2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
۱۳ تا بود بکیش بدرد فریز شدن نمیخورد انداختن دور ۱۲ تا موند...البته گویا کیفیتشون عالی نیست بیشترشون ...

خیره عزیزم خوبه ۱۲ ایشالله نتیجه می گیری.دیدم کسانی که جنین با کیفیت پایین داشتن و باردار شدن ماله شما که خوبه فقط خدا باید بخواد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها، همه اونهایی که مثبت شدین ایشالله با خوشی و سلامت این دورانو پشت سر بذارین.  من دیگه ...

خیلی ناراحت شدم

انشالله انتقال بعدیت

جنین داری؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم مبااااااااااارکه ❤❤❤چه قد خوبه همه داریم مامان میشیم ایشالا🥰

مرسی مهربونم 

انشالله همه دوستای تاپیکمون به زودی زود مادر بشن به حق گلوی پاره پاره حضرت علی اصغر

انشاالله مادرانگی همه منتظرا رو امروز مهر و امضا میکنه

الهی من دورت بگردممممم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ اشکموووو دراوردی میدونم که همش به خاطر دعاهای دوستای خوبمه ...

برات دعا میکنم که سالم بغل بگیریش ⁦وبیمه ابوالفضل بشه ایشاااالا ❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بااین حالت برای من دعا کن سرنمازات ...خیلی محتاجم

زهرا،🙏🙏🙏🙏بخصوص این روزهای حسینی 

راستی گلم مشکلت چی بود؟چندبار میکرو کردی

خیره عزیزم خوبه ۱۲ ایشالله نتیجه می گیری.دیدم کسانی که جنین با کیفیت پایین داشتن و باردار شدن ماله ش ...

آره واقعا همه چی دست خداست فقط...ممنون عزیزم انشاالله شما هم فردا انتقالت عالی پیش بره و خدا بهت دوتا نی نی تپل بده... امروز ظهر برات دعا کردم اتفاقا که فردا همه چی به خوبی و خوشی برات انجام بشه...موفق باشی😍❤

انشاالله خبر مادرشدنت خودتو به زودی بهم بدی🙏🏽🤩 مرسی که برام دعا کردی دوست خوبمممم😘😘😘 اولین ا ...

مبارک باشه😍😍 انشالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی.خوش بسعادتت امیدوارم من و بقیه دوستان این روزو ببینیم. چرا هشت سال مگه چند بار اقدام کرده بودی؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
برات دعا میکنم که سالم بغل بگیریش ⁦وبیمه ابوالفضل بشه ایشاااالا ❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ بااین حالت برای من ...

چشم اگه لایق و قابل باشم حتما حتما تو نماز شبام برات دعا میکنم

من همسرم آزو اسپرم هست و خودم مشکلی نداشتم فقط کم کاری تیرویید

ششمین انتقالم بود

دو بار با دکتر بیتک طرازی

دوبار با دکتر زهرا حیدر 

یک بار مرکز رویان

و الان آخرین سری مرکز مام با دکتر نصر  

اولین انتقالم با دکتر نصر بود

آخرین بار دکتر حیدر بهم گفت به خاطر مشکل همسرم باید جنین اهدایی بگیریم و کلا ناامیدمون کرد

دوستم اصرار کرد بیام پیش دکتر نصر 

و الان برام عین یه خوابه 

همش فک میکنم کاذبه

خیلی خیلی التماس دعا دارم 🙏🏽🙏🏽🙏🏽

باراناجان میدونم خیلی سخته تحملش ولی ناامید نباش، منم این لحظه رو نه یه بار که چهاربار تجربه کردم ول ...

ممنونم ازت عزیزم.خیلی سخت بوده واقعا۴بار این حسو انتظار.خداروشکر که نتیجه صبرتو گرفتی عزیزم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
مبارک باشه😍😍 انشالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی.خوش بسعادتت امیدوارم من و بقیه دوستان این روزو ...

مرسی مهربونم

انشاالله به زودی زود قسمت خودت بشه به حق این روز عزیز🙏🏽🙏🏽🙏🏽

بچه ها یه سوال.من دکتر بهم یه شیاف داد و یه امپول پروژسترون.شیافم ازاین شفاق پاکت زرده ۴۰۰ هس سیکلوژست بود.من از انتقال قبلیم یه بسته شیاف فرنوژست داشتم.بعد من از روز اول انتقالم سرخود به غیره امپول و شیاف ک دکتر داد این شیاف فرنوژست رو روزی یکی سرخود استفاده کردم.حالا فقط دوتا دیگه ازش مونده.دیگه ندارم.حالا چیکار کنم اشکال نداره این دوروزو بزارم و اون شیاف سرخودی رو قطع کنم.یا حتما برم بخرم استفاده کنم.بعد اینکه اشکال نداره خودم شیاف اضافه استفاده کردم🤭

چشم اگه لایق و قابل باشم حتما حتما تو نماز شبام برات دعا میکنم من همسرم آزو اسپرم هست و خودم مشکلی ...

ای خدا چقد خوشال شدم برا خودت و همسرت💌

از اینکه مشکلتون اسپرم بوده و بارداری چند برابر خوشالم

اینجا کمتر پیش میاد خبر بارداری کیس های مشابه من و شما رو بشنویم

خدایا هزاران هزار مرتبه شکر🙏🙏🙏🙏