2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
والله شوهر من تو عمرش نه سیگار کشید و نه قلیون.. اوضاع اسپرمش خیلی بد بود عمل کرد و کلی دوا و دکتر ...

آره عزیزم اینی که میگی منم دیدم.چی بگم.حالا ماها تلاشمون رو میکنیم شاید خدا دلش به حالمون بسوزه و یه نگاهی هم به ما بکنه  

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم دکتر سه شنبه به ما زنگ زد گفت جنین خانوم از فریز در آوردم رشدشان عالیه بدیم تعیین جنسیت گفت ...

عزیزم چه سخت... کجا میرفتین که این طوری شد؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
شما عشقی مهربونترینی...ممنون عزیز دلم...لطف کردی جواب دادی...این داروهامو یادداشت میکنم همیشه این یک ...

عزیز دلمی. ایشالا که جواب آزمایشت مثبت میشه و شادمون میکنی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

من امروز شش هفتم تموم شده ...صبح انگار یکم ترشح قهوه ای داشتم ...نگرانم خیلی😔 

رابطه هم نداشتیم .ممکنه تحریک شده باشم اینجور شده باشه؟؟ خاک به سرم 😭

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
انشالله مثبت شدنه آزمایش mooori، نشونه ی خوبی برای شما باشه. با خیال راحت پیش برو انشالله برات خیر ب ...

ایشالله عزیزم واسم دعا کن 

هفته دیگه سونو دارم امیدوارم تخمک و فولیکول زیاد داشته باشم

والله شوهر من تو عمرش نه سیگار کشید و نه قلیون.. اوضاع اسپرمش خیلی بد بود عمل کرد و کلی دوا و دکتر ...

گلی درسته به شانس بستگی داره ولی در هر صورت باید از اینا پرهیز بشه، و دیگه کسی که هم ناباروری داره هم سیگار که دیگه هیچی

و اینکه بر خلاف تغذیه که هنوز نشاسته و شیر سویا تو هیچ مقاله ایی برای مثبت شدن موثر نیستن، اتفاقا سیگار و... نقش اثبات شده داره و حالا یه نفر اگر همه چی مصرف کرده و بچه دار میشه استثنا هست و ما هم از کل مشکلات پزشکی حال و آینده اونها و بچه هاشون خبر نداریم

پس از رعایت سبک زندگی سالم دلسرد نشیم و با قدرت ادامه بدیم

همسر منم با وجود مراعات هر روز اوضاعش بدتر از قبل میشد ولی باز رعایت میکردیم چون قطعا روند بد شدن رو کند میکنه اون پرهیز ها

همسرمن روز بعد از عمل رفت سرکار ولی کارش پشت میزی هست کار سنگین نداره.

همسر منم پشت میزیه ولی خیلی حساسه و میترسه که اتفافی بیفته . دو روز استراحت کافیه براش؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار