتو شاد کنه الهی

بچه ها داروهای قبل انتقال چیه؟ من دفعه قبلی که فرش انتقال دادم بعد پانکچر فقط پروژسترون داشتم. الان ...

من استرادیول دارم با هپارین و پردنیزولون و فولیک اسید و هورمون رشد..فردا سونو دارم و احتمالا داروها رو تغییر بده

الهی شکر الهی شکرررد بسلامتی بیان‌تو بغلت خیلی خوشحالم‌برات عزیزم..برای ماهم دعاکن عزیزم...الحمدالله ...

مهربون خوش قلب من...مرسی دووووست خوبم...الهی شکر که شماها همدمم هستین و دارمتون...خداروشکر....مرسی نهربونم...برام دعا کن...منم از خدا میخوام همه منتظرا دامنشون سبز بشه و نی نی هارو با شادی بغل بگیرن

نوشین جان من در مورد این‌جمله های تاکیدی مثبت و قانون جذب قبلا خیلی مطالعه کردم.ولی از اونجایی که یه ...

منم خودم استرسی هستم و اکثر مواقع حتی زمانی که دارم از تین جملات استفاده میکنم گاهی ته دلم میلرزه اما باور کن این جملات انقدر قدرت دارن که با بیانشون ، کار خودشون رو میکنن البته اگر نشد باید بدونی که حکمتی هست.

۳ تا آیه آخر سوره یاسین رو بخون به نی بچه ها و آیه ۱ تا ۱۵ سوره مومنون و تمرکز کن روی نی نی هات 

هر روز صبح که بلند میشی تا از جا تکون نخوردی به نی نی هات فکر کن سلام کن بهشون بگو مامان جونم قوی باشین این راه رو قراره باهم ادامه بدیم ، باید به خاطر هم قوی باشبم....