2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
خانوما این ک جنین 3 روزه باشه یا 5 روزه رو دکتر تعیین میکنه یا جنین شناس؟؟  من دکترم تو برگه ز ...

بستگی داره جنین ها تقسیم سلولی رو خوب و به موقع انجام داده باشن اگه همه چیز خیلی خوب و به موقع باشه و تعداد جنین زیاد باشه میزارن پنج روزه بشن در غیر این صورت ریسک نمیکنن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اسم سایتی که ازش خریدی رو میدی خیلی نازنننن😍😍😍 من هم فردا انتقال دارم باید انرژی مثبت بدم ...

عزیزم ایشالله دست پر برمیگردی، دو هفته بعد هم هممونو خوشحال میکنی  

از دلبند خریدم عزیزم. خیلی دیر رسیدیم بهش، قدیمها کلی چیز میزهای خوشگل داشت. الان موجودیش خیلی کم شده  

امروز صبح بعد شیاف دیدم. تا الان دیگه نه ولی راستش کمرم درد میکنه. میخوام فعلا خودمو گول بزنم  ...

نگران نباش.تو این چندروزه خیلی همه تاپیک ها رو سر زدم این مورد خیلی بودن که اکثرشون باردار بودن.لکه بینی امروزت خون بود ؟میپرسم .چون خودمم مثل توام.فضولی نباشه

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
چیزایی ک الان گفتی کاملا توی شخصیتت دیده میشه و اینو این مدت حس کرده بودم❤ خداروشکر انتقالت خوب بوده ...

ما نخواییم مقرب باشیم و جام بلا نوش کنیم کی رو باید ببینیم؟  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خودمم به همین فکر کردم ولی میگم نکنه بخواد راه بیفته باهام بیاد

عه خب مهمونت چطوریه هردفعه میاد میمونه یامیره 🤔مثلا بگو یه کاری دارم یاهمسرم فلان ساعت میاد خونه میخوایم بریم جاییی 

نگران نباش.تو این چندروزه خیلی همه تاپیک ها رو سر زدم این مورد خیلی بودن که اکثرشون باردار بودن.لکه ...

نه عزیزم. کماکان قهوه ای.. دلم میخواد بیشتر توضیح بدم چندش میشه   

برای شما قرمز شد بعدش؟ شاید برای من هم به مرور قرمز شه؟

راستی گفتی بعد شیاف برای شما متوقف میشه؟ برای من انگار اون مواد شیاف بیشتر تحریکش میکنه بریزه بیرون

بچه ها من عصر میخوام برم دکتر مهمون برام اومده دعاکنید بره   نمیخوام بفهمن دکتر میرم   & ...

وااای امان از این پنهان کاری

درکت میکنم خییلی،

حساب کن من از خانواده هامون هم پنهان کردم و میام تهران درمان

ایشالله که به زودی میره..

نهایت بگو نوبت دکتر پوست دارم برای مشاوره

خداببخشه ما رو با این دروغا🙉😁😁😁

بچه ها این فکرها رو بریزید دور. داشتن و نداشتن هیچ چیز نشونه لیاقت یا بی لیاقتی نیست. دنیا پر از در ...

آخه تصورشم برات قابل باور نیست که بدونی من 17 بار انتقال جنین داشتم 

بعد 10سال و 7ماه باردار شدم و خدا با بی رحمی ازم گرفت

ناراحته اینهمه درد و زجریم که کشیدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
لیانا جون واقعا نمیدونم خودمم اصلا دلم آروم نمیشه همش دنبال فرار از انتقالم سنمم داره میره بالا د ...

تو چه مرحله ایی هستی برا بارداری؟

دیروز یک دختر خانمی اومد مطب ۲۶ ساله مجرد کاندید یائسگی زودرس دکتر بهش پیشنهاد داد تخمکت رو فریز کن تا بعد ازدواجت دچار مشکل نشی..

کلییی گریه کرد خیییییلی دلم براش سوخت و درکش کردم و کلی هم نصیحتش کردم، بلاخره تو این راه به مقام نصیحت کردن رسیدیم دیگه خداروشکر😁

خدا رحم کنه به حال همه ی دختران سرزمینم🙏🏻🙏🏻

نه عزیزم. کماکان قهوه ای.. دلم میخواد بیشتر توضیح بدم چندش میشه     برای شما قرمز شد بعد ...

دارچین جون روز اول فقط اندازه یه سکه کوچیکقهوه ای صورتی بود.با شیاف قظع شد فرداش گلاب به روت خیلی ببخشید بین ترشح سفید2رگه خون قطع شد دیروز نداشتم امروزم فعلا خبری نیست.اما مورد مثل تو رو خیلی ها دیدم که گفتن لانه گذینی هست.درد پریودی نداری؟روز پریودت کی بوده؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
آخه تصورشم برات قابل باور نیست که بدونی من 17 بار انتقال جنین داشتم  بعد 10سال و 7ماه باردار ش ...

ثمین جانم قربون دلت بشم الهی. پنج شنبه یا جمعه روز حضرت علی اصغره. متوسل شو به خانم رباب الهی حاجت روا بشی