2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
بچه ها یه سوال.من دکتر بهم یه شیاف داد و یه امپول پروژسترون.شیافم ازاین شفاق پاکت زرده ۴۰۰ هس سیکلوژ ...

عزیزم اول ماهیتابه آنا رو بیارم خود درمانی کردی 🍳🍳🍳🍳

نه گلم دوز پروژسترونت کافیه ولی یهو قطع نکن اول یک روز در میون کن تا یک هفته بعد قطع کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از تسه؟بله که نتیجه گرفتیم.برا من که جنین تشکیل نمیشد ۸ تا جنین تشکیل شد.مورفو اسپرمی که از تسه بردا ...

شکر خدا. امیدوارم ما هم نتیجه بگیریم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
نگران نباش عزیز دلم...زودی خوب میشی...این هایپری رو همه امون کشیدیم...یه شب میخوابی دوتا سرم میگیری ...

عزیز دلم قربونت بشم .الان هنوز بیمارستانم ساعت ۸:۳۰ آز اورژانس دادم ۱۰:۳۰ آماده شد ، بتام ۱۱۰ بود . تو ادرارم خون بود ، یک سری چیزای دیگه هم تو آزمایش بود که برگه دستم نیست من نفهمیدم. الان نوار قلب دادم منتظرم دکتر قلب بیاد بالا سرم مشاوره قلب بگیرم تا بریم سراغ مراحل دیگه

عزیزم اول ماهیتابه آنا رو بیارم خود درمانی کردی 🍳🍳🍳🍳 نه گلم دوز پروژسترونت کافیه ولی یهو قطع نک ...

مرسی عزیزدلم.پس اونا ک دکتر داده رو استفاده کنم اونم ک خودم سرخود کردم رو کم کم ،کم کنم؟درسته

بچه ها جونم من دارم میرم ببمارستان پیامبران بستری بشم تو زایشگاه علائم هایپرم تشدید شده شکم اندازه خ ...

نوشین جان تبریک میگم برای بارداری،انشاءالله زود خوب میشی،منم هایپر شدید شدم شکمم آب آورد و گنده شد، بستری شدم سرم زدن خوب شدم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم خیلی خیلی خیلی متاسفم 😢😢😢😢 ببین گلم اگر آزمایش خون رو موقع تخمک گذاری حدودا وسط سیکل هم ا ...

ممنونم عزیزم.پس اون wbcطبق چیزی که میگی بالا بودنش موردی نداره و ربطی هم به عدم موفقیت انتقال نداره همینطور آسمم.مشکل مشخصه عزیزم همسرم مورفو۰هست تحرک هم۰ با تسه ازش اسپرم گرفتن که کلا۲تاجنین تشکیل شد.

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
باورم نمیشه تی تی جونممممم انشالله چند روز دیگه خبر بارداری خودتو بشنویم از صبح فقط دارم گریه میکن ...

عزیزم تبریک میگم، انشاءالله آزمایش بارداریت با یه بتای تپل باشه  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نوشین جان منم مامان شدم مگه نه؟ با کلمات تاکیدیت برای منم موج بده...مهربون

مدام بگو خدایا شکرت که منو مامان کردی خدایا ممنونم که درهای رحمتت رو به روی من و زندگیم باز کردی . از افعال حال استفاده کن 

@misssbn    

وای مرسی که نشونمم دادی

الان آمپولارو شروع کردم و هفته دیگه دارم میرم سونو پیش نصر

واسم دعا کن زیاد تخمک بدم خیلی نگرانم

همش حس میکنم کم کاری کردم و درست و حسابی به خودم نرسیدم

صد در صد پیش نصر میرم و مطمئنم این دفعه باردار میشم و توکل کردم به خدا🥰🌷