2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
تو چه مرحله ایی هستی برا بارداری؟ دیروز یک دختر خانمی اومد مطب ۲۶ ساله مجرد کاندید یائسگی زودرس دکت ...

هیچی خواهر 

2تا جنین فریز الزهرای رشت دارم 

3تا ابن سینا 

2تا رویان

ولی دلم نمیخواد هیچکدومو انتقال بدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین جانم قربون دلت بشم الهی. پنج شنبه یا جمعه روز حضرت علی اصغره. متوسل شو به خانم رباب الهی حاجت ر ...

سلام نوشین جون.بهتر شد معده دردت؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
بلاخره تصمیم گرفتم این ماه برم انتقال بدم جنین هامو ولی حالم یه جوریه دلشوره دارم استرس دارم ترس دار ...

چقدر جالب🤔

یکی از بزرگترین دغدغه های من همینه و یک سره به شوهرم میگم...

ان شاء الله لایق هستیم و ان شاء الله فرزندانی لایق نصیبمون میشه..

توکل کن بخدا و فرمون این قسمت از دغدغه هات رو بده دست خدا..

آخه تصورشم برات قابل باور نیست که بدونی من 17 بار انتقال جنین داشتم  بعد 10سال و 7ماه باردار ش ...

الهی بگردم... 

دنیا واقعا بی رحمه.. برای بعضی ها بی رحم تر. نمیدونم چرا. من که فکر میکنم همش اتفاقه. نمیدونم چی بگم که دلت آروم شه.. 

فکر کنم فقط باید بپذیریم که تو دنیای بی رحمی زندگی میکنیم. همین   

نه عزیزم. کماکان قهوه ای.. دلم میخواد بیشتر توضیح بدم چندش میشه     برای شما قرمز شد بعد ...

دارچین جان نمیشه بذاری داخل مقعد؟

کی آزمایش داری عزیز دلم؟ دوس من تا ماه ۸ لکه بینی داشت

عمه ام تا دم اتاق عمل هم لکه بینی داشت هم حالت تهوع

سلام‌ به همه 

میگم می دونم‌حرفی گه می خوام‌بزنم شاید الکی باشه ولی بخاطر تجربه تلخ همش این فکر بد میاد روزی که ویارم‌کم‌میشه خیلی خوشحالم ولی همش میگم‌نکنه چیزی شده 😔😔اعصابم تز خودم خورد شده

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
فکر کنم دارچین جون. خودم خسته شدم!! خاموش میکنم عرق میکنم، روشن میکنم لرز میکنم شیرینی رو آماده کن

لیلا جون منتظری بتات 100هزار بشه بعد بری آز خواهر؟

ما همچنان چشم به راهیم به جواب آزمایشت.

اصلا میخوای نرو آزمایش یهو برو سونو قلب هان؟فکر خوبیه ها  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
هیچی خواهر  2تا جنین فریز الزهرای رشت دارم  3تا ابن سینا  2تا رویان ولی دلم نمیخو ...

خب عزیزم دکترا نمیگن چرا نمیگیره؟چون قطعا مشکل ازجنین ها فکرنکنم باشه چون تعداد جنینهات هربار زیاد بوده

کاش یکبار با رحم اجاره ای اگر مشکلی باهاش نداری امتحان میکردی ازاین جنین هایی که مونده

ممکنه رحمت جنین رو پس میزنه 

اگر از ژن خودتون باشه تو رحم یکی دیگه که عیبی نداره دختر 

سلام نوشین جون.بهتر شد معده دردت؟

سلام به روی ماهت

امروز ۵ صبح با درد شدید بلند شدم یعنی جیغ میکشیدم تا همسرم بره شربت معده بخره و بیاد بالا آوردم دیگه گلاب به رون آخرش فقط اسید معده بود 

تو اینترنت نوشته به خاطر بالا رفتن پروژسترون تو بارداری معده درد شروع میشه احتمالا من چون پروژسترون تزریق میکنم بخاطر اونه

سلام به روی ماهت امروز ۵ صبح با درد شدید بلند شدم یعنی جیغ میکشیدم تا همسرم بره شربت معده بخره و بی ...

الهی بگردم.معده درد خیلی بده.شایدم نی نی داره زور میزنه بفهمی تو دلت نشسته  

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
ما نخواییم مقرب باشیم و جام بلا نوش کنیم کی رو باید ببینیم؟    

آقا اگه مقرب نباشی😅😅 دیگه جام بلا هم نمی نوشی😉😉 

تنها راهش همینه

منم خسته شدم. ای کاش از این رنج، رها بشیم❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻