2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان روز ۱۱انتقالم  منم صبح ساعت ۱۰ بیبی چک زدم  خیلی استرس گرفتمممم میشه بگین مثبته ...

چقدر خوشحالم براتون.

مبارکه

منم با نصر هستم و هفته آینده باید برم سونو 

الان سه روزه آمپولارو شروع کردم چند تا سوال داشتم؟

چند تا تخمک دادین؟ آمپول چه برندی زدین؟ بعد پانکچر و فریز جنین کی گفتن که بیاین برای انتقال؟ همون ماه یا یک ماهه بعد؟؟؟

بله عزیزم 

مرسی عزیزم.من اصلا علایمی غیراز اینکه زیر دلم درد بیاد گاهی ندارم .سینه دردی چیزی ندارم امیدوارباشم؟میگم من فردا نهمم هست جنینا بلاست بودن درست در میاد بی بی چک بزارم زینب جون

نوشین جان تبریک میگم برای بارداری،انشاءالله زود خوب میشی،منم هایپر شدید شدم شکمم آب آورد و گنده شد، ...

عزیز دلم نمیدونم چرا آب رو نکشیدن با سوزن. دوتا آلبومین داده گفت روز یکی که الان زیر سرم هستم

فردا هم قراره بکی دیگه بزنم. چقدر طول میکشه خوب بشم با این دوتا سرم؟

راستی بابت تبریکت ممنونم شادی من وقتی تکمیله که دوستام شاد باشن الان دلم خیلی پیش باراناس

عزیزم خیلی خیلی خیلی متاسفم 😢😢😢😢 ببین گلم اگر آزمایش خون رو موقع تخمک گذاری حدودا وسط سیکل هم ا ...

زینب جون ببخشد همش سوال میپرسم آخه خودم هرچی سرچ کردم به نتیجه نرسیدم ،شما میدونید فرق کیوتن با کوکیوتن قرمز چیه ؟و کدومشون برای اسپرم بهتره؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

وروجکه ما هنوز نیومده مامانشو به زحمت انداخته امروز رفتم دندون پزشکی معاینه شدم دندونمو پر کردم که تو یارداری اذیت نشم 

دارم خونه تکونی میکنم که کار سنگین نداشته باشم تو بارداری

اتاق وروجک هم دارم خالی میکنم که واسش خوشگلش کنم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام عزیزان  آمپول زیرجلدی دارم که باید بازو زده بشه اما هر موقع میرم درمانگاه برای تزریقات دستم رو نیشگون نمیگیرن که بره زیر پوست  بعد تزریق کنن همیشه همینطوری عادی مثل آمپول عضلانی روی بازوم تزریق میکنن میگم بنظرتون اینجوری تاثیر داره میره زیرپوستم؟ تو رو خدا هر کی میدونه بهم بگه🙏🙏🙏🌹🌹

ممنونم عزیزم.پس اون wbcطبق چیزی که میگی بالا بودنش موردی نداره و ربطی هم به عدم موفقیت انتقال نداره ...

آره گلم پس دیگه خیلی خیلی خیلی بعیده برای ایمنی شما باشه 

حسابی روی همسرت فوکوس کن گلم

در این حد بالا رفتن رو منم همیشه داشتم، حتی بعد از حاملگی WBC من شده بود 12 هزار که دلیلش همون فیزیولوژی بارداری بود، یعنی بدن همیشه به طور عادی تا حدی جنین رو بیگانه تشخیص میده ولی نه درحدی که سقطش کنه، موارد خیلی خیلی خیلی نادر هستم که بدنشون جنین سالم رو سقط میکنه

سلام عزیزان  آمپول زیرجلدی دارم که باید بازو زده بشه اما هر موقع میرم درمانگاه برای تزریقات دست ...

من فقط دوبار اچ سی جی زیر جلدی رو بازم زدم که دقیقا مثل امپول عضلانی زدن امپولای دیگه رو اطلاع ندارم