2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
میگم انروز رفتم سونو گفت ۱۳ هفته ولی به حساب سونو قبلی ۱۲ هفته و ۳ روزم‌میشد الان چجوری حساب کنم؟&nb ...

روی حساب پریودتت چند هفته ای ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس از دکترت بپرس  مامان ماهک قبل از انتقال ویتامین دی هزار داشتی یا پنجاه هزار؟؟

لیانا جون پرسیده چون دکتر سونو مون بکیه گفته سونو انومالی مهمه 

والا دی من رو ۷ بود دکتر بهم ۳تا آمپول داد زدم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دکتر به من گفت ۳ روز بعد پاکی نزدیکی هم نداشته باش

من دیروز پریودم تموم شده فردا میخوام برم نزدیکی هم نداشتم از وقتی پاک شدم میشه؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اهااا مرسی عزیزممم💖💖

💙😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خانما قبل از انتقال ویتامین دی هزار روزانه داشتین یا پنجاه هزار ماهیانه؟؟

بعد از انتقال روزانه 1000 مصرف باید بکنی 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
در ادامه روز ۵ شهریور دوباره نوبت گرفتیم آزمایشات همسر اما چون تعداد اسپرم زیر ۲ملیون بود آزمایش dfi ...

عزیزم انشالله که به حق همین ماه عزیز،ایندفعه دیگه مامان بشی ،ببخشید یه سوال ،کوکیوتن قرمز رو دکتر برای همسرتون نوشتن ؟آخه همسر منم الیگو اسپرمی هست و همینطور مورفولوژی صفر ،دکتر هیچ دارویی براش ننوشت ،خودم کیوتن قرمز گرفتم ،ولی دیدم روش نوشته حاوی سویا که یکم ترسیدم ،اگر دکتر برای همسرتون نوشت که دیگه من خیالم راحته

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خدا کنه خواهش میکنم دعا کنید چیزی نباشه بچه کوچیک دارم😔

عزیزم اگه‌میخوای مطمین شی کروناست یانه ازمایشگاه سیمرغ جواب ازمایشو ۲۴ساعته میده برواونجااگه جوابت مثبت شدو تنگی نفس وسرفه داشتی میفرستنت اسکن ...ایشالا که چیزی نیس ولی داروی خاصی هم نمیدن فقط مسکن وچرک خشک کن میدن  

آخی خیلی سخته عزیزم، تجربه ی هایپر رو دارم البته مال من با آمپول و سرم کنترل شد و بستری نشدم. انشالل ...

ایشالا برای منم بهتر میشه البته اگر از دست پدر همسرم جون سالم به در ببرم خودش شکمو هستش هی میخواد منم بخورم هرچی میگم معده من تحت فشاره با دو قاشق سیرم باور نمیکنه فکر میکنه تعارف میکنم. 😂😂😂😂😂

آخه همسرم برای یک پرونده رفته شهرستان من پیش اینا تنهام فکر میکنن خجالت میکشم بخورم

شما هم موقع غذا ، با دوقاشق غذا باد میکردین؟