2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045222 بازدید | 684438 پست
قربونت برم عزیزم فدات بشم حالا خدا کنه هفته بعد آزمایشم خوب باشه یکم راحت بشم ایشالا خبر بارداریت ر ...

سفیده تخم مرغ زیاد بخور 

دوغ 

سینه مرغ کبابی

قارچ کبابی

اینا   واسه هایپری خوبه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوشین جان یکمی از علائمت میگی؟

من کلا از بعد پانکچر سینه درد داشتم که بعد چند روز خوب شد ، انتقال من ۲۸ مرداد بود که ۴ و ۵ شهریور صبح ها از معده درد شدید بیدار میشدم که وحشتناک بود دیروز گلاب به روت ببخشید چنان بالا میاوردم که فقط آخرش اسید معده ام بود و از درد هواااااااار میزدم.

دوم شهریور هم صبح یکم تخمدان سمت چپم تیر میکشید و زیر دلم مثل موقع پریودی درد داشت که یک لحظه گفتم پریود شدم و تمام.همون روز پادرد هم داشتم آخه من هر وقت میخوام پریود شم پادرد میشم و ساق پاهام درد میگیره.

دیگه کلا علائم نداشتم تا امروز که بی بی چک زدم همش حالت سستی دارم که فکر میکنم به خاطر دوغ خوردنم یکی هم حالت تهوع شدید که به خاطر هایپر شدنمه. دولیتر آب آورده شکمم

هورااااااااااااااااااااااا مبارک باشه عزیزدلم نمی دونی چقدر برات خوشحال شدم  با انتقال منفی د ...

مرسی عزیزدلم فرای دل مهربونت بشم ببخشید ناراحت شدید ...ایشالا  این بار دفعه ی اخرته ونینیات تودلتن منتظر خبر خوبت هستم الهی به حق این روزای عزیز خدا جواب همه ی سختیات و بده ودلتو باازمایش مثبت شاد کنه الهی امین 

ماهم خوبیم خداروشکر عزیزم  درکت میکنم عزیزم واقعا سخته ولی امیدت به خدا باشه دیدی خدا چطور واس ...

خدا حفظش کنه پرنسستو . خدا کنه برا منم معجزه بشه 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
نوشین جان مبارکت باشه.دیدی گفتم احساس میکنم مامانی    برا ما هم دعا کن.

آره عزیز دلم قشنگ یادمه منم وقتی شادن جون روز دهم لک دید و غصه میخورد بهش گفتم مطمئنم مامانی و این لک لانه گزینیه.ملیکا جانم بابت تمام دلگرمیهات ممنونم. اما شادی من تکمیل نیست تا وقتی دوستام چشم انتظارن. خدای احد و واحد شاهده دعایی در حق خودم نکردم مگر قبلش دوستان رو دعا کرده باشم

یکم حالم بهتر بشه خدا توفیق و لیاقت بده میخوام به نیت بچه ها قرآن رو ختم کنم تا یکی یکی از لیست انتظار در بیایم

جدا نازنین؟ وای خدای من .خیلی خیلی برات خوشحالم .تبریک میگم عزیزم .امروز متوجه شدم لی لا ونوشین جونم ...

اره ارزوجون خداروشکر خدا دلمونو شاد کرد الهی دلت توهم به زودی شاد بشه وخدامعجزشو بذاره تودلت عزیزدلم ...این دوره خداروشکر دوره مثبتاس اون ماه ما انتقال دادیم همگی منفی شدیم ...ایشالا به زودی شماهم خبربارداریتو بدی 

عزیزم. نذر کردم برات که ایشالله با خبر خوب بیای ♥️♥️♥️ دلم پیشته..

عزیزدلم ممنونم ازت . فکر میکنم الان زمان مادر شدنم نبوده و باید راه بیشتری برم.متاسفانه منفی بود ایشالله تو و بقیه دوستای خوشگلم با جواب مثبتتون این منفی منم بشورید ببرید عزیزم  

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
فقط دوای دردش شیاف دیکلوفناکه...حتما بهشون بگو استفاده کنه شوهرم و مادرم فقط وقتی که شیاف استفاده ک ...

خیلی ممنون عزیزم کلد ژل دکتر داده  وقتی میخوره خوبه اثرش که  میره درد داره خداروشکر خیلی بهتر شده ...بهش گفتم شیاف دیکلوفناک دردو کم میکنه ولی استفاده نکرد ایشالا که بهتر بشه و دیگه علائمش برنگرده