2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام خانوما من آخرین بار سال ۹۵ میکرو انجام دادم که منفی شد بعدش به دلایلی نشد ادامه بدم درمانو خواس ...

اگه جنین نداری بین ۱۰ تا ۱۲ البته باز هم بسیار بستگی به نوع مشکلتون داره.به نظرم ۱۵ تومان در نظر بگیر..

اگه جنین نداری بین ۱۰ تا ۱۲ البته باز هم بسیار بستگی به نوع مشکلتون داره.به نظرم ۱۵ تومان در نظر بگی ...

وای خیلی زیاده که ممنون عزیزم لطف کردی انشاالله حاجت روا بشی

این نیز بگذرد...                                   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما من آخرین بار سال ۹۵ میکرو انجام دادم که منفی شد بعدش به دلایلی نشد ادامه بدم درمانو خواس ...

سلام عزیزم

دارو قبل پانکچر حدودا ۳۳۰۰

پانکچر ۵۰۰۰-۵۸۰۰

هزینه فریز جنین حدودا ۱۵۰۰

هزینه انتقال ۳۰۰۰-۳۵۰۰

داروی بعد پانکچر تا انتقال ۱۵۰ 

پی آر پی حدود ۴۰۰-۵۰۰ 

هزینه هر بار سونو و ویزیت برای من ۱۲۰ 

چهاربار سونو شدم

هزینه خراش آندومتر ۲۰۰

داروهای بعد انتقال هم احتمالا حدود ۱۰۰۰ البته من هنوز به این قسمت نرسیدم

فکر کنم تقریبا ۱۵-۱۶ میلیون میشه

سلام دوستان من چند روز پیش تخمک کشی کردم. بهم گفت دو ماه از پریودی گذشت بیا برا انتقال. بجه ها امپول ...

معمولا برای انتقال اول پولی نمیگیرن چون با پانکچر حساب میشه.

نزدیک ۷۰۰ ازمایشگاه میگیره و داروها بستگی به نظر دکتر و شرایطت داره..

خیلی زیاد حساب کنی بدون دفترچه تا ۱۴ روز بعد انتقال دو تومان دارو ، ۵۰۰ ویزیت و سونو، ۷۰۰ ازمایشگاه.معمولا بیشتر نمیشه.کدوم مرکزی؟

وای خیلی زیاده که ممنون عزیزم لطف کردی انشاالله حاجت روا بشی

ممنونم ان شاء الله...اره خیلی زیاد شد هزینه ها...

حالا باز هم دوستان دیگه هم بگن ببینیم اونا چی میگن شاید کمتر بگن و دلت شاد بشه😁

سلام عزیزم دارو قبل پانکچر حدودا ۳۳۰۰ پانکچر ۵۰۰۰-۵۸۰۰ هزینه فریز جنین حدودا ۱۵۰۰ هزینه انتقال ۳ ...

خیلی زیاده پس😔 سال ۹۵ حدود ۵ تومن برامون دراومد که البته بیشترشو بیمه داد ولی فکر نکنم بشه یلار بیشتر از بیمه استفاده کرد مگه اینکه برم بیمارستان دولتی ممنون عزیزم خیلی لطف کردی انشاالله حاجت روا بشی

این نیز بگذرد...                                   
خیلی زیاده پس😔 سال ۹۵ حدود ۵ تومن برامون دراومد که البته بیشترشو بیمه داد ولی فکر نکنم بشه یلار بیش ...

خواهش می کنم عزیزم

متاسفانه خیلی زیاده انشالله خدا به همه ماها که در آرزوی فرزند هستیم کمک کنه دامن همگی مون سبز بشه🙏🙏

ممنونم ان شاء الله...اره خیلی زیاد شد هزینه ها... حالا باز هم دوستان دیگه هم بگن ببینیم اونا چی میگ ...

نه عزیزم معلومه دیگه همه چی چند برابر شده فکر کنم فقط بشه دولتی رفت احتمالا تو دولتی حدود ۵ تومنی بشه بازم باید برم بپرسم بازم ممنون خانومی

این نیز بگذرد...                                   
لی لا جان من لووتیروکسین می خورم.بهتره شیر سویا نخورم؟

آره عزیزم اگه لووتیروکسین میخوری شیر سویا نخور اصلا. برای کم کاری خوب نیست. یا مثلا اگه مستعد یبوستی نشاسته نخور. با توجه به اوضاع بدنت تصمیم بگیر. آها اگه تونستی یکی دوروز قبل انتقال یه آووکادو بخور. تو همین تاپیک گفتن که برای انتقال خوبه. من خودم البتع نخوردم امتحان نکردم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خواهش می کنم عزیزم متاسفانه خیلی زیاده انشالله خدا به همه ماها که در آرزوی فرزند هستیم کمک کنه دامن ...

آره😢 انشاالله خدا از دهنت بشنوه

این نیز بگذرد...                                   
اخه الان رفتم دستشویی، ببخشید اومدم خودمو خشک کنم لک قهوه ای دیدم. به دکترم سمس دادم جواب نداده. دار ...

خانمی من روز۷انتقالم لک دیدم البته جنین بلاست بوددوقلوبارداربودم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
@زینبی_بابا   سلام عزیزم دکترم قبل پانکچر گفته بود جنین رو فریز میکنه تو سیکل بعد انتقال می ...

سلام عزیزم خوبی‌؟

گلم احتمالا دیده شرایط برای انتقال فرش مناسبه 

هیچ روشی فرش یا فریز ارجحیت نداره از لحاظ مثبت شدن و فقط به شرایط پزشکی برمیگرده

الان مزیتش اینه زودتر مامان میشی

بله هپارین و انوکسا و... مثل هم تزریق میشن