2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045223 بازدید | 684438 پست

عکسشو فرستادم برای همسرم  میگم از روضه علی اصغر  واسم آوردن 

میگه چرا یدونه ؟

میگه باید سه تا باشه دعواشون میشه که 

گریه کردم بهش میگم تو دلت چه خجسته اس من اصلا امید ندارم 

میگه در ناامیدی بسی امید است  پایان شب سیه ۳قلوست 

😂😂😂

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
بچه ها، همه اونهایی که مثبت شدین ایشالله با خوشی و سلامت این دورانو پشت سر بذارین.  من دیگه ...

عزیزم روز چندم هستید؟ هنوز برای این فکر زود هستش.شما داروهات رو ادامه بده و روزی که باید برو آزمایش.یکی از دوستان من به خونریزی افتاد مثل پریود ولی باردار بود.سعی کن فقط استراحت کنی حتما داروهات رو ادامه بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کلا از بعد پانکچر سینه درد داشتم که بعد چند روز خوب شد ، انتقال من ۲۸ مرداد بود که ۴ و ۵ شهریور ص ...

مبارک باشه نوشین جان🌸🌸برای من دعا کن عزیزم فردا پانکچر دارم

خیلی ممنون عزیزم کلد ژل دکتر داده  وقتی میخوره خوبه اثرش که  میره درد داره خداروشکر خیلی ب ...

انشاالله،،نگران نباش مراقب خودتم باش دیگه مامانی شدی باید بیشتر مراقبت کنی از خودت...

آره عزیز دلم قشنگ یادمه منم وقتی شادن جون روز دهم لک دید و غصه میخورد بهش گفتم مطمئنم مامانی و این ل ...

نوشین جان ممنونم که برا ما هم دعا میکنی.ان شاالله حالت به زودی زود بهتر میشه.منم قراره انتقال بدم.استرس دارم.دعا کن ایندفعه مثبت بشم.

خدایا شکرت  
امید میرم عزیزم. جنین ها رو هم گفتن بلاست میکنند و انتقال میدن.یعنی من هم صبح ها بزنم؟

توکل به خدا، انشاالله حتما مامانی😍😍😍

آره عزیزم اگه دوتا آمپول داری که بهتره همزمان بزنی ولی بازم از دکتر بپرس

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
الهی  همه تخمک هات با کیفیت باشن و جنین های سالم داشته باشی  خیره ایشالا توکلت رو به خدا ...

قربونت برم‌نوشین جان ایشالله آزمایش خودت هم بتای تپل باشه به امید خدا🥰🥰

دوستان روز ۱۱انتقالم  منم صبح ساعت ۱۰ بیبی چک زدم  خیلی استرس گرفتمممم میشه بگین مثبته ...

به به مباااااارکه عزیزم😙😙😙 چقدر خوبه هرروز خبر خوب خوب میبینیم اینجا خدایاشکرت❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ها، همه اونهایی که مثبت شدین ایشالله با خوشی و سلامت این دورانو پشت سر بذارین.  من دیگه ...

ای جونم...دارچین عزیزم واقعا نمیدونم برای این غمت چی بگم....خیلی سخته...خیلی به خدا ناراحت شدم...الهی به حق حضرت عباس خیلی زود دلت شاد بشه...لباسای خوشگل پسری رو تنش کنی

سلام بچه ها خوبین؟ صبحتون بخیر  دیدشم تا جایی که چشمام باز بود استغفار کردم و به صاحب این روز ...

عزیز دلم نوشین مهربوونم ❤خیلیییی مبارکه مامان شدنت ...الهی به حقه شش ماهه امام حسین نه ماه دیگه به سلامتی نینیات میگیری بغلت عزیزم .....ممکنه منم دعا کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟