2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم  عفونت که اصلا نيست، به نظر میاد احتمال 99 درصد ترشحات طبیعی بارداری هست، ولی برای ...

سلام زینب جان.من جنین پنج روزه انتقال دادم.میخام ببینم کی تست بارداری انجام بدم بی بی چک امروز هفتمم بود

ازمایشا چقدر وقت داره؟من دوسه روز قبل از پریود قبلیم دادم تا پریود بعدم فکر کنم‌۶۰ ۷۰ روزی بشه

دیگه معمولا چکاپ سالی یک بار انجام میدن، آزمایشایی مثل تیرویید قند و... یه سال اوکی هست.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم رفتم داروخانه علوی نیک که گفته بودی بعد به جای اویترال بهم اورگالوترون بهم داد ؟ الان اور ...

نمیدونم 🙄🙄از بچه ها بپرس .از دادوخاته ای میپرسی کاش

من ۳ هفتع پیش ازونجا گرفتم همون اویترول رو داد بهم 

خدایا معجزه کن برام 😔
مرسی عزیزدلم فقط یه روز ازموعدم گذشته بیبی چک زدم مثبت شد فردا ازمایش میدم خداکنه‌مثبت باشه 

نازنین جون چی میبینم ای جانم مبارکه 😍😍😍😍😍😍

انشاالله یه پرنسس تو شکمت 

انشاالله صحیح و سالم بیاد بغلت ❤️❤️❤️❤️💓💓💓💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نمیدونم 🙄🙄از بچه ها بپرس .از دادوخاته ای میپرسی کاش من ۳ هفتع پیش ازونجا گرفتم همون اویترول رو دا ...

مرسی عزیزم 😘 میگم الان شما باردار شدین بسلامتی 😍

راستی عزیزم اویترال برای چی خوبه ؟ شما هم دو روز قبل از پانکچر زدین؟

بله انجام میده...خیلی ها رو دیدم انجام دادند. جالبه این بار یک خانمی بود که یک دختر داشت و دخترش هم ...

ممنون گلم . برا دوستم دکتر آل یاسین توی بیمارستان شریعتی ای وی اف انجام داد بعد ده سال باردار شد با اولین انتقال ولی تعیین جنسیتو اونجا انجام نداد 

خدای من خدای معجزه هاست . 
امید ب خدا شستشو آب سرد، حبوبات، مغزیجات، عسل، روغن زیتون و... هم میتونه شوهرت استفاده کنه اگه تا ا ...

شستشو با آب سرد رو تا الان انجام نداده بود که امیدوارم موثر باشه ،اتفاقا تاکید دکتر سجادی هم روی همین مسئله بود ،ما تلاشمون رو میکنیم دیگه بقیه ش دست خداست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...