2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوماسلام میخوام ازتون مشورت بگیرم من تودومین انتقالم که اسفندماه بودباردارشدم دوقلواماخب متاسفانه ...

سلام عزیزم خیلی خیلی متاسفم برای اتفاقی که افتاده عزیزم😔😔😔

اما برای قضیه پریود من جای شما بودم اول تلفنی با دکتر در میون میذاشتم و بعد میرفتم ببینم چی میگه، شاید لازم باشه ال دی بخوری 

شاید لازم باشه یکی دوبار طبیعی پریود بشی تا ضخامت دیواره رحم مناسب بشه مجدد 

سلام عزیزم اتفاقا شیراز مرکز دکتر رستمی خیلی تعریف میکنن ولی هزینه تعیین جنسیتش یکم بیشتره فک کنم فق ...

ممنون عزیزم 

ریسکش خیلی زیاده ولی خب اینم مث هر چیزی باید خدا بخاد 

😓😓

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
مطمعن‌باش‌بغلشون‌میکنی انرژی‌مثبت‌بفرست‌براخودت‌بگومن‌مامان‌شدم عزیزم‌توروخداپیگیرباش زودزیرنظردک ...

ممنون عزیزم. چشم حتما. نمیدونم پیش کدوم دکتر برم که بهم استرس نده. دارم دنبال دکتر میگردم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آره‌خیلی‌سخت‌بودخوردنشون..مدام‌درحال‌قرص‌خوردن‌بودم فرتیل‌سی‌ام‌میگن‌براآمادگی‌رحم‌خوبه من‌روزی‌۳ت ...

ممنونم...

برام دعا کن این سیکل انتقالم به خاطر اندومتر کنسل شد رشد نمیکرد اندومتر😣😣

نه عزیزم مامانم نمیاد ، مامانم تو کل بارداری من فقط یک ساعت اومده به من سر زده اونم بابت عمل همسرم ا ...

عزیزم الهی 😢 😢 😢 آخه چه قدر مظلومی

ببین گلم پس برات واجبه پیج دکتر ظریفی رو از اولین پست تا الان بخونی

کتاب من و کودک من هم بخون، نگو کار دارم نمیشه، هر جور شده زمان پیدا کن و اینا رو بخون بعدا خیلی خیلی راحت تره کارت، دکتر ظریفی کتاب های *مامان دکتر * تالیف کرده حتما حتما بخر و بخون، برای سیسمونی هم کلی راهنمایی کرده

کلاس های زایمان شرکت کن، حتی شده آنلاین

بعد از ترخیص از بیمارستان مجدد برای چک پوزیشن شیردهی برو همونجا، اونا موظف هستن بهت آموزش بدن 

اصلا حتی قبل از ترخیص تا شیردهی موفق رو تجربه نکردی ول کن اون مامای إموزشی نباش

من شنیدم محب کوثر بیمارستان خیلی خوبیه برای زایمان و شیردهی، خیلی پشیمونم چرا اونجا نرفتم، خودت هم تحقیق کن البته

در مورد زردی نوزاد، بهداشت ناحیه پوشک، بهداشت خواب و... تو پیج و کتابهاش نوشته 

عزیزم واقعا واقعا باید این آموزش ها انجام بشه، اگر نشه مثل اینه شما ماشین بخری و رانندگی شروع کنی، بعد که مشکل پیش اومد بری سراغ گواهینامه

این کلاس ها حکم گواهی نامه برای حامله شدن و فرزند آوری داره، حیفه این همه زحمت هست که بدون برنامه بره جلو 

بچه ها دفترچه راهنما ندارن، و وقتی ما بلد نیستیم به عنوان والد موظفیم یاد بگیریم عزیزم

به شما و همه مامان های باردار و غیر باردار که تو مراحل میکرو هستن خواهرانه میگم اطلاعاتتون رو بالا ببرید و گرنه هر لحظه  باید منتظر غافلگیری و استرس بعد از تولد باشیم 

بیمارستان آبان میدونی وضعیت تخمکام چه جوریه؟

لیلا جون این جدول وضعیت اسپرم همسرتو نشون میده .زیر همین جدول چند خط در خصوص وضعیت جنین هات نوشته (گریدشون و تعدادشون.) منم از این برگه ها دارم.داخلش چیزی از وضعیت تخمک به تنهایی نمینویسن فقط از اسپرم و جنین میگن.

آره عزیزم

خوب خدا رو شکر.یه دکتری هست تو اینستا به اسم دکتر حاجی ها مطبش جردنه بیمارستان تندیس هم زایمان انجام میده سزارین اختیاری هم داره من کلیپ هاشو دیدم و اینکه کامنت هاشو خوندم بدون استثنا همه ازش تعریف کردم من که عاشقش شدم حالا برو یه نگاه بنداز

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
منم هیچ علامتی ندارم....فقط گریه زیاد...اگر علامتشه که خوش به حالمه

عزیزم جرا گریه؟ بار چندمته؟ من بار دوممه و تا الان چهار تا بی بی منفی دیدم ولی با این حال روحیم رو حفظ کردم از شنبه هم تنهام تو خونه خودتو به یه کاری سرگرم کن و با این روحیه بی بی هم نزن

سلام دوستان من از دیشب معده درد شدید دارم منتظرم ۱۰ بشه زنگ بزنم مرکز بپرسم. داروهام کابرگولین هفت ...

سلام نوشین جان . من فکر میکنم اون معده درد نیست و شاید نفخ کردی شدید و این دردهایی که میگی برای لانه گزینی هست انشالا . با مصرف پروژسترون کسی پریود نمیشه خیالت راحت باشه