2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست
من امروز رفتم پیش دکتر نصر اولا که یک ساعت معطل شدم شوهرم رو راه ندادن وقتی هم رفتم تو تا تونست س ...

سلام عزیزم از نصر به دل نگیر میخاد فقط زودتر به نتیجه برسونه به هر روش ممکن

از در اتاقش که میری تو میخاد یا یک تخمک اهدایی به آدم بندازه یا یک جنین اهدایی با اون اهداکننده های داغونش 

اصلا هم فکر نمیکنه شاید این زوج فقط بچه ژنتیکی خودشونو میخاند حتی اگه هرگز بچه دار نشند 

من دوبار رفتم پیشش  دفه دوم که کارت جنینامو هم بردم گفتم جنینامو بیارم برام انتقال بدید چون دکتر خودم خارجه تا چندماه گفت اینارو بنداز بره!! بیا اهدا بگیر

گفت اگه تو با این سن از تخمک خودت مادر بشی عکس منه دکتره میره رو جلد مجلات پزشکی!! منم گفتم خوب بره اشکالش چیه؟   

واقعا نمیدونم فازش چیه گیرش هم عدد 40 هستش کلا عدد 40 میبینه میگه اهدا اصلا نگاه به آزمایش هورمونی و ذخیره تخمدانو هیچی نمیکنه حتی کارت جنینهای منو نگاه نکرد ببینه گریدشون چیه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
از خانمای همدانی م اینجا داریم که بیمار دکتر یاونگی باشه؟ ای یو ای انجام داده باشه

یکی از بچه ها تاپیک همدانی هست. اسم کاربریش shadan

سه تا جنین این ماه انتقال داد و خداروشکر باردار شده

البته ivf

و دکترش رو نمیدونم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا ممنون از راهنماییت عزیزم ...من بعد از این که ماستیت سینم رو فهمیدم سریع شیر دوش خریدم و کلی شی ...

همینه عزیزم😉😉😉

خدا رحم کرده بهت واقعا عذاب کشیدی، اما خدا رو شکر تحت نظر بودی، نگران نباش دیگه ان شاء الله اون جور نمیشه، برای پیشگیری دانه آفتابگردان و سویا هم عالیه، اینا شیر رو از اون حالت چسبناک خارج میکنن و نمیذارن کامل تخلیه نشه

قرص های جلوگیری از بارداری مثل ال دی هم حجم شیر رو کم میکنه، اینا هم کمک کننده هستن

از خانمای همدانی م اینجا داریم که بیمار دکتر یاونگی باشه؟ ای یو ای انجام داده باشه

@shadennn    

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
یکی از بچه ها تاپیک همدانی هست. اسم کاربریش shadan سه تا جنین این ماه انتقال داد و خداروشکر باردار ...

چطوری میتونم پیداش کنم ؟ من بلد نیستم  

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
@shadennn    

بهش دعوت به دوستی ادم درست انجام دادم؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
بهش دعوت به دوستی ادم درست انجام دادم؟

من تگش کردم یعنی هروقت بیاد پیامتو میبینه.

دعوت ب دوستی مال وقتیه ک بخای بری تو پیجش پیام خصوصی براش بزاری

من تگش کردم یعنی هروقت بیاد پیامتو میبینه. دعوت ب دوستی مال وقتیه ک بخای بری تو پیجش پیام خصوصی برا ...

بمن میگن مجید دلبندم بخدا از بس غصه بچه خوردم گیج گیجم ..اخه دکتر بهم گفته باید ای یو ای بشی منم نگرانم همدان انجام بدم ندم؟ اصلا چرا پی سی تی من نشون داده اسپرم همسرم تو بدن من کم دوامه

به وقت ایران رو خوب اومدی. ای جونم قربون اون چونه نازش بشم الهی. عزیز خاله، این جون منه به خدا. چشما ...

خدانکنه لیلا جون ❤❤❤❤❤❤ بی صبرانه منتظر دیدن نی نی های خوشگلت هستم 👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻😍😍😍😍😍😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
واااااییییی عزیزدلمممم....هزار ماشالا چقدر ناز و دوست داشتنیه...خدا برات نگهش داره...این نشون میده م ...

قربونت برم گلم..ان شاء الله قسمت خودت 😍😍😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚