2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
فدات نازنین من رزیم پاکسازی روگرفتم کلی وزن کم کردم بدنم سبک شده پوستمم روشن شده فکرنمیکردم انقدرم ...

عه واقعا چجوریه ؟ خوشبحالت منم میخوام برم دکتر تغذیه رژیم داشته باشم که زیاد وزن اضافه نکنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات نازنین من رزیم پاکسازی روگرفتم کلی وزن کم کردم بدنم سبک شده پوستمم روشن شده فکرنمیکردم انقدرم ...

ساراجون‌میشه‌بگی‌رژینت‌چجوریه؟؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

@shadennn   عزیزم تا جاییکه میدونم الان نباید کمرت رو دیگه بمالی. یه پست ازت دیدم گفتی کمردرد داشتی همسرت کمرت رو مالید آخه. باز تونستی راجع بهش یه سرچی بکن. حتی تو زایمان های طبیعی یا فیزیولوژی قبل زایمان میگن همسر خانوم حسابی کمرش رو ماساژ بده. که اون خانوم راحت تر بتونه زایمان کنه. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
فدات عزیزم انشاالله به حاجت دلت زودتر میرسی، مشکل شما چی بود؟

وهمچنین شما هم عزیزدلم من یکمی تنبلی تخمدان دارم شوهرم تحرک اسپرمش پایینه مورفولوژیش یک درصده

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام دوستان. من امروز روز هفتم انتقالمه اما همش انگار میخوام پریود شم. کسی مثه من بوده و حامله شده ب ...

عزیزم احساس پریودی کاملا طبیعیه بخاطر داروهاست اصلا نگران نباش، به امید خدا که مامانی😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
@shadennn   عزیزم تا جاییکه میدونم الان نباید کمرت رو دیگه بمالی. یه پست ازت دیدم گفتی کمردر ...

ممنونم که گفتی لی لا جون نمیدونستم واقعا، آخه دل درد داشتم گفتم شکممو که نمیشه ماساژ بده اقلا کمرمو ماساژ بده دردم کم بشه، بیشتر وقتا دل درد پریودی دارم ولی یه وقتایی ام زیر دلم میگیره

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ممنونم که گفتی لی لا جون نمیدونستم واقعا، آخه دل درد داشتم گفتم شکممو که نمیشه ماساژ بده اقلا کمرمو ...

فدااات عزیز دلم. بازم یه سرچی بکن. اما من اینطور شنیدم، گفتم به هر حال احتیاط شرط عقله 😍😍

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

عزیزم چطوریه رژیمش ممنون

آره دقیقا مث من چقدر استرس کشیدم...آخه منم مث شما رویان بودم

اره دقیقا اکثریت از ۴۰ ساعت رد میشد یه عده هم سریع می آوردن برای پانکچر میگفتن دکتر سریع گفته اینا پانکچر بشن برای من که دیگه خیلی طولانی شده بودش

[QUOTE=152886105]شماخودتون رویال زلی میخورید روزی چقدر؟[/QUOT ۳۰گرم رو درعرض ۵۰روز میخورد.البته اصو ...

برای قبل انتقال چطوره واسه رحم