2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
بله عزیزم هرچی خدا بخواد وصلاح بدونه همون میشه خدا گل دخترای نازتو برات حفظ کنه وایشالا بهشون یه داد ...

ممنون گلم انشالله 

الهی خدا ب هر کی اولاد نداره اولاد سالم و صالح و هر جنسبتی ک دوس داره ببخشه🙏🙏

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم. چشم حتما. نمیدونم پیش کدوم دکتر برم که بهم استرس نده. دارم دنبال دکتر میگردم

حالا اینم یه نگاه بکن البته منم شناختی ندارم اما از تو کلیپ ها و تعریف ها خیلی خوشم اومد ازش.ایشالله بارداری خوبی رو داشته باشه مامانی  

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

من انشالله 5شنبه میرم برای انتقال

دیروز رفتم گف صخامتت 8.4 گف رحمت خوبه ولی بهتره نگه داریم برای 2شنبه هفته بعد ک گفتم اگ میشه این هفته باشه ک تعطیلات همسرم خونه باشه دکترم گف اونم حرفیه و قراره 5شنبه انتقال بدم 

التماس دعای فراوان دارم ازتون

عزیزم نوشین جون گفت لک لانه گذینی دیدی تو هم.چندمین روزت بود و چطوری بود لکت؟من روز9 عصر یه لک صورتی ...

آره عزیزم من روز دهم لک دیدم یعنی ببخشید دستمال که کشیدم رنگ خون تازه ی خیلی روشن بود دیگه شیاف گذاشتم بعدش یکی دوبار لکه ی خیلی کوچیک دیدم ولی رنگش کم بود دیگه تشخیص ندادم صورتیه یا قهوه ای، روز دوازدهمم بازم یه لک قهوه ای روشن دیدم همراه با دل دردم بود لکه هام، البته من هنوزم که هنوزه دل درد پریودیو دارم

به امید خدا برای شما هم لکه لانه گزینی جوجست😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
حالا اینم یه نگاه بکن البته منم شناختی ندارم اما از تو کلیپ ها و تعریف ها خیلی خوشم اومد ازش.ایشالله ...

انشالله بتای شما و همه دوستایی که انتقال دادن عالی بشه تا خوشیم کامل بشه و لذت واقعی ببرم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آره عزیزم من روز دهم لک دیدم یعنی ببخشید دستمال که کشیدم رنگ خون تازه ی خیلی روشن بود دیگه شیاف گذاش ...

بی بی هم زدی؟خدا کنه شادی جون.دعام کن عزیزم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
من انشالله 5شنبه میرم برای انتقال دیروز رفتم گف صخامتت 8.4 گف رحمت خوبه ولی بهتره نگه داریم برای 2ش ...

انشاالله که مامان میشی عزیزم

ببین من تغذیه م خیلی خیلی معمولی بود فقط یکی دو روز قبلش تا دو روز بعدش(دقیق یادم نیست یه 3-4 روز) فرنی درست کردم صبحانه خوردم، استراحتم در حد معمولی داشتم حتی شب اول مهمون داشتم شام درست کردم، ولی دستشویی فرنگی استفاده کردم

سعی کن قرآن و دعا بخونی به آرامشت کمک میکنه ولی اگه استرسم داشتی نگران نباش کاملا طبیعیه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...