2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045222 بازدید | 684438 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@بهار213     عزیزم زنگ زدی؟؟؟؟؟؟؟

آره خداروشکر گفتن 7 تا جنین تشکیل شده در مورد گریداش هم یچیزایی گفت ولی اینقدر هول شده بودم دقیق یادم نیست فقط یادمه گفت چندتاش گرید آ یسریم گرید بی ویسریم گرید آ وبی دقیقا یادم نیست خدا کنه خوب باشه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
اگه داروی پروژسترون داشته باشی،سینه ر تحریک می‌کنه ونوک سینه یا کل سینه درد میگیره.حالا شیاف پروژستر ...

من فعلا پانکچر کردم داروهای تحریک تخمک داشتم پروژسترون اینا فعلا استفاده نکردم 

آره خداروشکر گفتن 7 تا جنین تشکیل شده در مورد گریداش هم یچیزایی گفت ولی اینقدر هول شده بودم دقیق یاد ...

وای چه خوب خداروشکر عالیه حتما بار اولم مامان میشی 😘😘😘😘😘😘

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
ممنونم عزیزم از حرفای پر از انرژیتون ، برام خیلی دعا کنید ، منم دعا میکنم ان شالله که زود زود هم ماد ...

انشالله خدا بهتون در تمام شرایط کمک میکنه

و بسلامتی و‌خوشی کوچولوتون رو بزرگ میکنید.

مرسی از دعای قشنگتون

منم روز ۱۵ضخامتم ۱۲ونیم بود پروژسترون استفاده کردم جنین ۵روزه گذاشتن کلا دوتاجنین داشتم وبار اولم بو ...

مرسی عزیزم . ایشالله  شماهم دفعه بعد انتقالتون مثبت می شه دو تا رو که براتون انتقال ندادند .؟کسایی که بچه دارند خدا رو شکر بهتر جواب می دند و نشون می ده مشکلات زیادی ندارند که بچه دار شدند

بمن میگن مجید دلبندم بخدا از بس غصه بچه خوردم گیج گیجم ..اخه دکتر بهم گفته باید ای یو ای بشی منم نگر ...

عزیزم نگران نباش انشالله حل میشه. فکرنمیکنم مشکل پیچیده ای باشه خداروشکر. چون بهت گفتن آی یو آی.. اینجا اکثرا میکرو میکنیم. یعنی آی وی اف هم برای ما جواب نمیده.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنونم عزیزم که یادتون بود و پرسیدید ، اتفاقاً تو سوالات کلینیک نی نی سایت هم یکی سوال پرسیده بود دک ...

قربونت عزیزم ،واسه خودمم سوال بود ، اره گلم من ۱۳ اسفند انتقال دادم ولی از همون سونو اول تاریخم اینطوری بود تو غربالگری ها هم دقیق بود ، با اینکه ایندفعه سونوگرافیمو یجا دیگه رفتم و سونوهای قبلیمو ندیده بود ولی اونم دیروز دقیق طبق غربالگریهام گفت ۲۸ هفته و یک روز ،اره عزیزم اونا رو هفته ۲۴ انجام دادم خداروشکر خوب بود ،قند بعد از گلوکزم یکم بالا بود که گفت اشکال نداره یکم رعایت کن ولی قند ناشتا خوب بود

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

سلام خانما

من امروز آمپول پرگوریس باید بزنم 

با چه زاویه ای باید باشه دور ناف؟

دوتا پودر و یه آب بهم گفته یعنی ۳۰۰ واحد تزریق کنم اما اصلا تا حالا نزدم و نمیدونم چجوری؟

سلام خانما

من امروز آمپول پرگوریس باید بزنم 

با چه زاویه ای باید باشه دور ناف؟

دوتا پودر و یه آب بهم گفته یعنی ۳۰۰ واحد تزریق کنم اما اصلا تا حالا نزدم و نمیدونم چجوری؟

چند تا تخمک داشتی امپول چی زدید کجا انجام دادی؟؟

یازده تا تخمک سینال اچ ام جی اورگالترون سینافکت کیلنیک مام دکتر نصر دفعه دوم بود میکرو کردم یبارم جای دیگه انجام داده بودم یازده تا تخمک داشتم فقط سه تاجنین پنج روزه شده بود که هر سه تارو گذاشتن منفی شد مجبور شدم از اول شروع کنم که اومدم تهران پیش دکتر نصر