2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازنین جون تبریک میگم😍😍😍دختر می خواستی یا پسر؟ بچه ی اولته؟ الان جنینات جنسیتش چیه؟

ممنونم عزیزم فعلا ازمایش دادم ببینم‌جوابش چی میشه ...من ماه پیش دوتا جنین داشتم کلا،اونارو انتقال دادم منفی شدم دختر بودن این ماه طبیعی اقدام کردم هرچی خدا صلاح بدونه همون میشه 

سلام بچه ها خوبین؟ صبحتون بخیر  دیدشم تا جایی که چشمام باز بود استغفار کردم و به صاحب این روز ...

نوشین جون مبارکه عزیزم مامان شدی 😍😍😍قربون کنجدات الان اون تودوتایی چسبیدن به دلت 

عزیزم یه روز ازموعدم گذشته و بیبی چک زدم امروز مثبت شد فردا میرم ازمایش بدم امیدوارم مثبت بشه 

وای‌نازنین‌جونم‌مبارکه

خداروهزارمرتبه‌شکر

انشالله‌بتات‌هم‌تپله

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دکتر بهناز عطار شاکری  تنبلی تخمدان با ذخیره ۱۶ همسرم تعداد ۲۱۶ میلیون مورفو ۳ تحرک پیشرونده ...

ممنون گلم😘😘

بسلامتی انشالله❤ خبر بارداریت رو زودتر بدی 👶👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام بچه ها خوبین؟ صبحتون بخیر  دیدشم تا جایی که چشمام باز بود استغفار کردم و به صاحب این روز ...

چ خواب خوبی، خیر باشه برات

خداروشکر بی بی چکت مثبته😘😘

مبارک خودت و همسرت باشه گلم🎉🎉🎉🎉

خداروشکر

واسه منم دعا کن همچین روزایی رو ببینم😭😭

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

ای جانم مبارکه عزیز دلم 

چقدر خوشحال شدم برات انشالله که به سلامتی نی نی یا نی نی ها رو بغل میکنی

منم دیشب خواب دیدم ازمایشم مثبت شده

عزیزم با این حال دلت برای منم دعا کن🙏

ای جانم مبارکه عزیز دلم  چقدر خوشحال شدم برات انشالله که به سلامتی نی نی یا نی نی ها رو بغل می ...

الهام جان امروز حتم توسل کن به خانم رباب ایشالا حال دلت خوب باشه و به خواسته دلت برسی

من که تا هفته بعد آز ندم خیالم راحت نمیشه اما چشم دعا گو هستم