2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
   من دیگه انقد علایم بارداریم زیاد شده که هر روز چند ساعت بعد از شیاف پروژسترون کیسه آب ...

وای خدا نکشه تورو دختر. 😁😁

مثل اسم کاربریت گرم و پر انرژی هستی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خانما دکترم برا قبل انتقال پنتوکسی فیلین داده برا چی؟؟  با مصرفش حالت تهوع شدید میگیرم و با عرض ...

عزیزم‌پنتوکسی‌براخون‌رسانی‌به‌رحم‌خوبه

منم‌داشتم

بایدکنارش‌قرص‌ضدتهوع‌بخوری

دقیق‌یادم‌نیس‌اسم‌قرص‌ضدتهوع‌چی‌بود.

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من از دیشب معده درد شدید دارم منتظرم ۱۰ بشه زنگ بزنم مرکز بپرسم. داروهام کابرگولین هفت ...

عزیزم من زیاد اطلاعات ندارم، اما میتونه علایم هایپر شدن هم باشه.
حتما با پزشکت تماس بگیر. 

خیلی برام دعا کن رها جوون  دیگه جنین ندارم الانم بتا دادم ۵۰بود گفتن مشکوک به نظرت گرفته؟؟

آره حتما. روز چندم رفتی؟ لاله سرخ بتاش ۵۷ بود. الان ماشالا پسرش برای خودش مردی شده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
میشه برا منم‌دعا کنی؟😔😔 بتام مشکلی نداشته باشه؟ اخه کم میره بالا

عزیزم اصلا استرس نداشته باش بتات عالیه عالیه حتما که نباید  دوبرابر بشه 

از بارداریت لذت ببر  

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من که اسم دکتر میاد ناخودآگاه اشکم سرازیر میشه همش میگم خدایا به کدامین گناه منو مستحقه اینهمه زجر و ...

ثمین جون واقعا حرفی ندارم که تسکینت بده جز همدردی ...ماها خوب درد همدیگه رو میفهمیم.منم مثل تو از دکتر و دارو متنفر شدم.دیشب خواب دیدم روی تخت معاینه میخوان جراحیم کنن و میخواستن برام سوند بزارن و من میگفتم نمیخوام....منی که هرگز توی اتاق عمل نرفتم و هیچ بیماری خاصی نداشتم ، دکتر و عمل و... کابوس شب و روزم شده.بخدا من بچه ی آخرم و مادرم قدم میزاره من چشم میزارم و حتی برای خواهرها و غریبه ها..تا اونجایی که یادمه همیشه برای مردم خیر خواستم و هرگز دل کسی رو نشکستم ولی الان به جایی رسیدم که میگم اینا همش سرابه....چرا نباید جواب یه دونه...حتی یه دونه از این کارا به من برگرده و این خواسته ی مادر شدن که توقع زیادی هم نیست جواب داده نشه؟؟؟؟؟؟؟

برای همین سيكل لانگ یا همون ۴۵ روزه براتون انتخاب کردن منم ذخیرم همینقدر بود این ذخیره نرماله به من ...

عزیزم ،من دیروز سونوی ۲۸ هفته رفتم پیش دکترم ،در مورد آسپرین پرسیدم گفت باید تا ۳۴ هفته استفاده کنی هیچ مشکلی هم نداره ،گفتم آخه میگن ضرر داره گفت نه 😐 دیگه توضیح هم نداد 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خواهرای گلم هیچ کدومتون با سیکل طبیعی یعنی بدون قرص استرادیول انتقال انجام ندادید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا عزیزم خیلیا بودن باردار هم شدن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اخه ادمهای خوبی هم هستن ولی واقعا یه ذره فکر کنن متوجه میشن زن باردار همینطوری بالقوه مستعد فکر و خی ...

دقیقا 🙄

به خدا نشونه خوبیه نوشین جونم...یعنی رحمت توش اتفاقای خوبی افتاده و داره اماده میشه...این درد جا باز ...

دورت بگردم من سر صبحی روحم تازه شد. فکر کن انقدر شدید بود بلند شدم تشکچه پریودیم رو انداختم زیرم ، بیچاره همسرم صبح با چه حالی رفت بیرون فکر کرد همه چی تمومه . کلی دلداریش دادم که بابا جان خیلیا این درد رو دارن تازه بعضی از حامله ها هرماه تایم پریود این جکری هستن..... آروم شده

سلام دوستان عزیزم ،شبتون بخیر. ،بچه های عزیز لیانا و زینبی کسی ازشون خبر داره من از بچه های پارسال ه ...

سلام نسرین جون به به کی اومده 😍😍😍😍

کجا رفتی دختر یهویی 😘😘😘😘

زینب جون گل پسرش بهمن دنیا اومد خداروشکر سرش شلوغه ولی با این حال همیشه بهمون سر میزنه جواب پست هارو میده