2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
وااای چه کار خوب و عاقلانه ایی👌🏻👌🏻👌🏻 من امروز فردا کردم برا دندونم و نرفتم و الان هم دارم هپا ...

خونه تکونی حس خیلی خوبی میده انگار داری خونه رو واسه یه مهمون عزیز اماده میکنی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم آمپول gcsf هست و به چسب جنین معروفه😉

زینب جون شما هم این آمپول رو داشتین ؟؟

به دکترم بگم واسم تجویز کنه ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام مامان ماهک خوبی؟؟گل پسری خوبه؟؟رفتی سونو؟؟وقتی جنسیتو گف حس خوبی داشتی؟؟عزیز قبل انتقال چ کارای ...

سلام عزیزم مرسی اونم خوبه 

دوشنبه باید برم برای جنسیت 

قبل انتقال والا فقط قرص رویال ژلی خوردم ۳ روز اول استراحت نسبی داشتم ولی بعدش کارامو کردم ولی چون پیش مامانم بود آشپزی که نمی کردم کارگرم همیشه میاد تمیز کاری با اونه ولی راه میرفتم تو خونه قبل انتقال پیاده روی بکن 

اصلا آمپولش درد نداره فقط تعدادش که زیاد بشه جاش یکم سفت میشه و درد میگیره وگرنه اصلا درد نداره 

ایشالا میری دست پر بر می گردی 😙😙

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من امروز شش هفتم تموم شده ...صبح انگار یکم ترشح قهوه ای داشتم ...نگرانم خیلی😔  رابطه هم نداشت ...

هیچی نیست عزیزم...نگران نباش...رفتی سونو؟ سونوی واژینال کردی شاید اینطوری شده که طبیعیه...اصلا مهم نیست...این نی نیا قراره بیان بغلت شیر بخورن

عزیزم شما چطوری میرید حموم؟ آخه واقعا ۵دقیقه ای سخت! به من گفتن بعد ۳روز برو اما من میترسم!آخه می ...

راستش من فردای انتقال هم رفتم حمام اما نشستم یک شامپو  زدم سرمو اومدم بیرون آبم زیاد داغ نبود

هر دو آزمایش که توی یکروز نبوده زمانهای مختلف فرق داره آزمایششون حتما یکی دوماه قبل بوده

سلام گلم.

ببخشید شما بودید تخمک هاتون چند تاش حباب داشت؟

از دکتر نپرسیدید علت اش چیه؟

آخه منم مثل شمام.ولی برام قابل هضم نیست.

البته ببخشید شما رو ریپلای کردم،دقیق نمیدونم شما بودید یانه🌷🌷

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
قربونت برم عزیزم دیشب تا رسیدیم خونه ساعت ۴ صبح بود .  بهم سرم آلبومین داد با یکسری آمپول ، یک ...

تبریک میگم گلم،انشاله به سلامتی ودل خوش بغلش بگیری.

💗💗

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃