2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
آیات ۸۶ تا ۸۹ سوره انبیا هم بعد هر نماز واجبت بخون

چشم عزیزم..میگم راستی یه سوال بعد انتقال واسه نماز چیکار کنیم؟؟ باید همش بخوابیم و استراحت‌کنیم..ولی من نشسته میخونم..این ایات بعد انتقالم بخونم؟؟

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره 5 هفته که خیلی زوده. آره عزیزم دیدم وروجک رو. بالاخره بعد از تقریبا 13 سال رخ نمایی کرد!! 13 سال ...

سلام عزیزم ....خیلییی خوشحالم برات خداروشکر ❤لیلا جون من یه خواهر دارم که مجرده دخترم عاشقشه همش میگه ایشالا خالم شوهر نکنه ...همش یاد حرف تو و گفته های خواهرزادت میفتم میترسم 🙈حتما شما هم مثله خواهر من خیلییی خاله مهربونی بودی که خواهرزادت انقد دوستت داشته🥰عزیزم منم دعا کن❤

چشم عزیزم..میگم راستی یه سوال بعد انتقال واسه نماز چیکار کنیم؟؟ باید همش بخوابیم و استراحت‌کنیم..ولی ...

من رو صندلی نماز میخونم هنوزم

نه عزیزم باید زندگی عادیتو انجام بدی 

من روزی نیم ساعتم پیاده روی میکردم

پاساژ رفتم و خرید کردم 

چند شب هیات رفتم

خونه مامانم رفتم 

از روز اول آشپزی کردم و ظرف شستم 

صددرصد بعد انتقالم بخون دعاهارو

عزیزم چه بتای خوشگلی😍😍😍 الهی شکر که نتیجه زحمتاتو دیدی مبارکت باشه دختر خوب😙😙😙

ممنونم ماااااامااااااان شادن مهربون و دوست داشتنی 

انشاالله فرشته ی تو شکمت رو صحیح و سالم بغل کنی و بارداری با آراااااامشی رو داشته باشی عزیزمممم😍😍😍😍

من رو صندلی نماز میخونم هنوزم نه عزیزم باید زندگی عادیتو انجام بدی  من روزی نیم ساعتم پیاده ر ...

ممنونممم عزیزدلممممممممم‌ تشکرررررر

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
من اولش بی اشتها بودم ولی تو این دوهفته دو کیلو اضافه کردم🙈 آره بخدا منم همش استرس دارم شوهرم میگه ...

سلام خوبی عزیزم ماشالا وزنت خوب زیاد شده من ۲کیلو کم کردم با اینکه حالت تهوع ندارم فقط کم اشتهام ... اینقد نرو سونو واژینال😡مگه سونو شکمی چشه .. من همونروز که رفتم سونو شکمی شدم دیگه نرفتم میخوام شنبه یک شنبه برم چجوری مگه حساب میکنید که اینقد هفته هاتون بالاس چطور من هنوز ۵هفتم😂

ممنونم مامان فریبا مهربونم انشاالله دردونه ات رو صحیح و سالم بغل کنی و خیرش رو ببینی🙏🏽

گفتی مامان فریبا ی حالی شدم .. عزیزم برام دعا کن برم سونو همه چیش خوب باشه من تا صدای قلب نازنینشو نشنوم باور نمیکنم مادر شدم ...الهی شما هم صحیح و سالم بغلش کنی 

عزیییزم. من شنبه خونریزیم شروع شد. منتها امروز آزمایش دادم هم به پیشنهاد بچه ها، هم گفتم یه وقت بارد ...

دارچین جون من چند وقته نیومدم تاپیک.الان پیامتو دیدم ناراحت شدم.ولی ایمان دارم که خدا بزودی دلت رو شاد میکنه و ایشالا که دوتا نی نی سالم و ناز بهت هدیه میده.

عزیزم دکتر نصر گفت روزی یه دونه هزار، من گفتم قرص نمیتونم بخورم هر روز آمپول بزنم؟ گفت نه اصلا. گفتم ...

لی لا جونم سلام. خوبی؟نی نی گلی خوبه؟یه سوال برام پیش اومد.من هیچوقت ویتامین d دکترم بهم نداده چون با آزمایش مقدارش مناسب بوده به نظر شما اگر نیاز هم نداشته باشی بازم بعد و قبل از انتقال باید بخوری؟؟؟