2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست
اخه من اگر هم کسیت داشتم خیلی ریز بودن ایندفعه از دفعه های قبل بزرگتر بود نگران بودم ممنون عزیزم که ...

آره میدونم منم چون پلی کیستیکم همیشه کیست ریز دارم این اولین باری بود که کیست ۳سانتی داشتم...نگران نباش با ال دی حله

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم برام دعا کنید جواب آزمایشممم مثبت بشه🙏🏽❤️

حتما مثبته عزیزم...اصلا من میدونستم ایندفعه که با نصری حتما مثبت میشی...حتی همون روز که انتقال داشتی با خودم گفتم چون با نصره دیگه اینبار حتما حاملست و برات دعا کردم

خوشحالم به آرزوت رسیدی😍😍انشاالله بقیه ما منتظرا هم این حس خوب و تجربه کنیم...

بچه ها، همه اونهایی که مثبت شدین ایشالله با خوشی و سلامت این دورانو پشت سر بذارین.  من دیگه ...

عزیزم شاید پریود نباشه. از رحمت خدا ناامید نشو انشالله که مثبتی. من خودم تا سه ماه خونریزی و لکه بینی داشتم اما مثبت بودم.

روز۱۳بودعزیزم دکترم گفت میتونی آزمایش بدی

باراناجان میدونم خیلی سخته تحملش ولی ناامید نباش، منم این لحظه رو نه یه بار که چهاربار تجربه کردم ولی اینقدر ادامه دادم تا به لطف خدا مثبت شدم، فقط باید صبور باشی عزیزم حتما نتیجه میگیری شاید خیلی زودتر از اونیکه فکرشو کنی

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام

دوستان اگر کسانی رو میشناسید که بچه دار نمیشن و هزینه درمان ندارند

اطلاع رسانی کنید تا از طریق لینک زیر وارد سایت برنامه سمت خدا شده و ثبت نام کنند جهت کمک برای هزینه های درمانی 

*ثبت نام فقط یک روزه پنجشنبه ۶ شهریور*

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

https://samtekhoda.tv3.ir/

خداروشکر عزیزم چندتا جنین شد؟

۱۳ تا بود بکیش بدرد فریز شدن نمیخورد انداختن دور ۱۲ تا موند...البته گویا کیفیتشون عالی نیست بیشترشون گرید بی هستن،،،میگن بیشتر بخاطر مورفو هست که اینطور میشه حالا نمیدونم تا چه حدی درسته این موضوع،،، بازم توکل بر خدا....

ای جووووونم وای خدایا شکرت....مامان شدی موری جووونم...مبارکککک

باورم نمیشه تی تی جونممممم

انشالله چند روز دیگه خبر بارداری خودتو بشنویم

از صبح فقط دارم گریه میکنم

استرس گرفتم میگم نکنه کاذب باشه😔

دوستان روز ۱۱انتقالم  منم صبح ساعت ۱۰ بیبی چک زدم  خیلی استرس گرفتمممم میشه بگین مثبته ...

وااااااییییییی دختتتررررر مثبتههههههه😍😍😍😍😍😍

ازاونروز که بهم گفتی باراخر تلاشت هست وازم خاستی دعات کنم سرسفره علی اصغر روز وشبی نبود به یادت نباشم 

بحق شش ماهه حسین ساااالم بغل بگیریش 

خدایاشکرتتتتت

حتما مثبته عزیزم...اصلا من میدونستم ایندفعه که با نصری حتما مثبت میشی...حتی همون روز که انتقال داشتی ...

انشاالله خبر مادرشدنت خودتو به زودی بهم بدی🙏🏽🤩

مرسی که برام دعا کردی دوست خوبمممم😘😘😘

اولین انتقالم با دکتر نصر بود👍🏼 

واقعا دکتر فوق العاده ایه و من خیلی دوسش دارم و بهم آرامش میده 

انشاالله به زودی بارداری همه دوستای خوبممممممم

وااااااییییییی دختتتررررر مثبتههههههه😍😍😍😍😍😍 ازاونروز که بهم گفتی باراخر تلاشت هست وازم خاستی ...

الهی من دورت بگردممممم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

اشکموووو دراوردی

میدونم که همش به خاطر دعاهای دوستای خوبمه که در حقم کردن

ممنونم که به یادم بودی و دعااااام کردی🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽

بازم برام دعا کن که خواب و رویا نباشه و واقعی باشه تا روز آزمایشم

بعد ۸ سال انتظار و در به دری نمی دونی چه حالی ام