2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منم همین جور بودم، اصلا یه حال عجیبی  ان شاالله روزای آخر دو نفره بودن و آغاز سه چهار نف ...

میگم زینب جان من که دوشنبه بعد انتقال دارم و جنین هام ۳ روزه هستن،اونارو کی برا ذوب باید دربیارن تا بلاست بشن؟

خدایا شکرت  
مامان سبحان شما چندسال منتظر بودید؟اولین میکرو گرفت؟ مشکلتون چی بود دقیق

عزيزم من ٦ سال منتظر بودم ، اولين انتقالم مثبت شد ولي توي ٩ هفته قلبش ايستاد و سقط شد و دومين انتقالم نتيجه داد .

عزيزم من خودم مشكلي نداشتم يك مقدار اسپرم همسرم ضعيف بود و واريكوسل داشت كه عمل كرد و البته بعد از عمل هم نه به صورت طبيعي ونه با آي يو آي نتيجه نگرفتيم .

مبارک باشه انشالله با انتقال اول مامان میشی👶 شوهرت تحت درمان بود یا خودت؟

ممنون عزیزم همچنین شما🤗

من خودم تنبلی دارم شوهرم هم مورفولوژیش ۲ درصده و تحرکشم یکم کمه...

خدا دختر شما رو هم براتون حفظ كنه و ان شا الله قسمت همه دوستان بشه .

مامان سبحان شما انوکسا نداشتین؟ تزریقش به کجای ناف مجازه؟ فقط طرفین راست و چپ؟ یا بالا و پایین مشکلی نداره؟

خواهش 
بچه ها انوکسا رو کجای ناف تزریق میکنید؟ فقط طرفین راست و چپ مجازه؟ یا بالا و پایین هم مشکلی نیست؟

بالا و پایین یکم دردناکه البته برای من چون چربی شکمی کم دارم 

ممنون عزیزم همچنین شما🤗 من خودم تنبلی دارم شوهرم هم مورفولوژیش ۲ درصده و تحرکشم یکم کمه...

مرسی عزیزم

بسلامتی انتقال بدی😊 و بارداربشی👶👶👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻