2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
چرا گفته دوماه دیگه ؟ مگه هایپر شدی ؟ چرا چند روز بعد از پانکچر برات انتقال نداد؟

نه دکتر عارفی کلا از اول بهم گفت فریز میکنیم دوماه دیگه انتقال میدم برات،گویا نیست این مدت،گفت حتما هم انتقالم رو خودش انجام بده برای همین من هم عجله نکردم

والا بین 14 سیکل تا 24 بستگی داره کی به ضخامت مطلوب برسه  برای من روز 21 سیکل انتقال دادن

زینب جان من امروز آزمایش استرادیول و پروژسترون و...دادم و بعد رفتم ویزیت.قرار شد هفته بعد دوشنبه انتقال بدن از چنین هام.داروهام هیچی نیست به جز پروژسترون که قراره ۵ روز قبلش شروع کنم.یعنی ضخامتم خوب بوده؟تو پرونده دو تا رقم نوشت.یکی ۹.۹ و یکی ۱۵.منکه چیزی نپرسیدم.دو روز قبلش هم قراره پی آر پی انجام بدم.هیچینگ هم دارم.ضمنا میخواد دو تا بلاست و یه جنین سه روزه انتقال بده.من بسته های دوتایی دارم.اونوقت باید دو تا بسته رو ذوب کنن.ازشون‌پرسیدم.میگن اگر جنین‌چهارم کیفیت خوبی داشت دوباره فریز میکنن.میشه همچین کاری کرد؟

خدایا شکرت  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا برای منم بهتر میشه البته اگر از دست پدر همسرم جون سالم به در ببرم خودش شکمو هستش هی میخواد من ...

آخی تو چ شرایطی هستی 😄😄 از کسایی ک با اشتها غذا میخورن خوشم میاد😋 آره عزیزم منم مثل خودت بودم یادمه نمیتونستم درست حسابی غذا بخورم. حتی دکتر گفته بود روزی شش تا تخم مرغ آبپز باید بخوری. اما هر بار برام آبپز میکردن، اصلا نمیتونستم بخورم سنگین بود برام.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه دکتر عارفی کلا از اول بهم گفت فریز میکنیم دوماه دیگه انتقال میدم برات،گویا نیست این مدت،گفت حتما ...

عه به منم گفت دوماه دیگه انتقال میدیم پس میخاد جایی بره نگفت کجا میخاد بره ؟ یعنی میخاد از ایران بره؟ نکنه بره دیگه نیاد؟

دور ناف یا به بازو بزنم؟

زیر جلدی هارو هم میشه قسمت پشتی بازو همون گوشتهای شل پشت بازو زد.هم میشه اطراف ناف ۲_۴سانتی ناف زد.بالا وپایین و راست وچپ.هرطرفی که بخایین میتونین بزنین.۴۵درجه هم بزنی بهتره.ولی بعضی دکترا میگن ناف بزن یا بازو.البته چندان فرقی هم نمیکنه

خیلی ممنونم عزیزم،انشاالله بزودی مامان شی،من دکتر علیرضایی رو نمیشناختم خداروشکر پس اگه یک درصدم احت ...

خاهش میکنم عزیزم.انشاله باهم.دکترلاهوتی هم باز ازدکترای صارمه که اونم کارش خیلی خوب بود.به نظرم مام ازهرمراکز دکترای خوبشو صدا زده.اصلا نگران نباش.پانکچرچیزی نیست که.یکی دیگه هم انجام بده مشکلی نیست.کل کارایی هم که میکنن طبق کارای دکتر نصره

مرسی عزیزم پس دیگه همین کارو میکنم توکل بخدا

منم از دکترم پرسیدم گفت اون روزی که واقعا پریودت شروع میشه کامل پریودت شروع میشه وخونریزی کامل دارز میشه روز اولت.البته نگران نباشین یه روزاینور چیزی نمیشه.نهایت یه روز دیرترپانکجر میکنه

مرسی عزیزم پس دیگه همین کارو میکنم توکل بخدا

عزیزم بنظرم یه روز اینور اونور زیاد تفاوتی نداره چون من دیدم نظر دکترها خیلی با هم فرق داره. مثلا دکتر الانم میگه حتی یه لک کوچیک ساعت دوازده شب هم روز اول حساب میشه اما دکتر قبلیم میگفت قبل از پنج عصر خونریزی شدید روز اول حساب میشه. بعضیا میگن ساعت شش عصر، بعضیا هم میگن دو ظهر 

برداشت من اینه که یه روز واقعا تفاوت چندانی نداره توی نتیجه کار 

بله عزیزم درسته مرسی لطف کردی 😘😘...ایشالا که حالشون خوبه 

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم 😘😘😘

آمین👶🙏

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مگه عزیزم خودشون تخمک های خوب رو جدا نمیکنن؟

اونها همه تخمک ها رو میکشن ،همه رو لقاح میدن دیگه بستگی به کیفیت داره که چند تاش جنین بشه ؟شما چند تا تخمک و جنین داشتی عزیزم ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام به همه دوستای مهربونم من امروز آزمایش بتا دادم خدارو هزاران هزار مرتبه شکر مثبت شد انشاالله ش ...

ای جانم ،مبارک باشه عزیزم ،انشالله که این ۹ ماه رو به خوشی سپری کنی و سالم 

بغلش (ون ) کنی 🙏😍😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
والا مرضی جان دو تا جنین انتقال دادم یک دختر و یک پسر به خدا گفتم اگر صلاحه و توان داشتن دوقلو رو د ...

ان شاء الله هرچی به صلاحت هست همون اتفاق بیفته عزیزم

نگران نباش نوشین جان، فقط و فقط توکل کن به خدا، اصلاً به چیزهای منفی فکر نکن، چرا باید افت کرده باشه، اتفاقاً مطمئنم رشد خوبی هم داشته، افکار منفی رو بریز دور، فقط امید امید امید 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
گلم ازمایش ۳ روز طول میکشه جوابش بیاد میترسم به ریه هام اسیب برسه تا جواب ازمایش بیاد دیروز دکتر یه ...

سلام عزیزم ...اکسیژن خونت خیلی خوب بوده ولی به نظر من یه اسکن از ریه هات بگیر ...خاله من علائمش زیاد نبود ولی بعد از هشت روز یهو تنگی نفس گرف رفت اسکن گفتن ۴۰ درصد ریه هات درگیر شده و سریع بستریش کردن و خداروشکر خوب شد ...عزیزم کرونا دور از جون باعث لخته شدن خون میشه و مهمترین دارویی که میزنن هپارینه که جلوگیری میکنه از لخته شدنه خون.حتما یه سی تی بده تا خیالت راحت شه.