2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمها من ۵روزه iuiکردم حالت تهوع دارم شبا سردردم دارم  چیکار کنم؟!   چیکار کنم اصلا حالم خوب نیست فشارمم کمه 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
عزیزم نوه اول و دوم مهم نیست مطمئن باش بچه شما هم بیاد برای همه عزیزه، ولی درکت میکنم چون برادرشوهر ...

واقعا خیلی سخته کاریم از دستت برنمیاد بعضی اوقات دوست دارم رابطمونو قطع کنم یه مدت با خانواده شوهرم ولی دلمم نمیاد میگم اینا چه گناهی کردن شوهرم چه گناهی کرده خدا خواستش همینه ما هم باید خودمونو وقف بدیم با شرایط ممنون که بهم آرامش میدید با حرفاتون💋🙏🏻

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام عزیزم کدوم شهرین؟من اصلشو پیدا کردم

سلام گلم ،من اهوازم،شما چطور پیدا کردید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خانمها من ۵روزه iuiکردم حالت تهوع دارم شبا سردردم دارم  چیکار کنم؟!   چیکار کنم اصلا ...

عزیزم انشاالله مامان شدی 

فشارت کمه یه چایی نبات غلیظ بخور خرما بخور یا اگه خیلی پایینه نمک بخور یذره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷