2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام عزیزم همون اول کار برات میکرو درنظر نمیگیرن..احتمالا اول دو یا سه بار iui میکنند اگه جواب نداد ...

زی زی جون یه سوال عزیزم

من پارسال تیر ماه که آزمایش ذخیره تخمدان دادم ذخیره ام ۲/۸ بود حالا که بیشتر از یه سال از روش میگذره و دوبار هم iui کردم و تو این دوبار ۵تا تخمک داشتم به نظرتون چقد از ذخیره ام ممکنه کم شه؟ اخه من میخوام ivf شم هر چی به دکترم میگم برام آزمایش ذخیره تخمدان بنویسه میگه لازم نیست یعنی به اون آزمایش پارسال کفایت کرده؟ 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
مامان منم همینه!! تو هیچ کدوم از مراحل درمان بامن همراه نبود که هیچ ؛برعکس دلمو خالی میکرد..بعد زایم ...

من احساس می کنم شما حساس شدی

الان خودت مادری

ممکنه مادری همچین حسی داشته باشه به نوه اش به خاطر شباهتش به دامادش؟

اینو در نظر بگیرین پدر مادرا سنشون بالا می ره دیگه انرژی قبلنا رو ندارن

من الان مادرم یه بیماری داره که هر سال توانش نسبت به سال قبل افت می کنه و می دونم که برای بچه من عملا نمی تونه کمکی کنه

اما واسه برادرزادم کلی زحمت کشیده

اما چی کار کنه در توانش نیس

منم چاره ای ندارم و به روی خودم نمیارم

از خواهر برادر متاهل هم نمی شه انتظار داشت

تو زندگی نباید رو کمک دیگران حساب کرد مسئولیت کارا با خود آدمه

من با اینکه باردارم وشاغل باز سعی می کنم به مادرم برسم طوری که منتی رو سرش نباشه

به وقتش اونا هم زحمت ما رو کشیدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ٣٧ سالم هست و دخيره تخمدانم ١ هستش. من كه رفتم پيشش نگفت برات ميكرو نمي كنم گفتش كه شانس شما با ...

سلام گلم توروخدا منم راهنمایی کن شهرستانم دکترم گفته باید ای یو ای بشی منم ازش سوال کردم چرا؟ گفت تخمدانت پلی کیستیک بوده و کم کم تخمدانات توانش ضعیف داره میشه.ذخیره تخمدانم 3/9هست توروخدا راهنمایی م کن برم پیش نصر؟ ویزیت و ازمایش خودش میگیره یا اینجا بگیرم ببرم قابل قبوله؟ واسه ای وی اف چقدر میگیره ؟ کلا تشخیصش چطوره؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

توروخدا کی مریض نصر هست کلا تشخیصش چطوره؟ میشه ازمایشات لازم رو شهرستانم بگیرم ببرم خرجم کم در بیاد ؟یا نه خودش باید از اول تکرار کنه؟شهرستانم بمن گفته ای یو ای کن منم نگرانم بکنم و نشه و الکی هزینه کنم بدنمم دستکاری کنم.. گفتم برم پیش نصر در حال حاضر مریضشون نیستم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
سلام گل قشنگم من همدانم دیروز رفتم یکبار دیگه با دکترم صحبت کنم ایا واقعا ای یو ای تشخیص داده درسته ...

سلام

هم ذخیره تخمدانت خوبه هم سنت کمه

زنگ بزن فک نکنم خیلی طول بکشه بهت نوبت بدن

بله دکتر نصر خودش میبینه، اول دستیاراش یه شرح حال ازت میگیرن بعد خودش میاد سونوت میکنه

Fsh ت هم خیلی بالا نیست میتونی با تغذیه یا دارو کمترش کنی

تو رو خدا میشه جواب منو بدین . گرید جنینای من a بود  با اینحال امکان داره بارداری پوچ بشه؟؟

بخدا من اطلاعات ندارم شما بیمار نصرید؟

سلام هم ذخیره تخمدانت خوبه هم سنت کمه زنگ بزن فک نکنم خیلی طول بکشه بهت نوبت بدن بله دکتر نصر خود ...

جدی ؟ لوبیای خوشمزه م بخوام برم پیشش چند پریود باید برم؟ اصلا مهمه پریود باشم؟ چه ازمایشاتی اینجا انجام بدم ببرم که هزینه م اونجا زیاد در نیاد؟ یا خودش از اول مینویسه؟

مهربونم سلام راحت وقت گرفتی؟ بهتره چه ازمایشاتو مراحلی رو شهرستانم انجام بدم برم پیشش؟ میخوام معطل ن ...

آزمایش خاصی نمیخواد ولی میتونی زنگ‌بزنی بپرسی

شاید لازم باشه عکس رنگی بندازی ، از من هیچی نخواستن

بله یکی دو ساعت معطلی داره

دو ساعت عیب نداره .. بعداز ظهراس یا صبح هام هم هست؟ همون مرکز مام هست دیگه درسته؟

آزمایش خاصی نمیخواد ولی میتونی زنگ‌بزنی بپرسی شاید لازم باشه عکس رنگی بندازی ، از من هیچی نخواستن

عکس رنگی برج 7گرفتم ازمایش هورمونی مم برای همین امساله .. دعاکن توروخدا واسم..راستی کسی اگه امکان طبیعی باردار شدن براش باشه رو میگه؟

سلام هم ذخیره تخمدانت خوبه هم سنت کمه زنگ بزن فک نکنم خیلی طول بکشه بهت نوبت بدن بله دکتر نصر خود ...

شماره تلفنشون رو میدی؟