2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
بله روز هفتم هستم.من بهت درخواست دوستی دادم این دوباره میدم. اگه دوست داشتی باهم صحبت کنیم تا زودتر ...

ببخشید متوجه نشدم. آره منم خیلی درد دارم. کمر درد امروزم خیلی بیشتر شده

قبول کردم درخواست دوستی رو عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه شما بگی چی نوشته براتون؟

واسه من ردیف و مخزنی که جنینام توشن رو نوشته با تعداد جنین 

اون کلمه ای هم که شما میگی نداره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اخه به من پرستارا گفتن چهار انگشت از ناف فاصله بده و بزن. چهار انگشت بیشتر از دوسانته

منم عزیزم‌دکتراهوازیم میگفت امپول دور ناف رو ۴ انگشت از ناف ت فاصله بگیز و بزن

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
سلام به همه دوستای مهربونم من امروز آزمایش بتا دادم خدارو هزاران هزار مرتبه شکر مثبت شد انشاالله ش ...

مبارکت باشه عزیزم‌الحمدالله شکررر بسلامتی به دنیابیادعزیزم..از ته دلت منم دعاکن دعای زن باردارمیگیره

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
اخه حس میکنم روز هفتم برا لک لانه گزینی خیلی زوده‌ همه روز دوازدهم اینا لک لانه گزینی میبینن

سلام عزیزم من لک ندیدم ولی روز ۴ انتقالم اومدم ببخشید خودمو خشک کنم یه چیز نارتجی دیدم خیلی عجیب بود دیگم ندیدم وقتی دایرکت دادم به ابن سینا گفت احتمال داره لانه گزینی بوده ولی رنگش قشنگ نارنجی بود حالا چی بود نمی دونم ۹ انتقالمم بی بیم مثبت شد 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ان شاء الله هرچی به صلاحت هست همون اتفاق بیفته عزیزم نگران نباش نوشین جان، فقط و فقط توکل کن به خدا ...

سلام مرضی جون خوبی دل درد دخترت بهتر شد ؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام خانوما کسی بوده که با وجود اینکه هایپر نشده باشه ولی بازم دوماه بعد براش انتقال بدن ؟

بله من بعد ۶ماخ انتقال دادم اگه کرونا نبود میخواستم بعد ۲ ماه باشه که کرونا اومدو مرکز تعطیل شد

دوستان من چند روزه انوکسا میزنم. امشب وقتی همسرم برام زد یه کم خون اومد. خیلی کبودشده. باد هم کرده. ...

عزیزم من به یک کشف بزرگ‌نائل شدم تو جریان تزریقات دورنافی(مثل هپارین) اینکه کاملا دراز بکش و موضع رو با دو انگشت به شکل نیشگون بگیر بعد همسرت تزریق کنه هم درد کمتری داره ، هم کبودی خیلی کمی داره و هم خون نمیاد.

شما هم همین رو رعایت کنید شاید برات تاثیر داشت.

سلام به همه دوستای مهربونم من امروز آزمایش بتا دادم خدارو هزاران هزار مرتبه شکر مثبت شد انشاالله ش ...

مامان جون تبریک میگم 😍😍😍مواظب خودت باش..

ان شاءوالله قسمت همه ی منتظران🤲🤲