2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045262 بازدید | 684441 پست
قراره این ماه برم ویزیت شم و داروهای انتقال رو برام بنویسن...شما کی پانکچر شدی؟من درست روز عید غدیر ...

من سال 96 پانکچر شدم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام بچه ها خوبین؟ صبحتون بخیر  دیدشم تا جایی که چشمام باز بود استغفار کردم و به صاحب این روز ...

عزیزم انشالله خیر باشه و بسلامتی فرزندان سالم و صالح بدنیا بیاری

شما انقدر انرژی و امید خوبی داری که حتماخدا کمکت میکنه

التماس دعا

برای منم دعا کن که ۷ساله منتظرم

و کلی دکتر و درمان رو تجربه کردم😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قشنگ‌رنگ‌گرفته

خیلی‌خیلی‌مبارکه

وای‌چه‌روزخوبی‌بود‌

نوشین‌جون‌ ‌نازنین‌جون‌مامان‌شدن

خوابتم‌خیلی‌قشنگه

منم‌دیشب‌خواب‌دیدم‌رفتم‌سونو‌میگه‌بارداری

قلبشم‌میزنه..صدای‌قلبشوگذاشت‌انقدرگریه‌کردم‌توخواب

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم انشالله خیر باشه و بسلامتی فرزندان سالم و صالح بدنیا بیاری شما انقدر انرژی و امید خوبی داری ک ...

چشم انتظاری خیلی سخته برای من این یک سال و نیم به اندازه یک قرن گذشت .آلیسوم جان این بار متوسل شو به خانم رباب ایشالا حاجت بگیری. خیلی سخته چشم انتظاری

قشنگ‌رنگ‌گرفته خیلی‌خیلی‌مبارکه وای‌چه‌روزخوبی‌بود‌ نوشین‌جون‌ ‌نازنین‌جون‌مامان‌شدن خوابتم‌خیلی ...

قربونت برم عزیز دلم ایشالا آزمایش هم به خیر بگذره .

ایشالا که خیره عزیز دلم و با خبرهای خوب از خودت خوشحالمون میکنی

سلام بچه ها خوبین؟ صبحتون بخیر  دیدشم تا جایی که چشمام باز بود استغفار کردم و به صاحب این روز ...

مثبته عزیزم خیلی خیلی مبارکت  باشه 

امروز  روز چند انتقالتون هست ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

خداروشکر نوشین جان خیلی خوشحال شدم برات بخدااا..اصلاااا بچه های ای وی اف و میکرو وقتی مثبت میشن چقد خوشحال میشیم‌همه مون بخداااا..دعاکن از ته دلت منم با اولین انتقالم مامان بشم عزیزم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
مثبته عزیزم خیلی خیلی مبارکت  باشه  امروز  روز چند انتقالتون هست ؟؟

قربونت برم طوطیا جانم دعا کن آزمایش بخیر بگذره و کاذب نباشه.

من ۲۸ مرداد ۲ تا جنین ۵ روزه انتقال دادم البته دکتر گفت یکیشون کامل هیچینگ کرده اون یکی هم در شرف هیچینگه

مبارکت باشه عزیزدلم الهی شکر الهی شکر بسلامت به دنیا بیاد نوشین جان..دعامون کن

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
راستش من خیلی ناراحت شدم از برخوردش با دوستمون، برای همسرم تعریف کردم اونهم خیلی ناراحت شد و قا ...

عزیزم اگه بخوام جواب پستت رو بدم کلا جو تاپیک منحرف میشه و از هدف اصلیش دور میشه، میسپاریم به برداشت خواننده مامان سوفی جون

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بیخیال جونم اصلا نمیدونم چی بگم😭😭😭😭😭

تبریک میگم. از نوشین تبدیل شدی به مامان نوشین عزیزم. امیدوارم یه دوقلوی سالم و صالح و تپلی نصیبت بشه و البته شیطون 😉😉

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم