2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
@زینبی_بابا     عزیزم فولیک اسید ۴۰۰ میکرو گرم برای اسپرم کافیه یا کمه ؟وهمینطور برای خو ...

آره گلم همون 400 کافیه

اصلا مهم نیست ژل رویال گیر نیاوردی، قرصش رو اطلاع ندارم چه جوریه و چون مکمل محسوب میشه بهتره بدون مشورت پزشک نباشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب گفتی  ولی واقعا روت شد بااین جدیت بگی؟من همش در عذابم جواب اقوام رو چی بدم رومم نمیشه ایقد ...

دقیقا با همین جدیت گفتم و کمی بیشتر ولی مودبانه..

اخه این فرد بهمون خیلی نزدیکه و دقیقا می خواست امار دربیاره و بعد هم همه جا پخش کنه که راه رو بستم..😁

گاهی لازمه این حد از جدی بودن و رک بودن..

حقیقتش هییچ کس از اطرافیانمون در مورد آی وی اف و مشکلات ما خبر ندارند و مخفی کردیم.همین باعث شد خیلی کنجکاو شدند.

گلی درسته به شانس بستگی داره ولی در هر صورت باید از اینا پرهیز بشه، و دیگه کسی که هم ناباروری داره ه ...

بله این که قطعا همینطوره 

منظورم این بود حالا یکی دست تقدیر شوهرش سیگاریه خییلی  تو این مشکل درگیر نشه و ناامید نشه که فقط سیگاری بودن همسرم عامل این مشکله..

سیگار جدا از قضیه اسپرم رو خیییلی از جنبه های روحی و شخصیتی فرد هم تاثیر میگذاره و همچنین جسمی مثل ریه و ..

سلام دوستای گلم امشب به یاد تک تکتون بودم الهی سال دیگه تک تک شما همه منتظرا ومن بچه هامون سالم بغل ...

گلم قبول باشه

حتما باید این یکی دو روز بخونم؟

اگه بعد تعطیلی ها باشه هر جزیی ک گفتی میخونم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستای گلم امشب به یاد تک تکتون بودم الهی سال دیگه تک تک شما همه منتظرا ومن بچه هامون سالم بغل ...

من 19 رو میخونم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آهان اوکی🙈🙈🙈🙈 ببخشید من جور دیگه برداشت کردم، فکر کردم از رعایت کردن خسته شدین🙈🙈🙈

خواهش میکنم⚘⚘⚘اتفاقا تذکرات به جا و خوبی بود🙏🏻🙏🏻🙏🏻

نه منظورم این بود چاشنی تقدیر رو هم کنار همه ی تصمیماتمون و اهدافمون بگذاریم و نا امید هم نشویم..

خواهش میکنم⚘⚘⚘اتفاقا تذکرات به جا و خوبی بود🙏🏻🙏🏻🙏🏻 نه منظورم این بود چاشنی تقدیر رو هم کنار ه ...

آره واقعا بهترین حرفو گفتی گلم 

گاهی واقعا پذیرفتن تقدیر خیلی خیلی آدمو آروم میکنه

خیلی خیلی ممنونم 😘😘😍😍😍

اصلا یهو دلم آروم شد

آره گلم همون 400 کافیه اصلا مهم نیست ژل رویال گیر نیاوردی، قرصش رو اطلاع ندارم چه جوریه و چون مکمل ...

یعنی همه مکمل ها باید با مشورت دکتر باشه ؟؟؟آخه ن من و ن همسرم دکتر هیچ دارویی برامون ننوشت ،با پزشک داروخانه هم که صحبت میکنم میگن ما نمیتونیم دارویی معرفی کنیم ،دکتر باید بنویسه ،آخه من چکار کنم 😭😭😭

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...