2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
خداروشکر عزیزم،  میشه بگید تاریخ اولین روز آخرین پریودتون کی بود؟  اخه من هم طبق غربالگری ...

۲۵ بهمن عزیزم ، اصلا مهم نیست این تاریخها یکی دو هفته همیشه متفاوته ، شاید شما زودتر از منم زایمان کنی عزیزم ،دیدی بعضیها ۴۲ هفته هم میشن ، همیشه دو هفته تفاوت طبیعیه 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بی رحمانه حرف میزنن امروز رفتم دوباره پیش عارفی رفتم تو سیکل ای وی اف دیگه توکل بخدا ببینم چی ...

انشالله موفق باشی دوستم🙏🏻 

بنظر من اعتماد به دکتر از نظر روانی خیییییلی تو موفقیت اثر داره 

ممکنه دکتر نصر دکتر خیلی خوبی باشه و برای بقیه دوستان که توی این تاپیک بیمار ایشون هستن بهترین باشن که به همشون باید احترام گذاشت و ته دلشون رو خالی نکرد اما شمایی که راضی نبودی بهترین کار رو کردی با تعویض دکترت 

با من آشتی کردی؟ اینو منم متوجه نمیشم، باید با التماس ازشون مکمل گرفت، عارفی هم به من مکمل نداد، خو ...

چه جالب آخه دکتر منم که پروفسور هست و حتی یه مرکز تحقیقاتی توی کانادا داره و خیلی از وقتها اونجاست و برای خودش صاحب نظره یبار به دستیارش که خودش فوق تخصص آی وی اف هست و درخواست مکمل برای یکی از مریض ها داده بود با پرخاش و عصبانیت گفت همه اینا چرته و هیچ اثری نداره. فقط ویتامین دی شاید یکم اثر داشته باشه 😂

به منم قبل از پانکچر هیچ مکملی نداد.

سلام عزیزم ،خدارو هزار مرتبه شکر ،خودت چطوری گلم ،دیدم که متاسفانه زایمان زودرس داشتی و.... انشاالله ...

قربونت بشم 

بعد اون اتفاق خدا خواست و طبیعی باردار شدم قسمت شما و بقیه منتظرا انشاالله ❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
انشالله موفق باشی دوستم🙏🏻  بنظر من اعتماد به دکتر از نظر روانی خیییییلی تو موفقیت اثر داره&n ...

واقعا من ته دلم خالی شد کاش چیزی نمیخوندم ازش 

یه روز خیلی تعریفه یه روز میکوبن ما این وسط دلشوره میگیریم 

با من ایشون خیلی مودب و مهربون بودن ماماشون هم عالی بود اما الان ترسیدم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
ولی خوبه که بی تفاوتن. حالا یه استرس و گوشه کنایه هم باید از اونور داشتی

عزیزم تیکه وکنایه که هست .هنوزم هنوزه باور ندارن مشکل از پسرشون .میگن تو دکترمیری تو امپول میزنی پس حتما مشکل ازتو

چه جالب آخه دکتر منم که پروفسور هست و حتی یه مرکز تحقیقاتی توی کانادا داره و خیلی از وقتها اونجاست و ...

دقیقا عین نصر

البته راستش رو بگم من بهم ثابت شده ست و بهمین خاطر تایید میکنم حرفشون رو،یکی از دوستان صمیمیم یه بار پارسال مرداد پانکچر کرد و ۶ جنین متوسط گیرش اومد که انتقال داد و منفی شد

دوباره به نصر مراجعه کرد و نصر بهش گفت سریعا مجدد پانکچر کن از اول شروع کنیم،دوستم پیشم گفت نه اشتباه دفعه قبل رو نمیکنم و نمیخوام سریع پانکچر کنم،نصرا چرا اینطور میکنه؟ سریع ادمو میخواد ببره تو سیکل پانکچر؟ نکنه بخاطر پولشه و ازین حرفا

جونم براتون بگه این خانم ۸ ماه تمام بهترین مکما از جمله اووبوست و فرتیل اید و ... بهترین تغذیه از بهترین عسل از بهترین مناطق ایران تهیه میکرده و تخم مرغ های محلی و اووکادو و ....

حتی تغذیه ای که شاید خیلی ازون میوه ها و غذاهه رو در حالت عادی نخوریم،تهیه کرد و متاسفانه روز پانکچر فقط ۲ تخمک داد!!! حتی کمتر از دفعه ی اول که بلافاصله و بدون رعایت هیچ تغذیه ای رفته بود تو سیکل

انقدرم حرف دکتر نصر و امثال دکتر شما بیربط نیست

ممکنه کمی روی کیفیت تاثیر بزاره ولی اصلا روی تعداد تاثیر نداره چون من به عینه دوستم رو دیدم که تقریبا با هزینه خیلی خیلی بالا فقط دارو و بهترین خوراکی هارو تهیه کرد

خواهش 
دقیقا عین نصر البته راستش رو بگم من بهم ثابت شده ست و بهمین خاطر تایید میکنم حرفشون رو،یکی از دوستا ...

بقول زینبی بابا بی خیالی بهترین چیزه

البته رعایت کنیم ولی وسواس در مورد غذا و یا دارو اصلا مهم نیست

من یکی از دوستام شوهرش ازو بود،از بیضه نمونه گرفتن،تمام داروهاش ایرانی حتی استرادیول و  ...

فرتیل سی ام هم نخورده بود،پروژسترون هم ایرانی

دوقلو زایمان کرد چند روز پیشا

خواهش 

بچه ها من امروز روز دهم انتقالمه. جنین کامپکت (4 روزه) انتقال دادم. از امروز غروب چند تا لک قهوه ای دیدم. این برای لانه گزینی خیلی زوده نه؟

تو تاپیک ها سرچ کردم اکثر اونهایی که یه هفته مونده به موعد آزمایش لک دیدن نتیجه شون منفی شده.

خیلی غم دارم