2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام به همگی امیدوارم هممون به آرزوی قلبیموم برسیم عزیزای دلم بچه ها یه سوالی وقتی پانکچر میشیم تا ...

نه عزیزم طبیعیه برا من ک هایپر شدم ۱۵ روز طول کشید اگه میخواست حالت بد بشه بعد از ۲ روز بد میشد وقتی ۳ روز از پانکچر گذشت دیگه حالت بد نمیشه اینو تو بهمن به من گفتن منم دقیقا سر دو شب حالم افتضاح شد

سلام خانوما میشه برای آرامش دلم دعا کنید می دونم اینجا خیلیاتون درکم می کنید خیلیاتون انتظار کشیدید ...

سلام عزیزم من انقدر از این چیزا دیدم و اول ها گریه میکردم ولی الان برام عادی شده نمیدونم دیگه چیکار کنم ما ۴ نفر بودیم ک با هم ازدواج کردیم من از همه زودتر ازدواج کردم ۷ ماه یکی خالم بود یکی خواهرم یکی عروس داییم ک دوستم بود همه هم سن تقریبا اونا همه با هم حامله شدن و منم وقتی اونا ۶،۷ ماهه بودن حامله شدم با ای یو ای ولی روزی ک جشن سیسمونی خالم بود رفتم برا قلب ک گفتن پوچه باید سقط بشه دنیا رو سرم خراب شد همه خونه خالم در حال رقص شادی دیدن سیسمونی و من گریه زاری تو خونه بعد از اون همشون زایمان کردن و من فقط حسرت و رفتن دیدن تک تک فقط گریه زاری چون خیلی سخت باردار شده بودم بعد ۶ سال اون گذشت دختر خواهر شوهرم ک از من ۵ سال کوچیکتر شب عروسیش حامله شد و زنگ زد به من کفت باردارم بازم نشستم گریه زاری به حال خودمو همسرم ک همسر اون از همسر من ۶ سال کوچیکتر بود خلاصه کل خانواده همسر و خودم فهمیدن ک مشکل داریم و بچه دار نمیشیم همه همه دوره وریام بچه دار شدن تمام اونا ک کلی بعد ما ازدواج کردن و کوچکترن وقتی من تو گریه زاری بودم التماس خدا برا بچه دار شدن خواهرم بچه دومش هم ناخواسته باردار شد اون گریه میکرد ک نمیخوام من گریه میکردم ک خدا اون نمیخواد چرا به من ندادی بچه دوم هم اومد و تمام اونا ک با من ازدواج کردن به فکر بچه دومن جلو من دائم از اینکه بچه دوم بیارن حرف میزنن و من فقط سکوت جاریمم بچه دومشو اورد خواهر شوهرمم اورد ک بعد من ازدواج کرده بودو  منم فقط ناراحتی برا خودم و همسرم، اینارو گفتم ک بدونی تنها نیستی و مثل تو زیاد هست حالا تو یه نفر باردار شده دورت ولی من کسی نمونده ک باردار نشده باشه به غیر از من شدم درس عبرت بقیه تا ازدواج میکنن میگن ببین فلانی بچه دار نشد فوری بچه بیارید فوری باردار میشن و یهو جلو جمع ک همه نشستن بلند میگن انشاالله خدا به.... بچه بده و من انگار نابود میشم بیشتر  از دعاشون خلاصه خیلی داغونم ولی چاره ایی ندارم تمام تلاشمو کردم و میکنم تا خدا کمکم کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پارسال محرم چقدر نذر نیاز کردم میخواستم برم برا بار دوم انتقال بدم بعد اون همه عملی ک کردم اصلا فک نمیکردم ک نشه میگفتم تا سال دیگه محرم حتما باردار میشم ولی امسال هم اومد و من هنوز ان در خم یه کوچه ام.....

سلام خانوما میشه برای آرامش دلم دعا کنید می دونم اینجا خیلیاتون درکم می کنید خیلیاتون انتظار کشیدید ...

عزيزم خوشحال باش ، ان شا الله كه خدا به زودي به شما هم فرزنداني سالم و صالح عطا ميكنه ، خواهر شوهر من هم ٢ سال بعد از من ازدواج كرد ولي دخترش رو تقريبا يك سال و نيم قبل از من باردار شد ، همسر من هم پسر بزرگ هست ولي اصلا نميشه اينطوري به زندگي نگاه كني ، الان همون خواهر شوهرم يك ماه ديگه بچه دومش به دنيا مياد و من هم بچه سومم رو باردارم و اصلا تصور اين روزها رو هم نميكرديم ، ان شا الله شما هم به زودي دلتون پر از آرامش ميشه و صداي فرشته هاتون توي خونه ميپيچه .

پارسال محرم چقدر نذر نیاز کردم میخواستم برم برا بار دوم انتقال بدم بعد اون همه عملی ک کردم اصلا فک ن ...

خدا بزرگه عزيزم روزهاي خوب شما هم ميرسه مطمئنم ، ديشب داشتم به زنداداشم ميگفتم آرزوم هست كه صداي پاي بچه هاشون اونقدر روي سقف ما بياد ( آخه طبقه بالاي خونه ما هستن ) كه من فقط قربون صدقه برادرزاده هام بشم و بهش هم گفتم ميدونم سخته اين روزهاي انتظار چون خودم با گوشت و جونم اين روزها رو چشيدم ولي ميوه صبر اون قدر شيرين هست كه انسان از خوردنش سير نميشه .

مطمئن باش كساني مثل ما كه انتظار كشيديم قدر بچه هامون رو هم بيشتر ميدونيم .

ان شا الله به حق اين روزهاي عزيز شما و همه دوستان اينجا و برادر خودم به خواسته دلتون ميرسيد .

یعنی همه مکمل ها باید با مشورت دکتر باشه ؟؟؟آخه ن من و ن همسرم دکتر هیچ دارویی برامون ننوشت ،با پزشک ...

من از دکتر اصفهانم پرسیدم ژل رویال بخوریم گفت آره خوبه.. از دکتر غفاری رویان هم پرسیدم اوابوست اشکالی داره بخورم گفت نه خوبه بخور.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
۲۱تخمک ۱۳تا جنین که بکیش برا فریزشدن خوب نبود ۱۲ تا رو فریز کردن

مبارک باشه انشالله با انتقال اول مامان میشی👶

شوهرت تحت درمان بود یا خودت؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

من ادم مذهبی نیستم اما به انرژی مثبت و دعاهای ادم ها با حجم بالا تو روزهایی اعتقاد دارم حالا هرچی و هرجایی که میخواد باشه 

امروزم ازون روزاست که خیلی ها دعا میکنن امیدوارم این انرژی مثبت و دعا شامل حال همه ما بشه 

من برای همتون امروز دعا میکنم تا اخر سال به خواسته دلتون برسید ❤️❤️

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
سلام عزیزم من انقدر از این چیزا دیدم و اول ها گریه میکردم ولی الان برام عادی شده نمیدونم دیگه چیکار ...

سلام عزیزم می دونم چی میگی منم‌واسه همین اینجا درد ودل کردم می دونم مثل من اینجا زیاده به خدا خواهرشوهرم اولین نفر نیست که زودتر از ما بچه دار شدن تو این ۹سال خیلیا که از ما کوچکتر بودن از ما دیرتر ازدواج کرده بودن یا هنزمان با ما دخترخالم پیرهمم دخترعمم زمداداشم  همهاینارو دیدم وسکوت کردم ناراحت میشدم‌ولی می گفتم اشکال نداره این یچیز طبیعیه همه میارن مشکل من مربوط به اونا نمیشه ولی همیشه می گفتم خدایا تو خانواده شوهرم اینکارو با من نکن شوهر من پسر اوله بزار بچش از همه بزرگتر باشه این آرزومو نزار حسرت بمونه که نشد 😓

می دونم شرایط شما هم چقدر سخت بود منم مشابه همینو داشتم با فرق اینکه واسه من خارج رحم  شد خیلی اذیت شدم چهارسال پیش الان همش میگم اگه اون داخل رحم بود ما بچمون ۴سالش بود یا اگه پارسال آی وی افم مثبت میشد الان بچمون دنیا اومده بود خدا بهمون رحم کنه حوصله هیچیو ندارم ممنون از همدردیت❤️🙏🏻 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏