2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
بی بی هم زدی؟خدا کنه شادی جون.دعام کن عزیزم

حتما عزیزدلم اگه لایق باشم

این دفعه برعکس سریای قبل اصلا بی بی نزدم وقتی آزمایشم مثبت شد بی بی زدم که ازش انتقام اونهمه منفی شدنو بگیرم😅

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما عزیزدلم اگه لایق باشم این دفعه برعکس سریای قبل اصلا بی بی نزدم وقتی آزمایشم مثبت شد بی بی زدم ...

خوب کردی عزیزم چندتا میزدی هی میشستی نگاه میکردی  ایشالله بارداری خوبی داشته باشی عزیزدلم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
یک سر بیا مرکز امید خیلی عالیه... جنین شناسش عالیه، و ازمایشگاهش مجهز و داروخانه اش هم معتبره.. خی ...

ببخشید دکتر خوب کی هست اونجا تعیین جنسیت میکنن

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
عزیزم جرا گریه؟ بار چندمته؟ من بار دوممه و تا الان چهار تا بی بی منفی دیدم ولی با این حال روحیم رو ح ...

بار دومم...سرکار میام واسه فکر نکردن ولی از دیروز روحیه ام کم شده...خیلی میترسم ...

عزیزم الهی 😢 😢 😢 آخه چه قدر مظلومی ببین گلم پس برات واجبه پیج دکتر ظریفی رو از اولین پست تا الان ...

زینبی جون خیلییی اطلاعاتت خوبه ...من سر زایمان اولم شیرم خیلیی زیاد بود طوری که شب تا صب دو تا حوله خیس میشد!ولی هم نوک سینم شقاق پیدا کرد ....وهم ماستیت و بعدشم شد ابسه و دیگه نتونستم شیر بدم ...الان هم یادم میفته عذاب میکشم ....شما در مورده شقاق و ابسه هم اطلاعات داری؟من باید چی کار کنم این دفعه هم اینطوری نشه؟البته اگه خدا بخواد و حامله شم🙈خیلی مبترسم ..مامانم میگه برو ماموگرافی...به نظرت لازمه؟

الان رفتم راهنمایی مصرف داروها رو دیدم

نوشته hcgدور ناف ۹۰ درجه

ولی ننوشته هواگیری بشه یا نه

دفعه اول پرستار هواگیری کرد.

الان همسرم میخواد بزنه.با این وضعیت کرونا نمیشه رفت بیرون!

پس هواگیری کنم یا نه؟

لطفا کسانی که بعد انتقال hcgزدن بگن چجوری باید تزریق بشه؟

عزیزم الهی 😢 😢 😢 آخه چه قدر مظلومی ببین گلم پس برات واجبه پیج دکتر ظریفی رو از اولین پست تا الان ...

ممنونم عزیزم از راهنماییهاتون  ، حتما به توصیه هاتون عمل میکنم ، خیلی رفرنسهای خوبی معرفی کردید ،  من از بس تو دوره های مختلف زندگیم به فکر بقیه بودم که همه از من توقع دارن که پیگیر کارها و احوالشون باشم ولی خودشونو اصلا در مقابل من مسئول نمیدونن یعنی از بس مستقل کارهامو انجام دادم و سعی کردم به بقیه زحمت ندم که هیچکس سختی های منو ندید و نمیبینه همه فکر میکنن که از پس خودم برمیام پس منو ول کردن و رفتم سراغ زندگی خودشون یا بچه های دیگشون که همیشه ازشون توقع داشتن ، البته که خودمم خیل مقصرم ولی چه کنم دلم میسوزه ،، من اون همه بال بال زدم که شوهرم نره قضیه ناباروریمونو به خانواده ها بگه همش فکر میکردم که پدر و مادرم گناه دارن حرص بخورن ولی مثل همیشه میبینم که کلا بی تفاوت هستن حتی الان هم که باردارم هیچی براشون مهم نیست مطمئن هستم اگه هیچ وقت بچه دار نمیشدم هم براشون اهمیت نداشت ، مادرم هفته به هفته بهم زنگ نمیزنه وقتی هم زنگ میزنه از دکتر رفتنهای خودش میگه بعدشم خدانکنه مثلاً من بگم که حالم بده بسختی آشپزی میکنم یا سرکار میرم تو گرما اون وقته که میگه همه همینطورن بلاخره تو بارداری همه همین شرایطو دارن ،،، تا الان ازم نپرسیده چی هوس کردی حتی تا الان یه وعده غذا درست نکرده که بیاره برای دختر باردارش که شاغل هم هست یا مثلاً شوهرش هم عمل داشته ،،، بیخیال منم اینجا همش میام درددل میکنم ،،،، برام دعا کن فقط بچم سالم بدنیا بیاد ، بخدا حرکاتش کم میشه همش استرس می گیرم مخصوصا امروز هم حرکاتش کمه خیلی استرس دارم چند ساعته تکون نخورده 

زینبی جون خیلییی اطلاعاتت خوبه ...من سر زایمان اولم شیرم خیلیی زیاد بود طوری که شب تا صب دو تا حوله ...

قربونت عزیزم 😍 😍 😍 😍 ان شاالله مفید باشه 

عزیزم اول از همه برو دو تا پیج انجمن حمایت از شیر مادر رو که آدرس هاش رو برات میذارم فالو کن، کلی اطلاعات عالی برای مامان ها داره

دوم اینکه من ماستیت رو تجربه نکردم ولی میدونم خیلی دردناکه واقعا و اذیت کننده 

برای درمان شقاق نوک سینه یک سری کرم هست ولی از اون مهمتر پوزیشن شیردهی هست که غلطه و باعث شقاق میشه، پس باید پوزیشن رو چک کرد، چون شیردهی حتی در روزهای اول نباید دردناک باشه، و اینکه گاهی فلور دهان کودک قارچی یا باکتری داره که این مشکل رو ایجاد میکنه، پس باید رفت دکتر تا تشخیص بده علت چی بوده و دارو میده 

یه باور غلط هست که میگه اگر دچار ماستیت شدی شیردهی باید قطع بشه در صورتی که غلطه!!!! اتفاقا باید شیر اون سینه تند و تند تخلیه بشه ولی یا با دست یا شیردوش دستی که من مارک مدلا رو دیدم برای این کار عالیه یا اونت، قبل از دوشیدن کمپرس گرم باید گذاشت و ماساژ باید داد، بعد از دوشیدن کمپرس سرد و اینکه فواصل شیردهی نباید طولانی بشه، بالفرض هم اگر بچه گرسنه نبود باید شیر دوشیده بشه و اگر زیاد نیاز باشه دوشیدن انجام بشه چون با دست زمان بر هست بهتره شیردوش برقی باشه(البته برقی برای زمانی هست که قصد پیشگیری از ماستیت داریم و مشکلی نیست) 

کلا یه مادر شیرده باید نه فقط از لحاظ روحی از لحاظ تجهیزات هم باید حمایت بشه، طفلی گناه نکرده مامان شده، هم شیر بده، هم بی خوابی بکشه هم درد سینه

خلاصه آدم جای روروءک یا وسایل بازی زیاد برای بچه بهتره حتما خرید شیر دوش رو مد نظر داشته باشه 

و گلم یه نکته بی ربط هم صندلی ماشین هست که از واجبات سیسمونی به حساب میاد، در صورتی که ایران جا نیفتاده ولی کلی میتونه از حوادث ناگوار جلوگیری کنه

ممنونم عزیزم از راهنماییهاتون  ، حتما به توصیه هاتون عمل میکنم ، خیلی رفرنسهای خوبی معرفی کردید ...

عزیزم هر موقع دلت گرفت بیا، اینجا خونه دوم ماست 

من که نمیتونم دل بکنم و تا وقتی پسرم بذاره میام اینجا

الانم زوده برای کم و زیاد شدن تکونها حساس بشی، نهایت یه چیز شیرین بخور و 5 تا 10 دقیقه به پهلوی چپ دراز بکش قشنگ تکون میخوره، حتی اگر کم هم باشه خوبه 

از هفته 36 و 37 خیلی مهم میشه

ولی بازم نگران بودی برو nst بده😉😉😉

بازم تاکید می‌کنم خصوصا چون کسی رو نداری چیزایی که گفتم حتما بخون، چند وقت دیگه امتحان میگیرما😁😁😁

مرسی عزیزم منم  ماه پیش سیکل طبیعی بودم .روز ۵ انتقال خونریزی افتادم ایشون هم به خونریزی افتاد ...

خواهش میکنم نه عزیزم فقط موعد آزمایش رفت آز داد که منفی بود متاسفانه

قربونت عزیزم 😍 😍 😍 😍 ان شاالله مفید باشه  عزیزم اول از همه برو دو تا پیج انجمن حمایت از شی ...

واقعا ممنون از راهنماییت عزیزم ...من بعد از این که ماستیت سینم رو فهمیدم سریع شیر دوش خریدم و کلی شیرم رو دوشیدم و چرک خشک کن خوردم ...ولی متاسفانه خوب نشد و تبدیل شد به ابسه که رفتم فوق تخصص پستان گف باید شیرت رو سریع قط کنی وگرنه سینت رو از دس میدی😔خیلییییی عذاب و درد کشیدم ....ولی به قوله شما باید از شیر دوش استفاده کرد برای پیشگیری ....عزیزم پیج دکتر ظریف رو فالو کردم ...فقط همین پیجه؟یا پیجه دیگه ای هم هس؟