2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684471 پست
عزیزم پاشو برو تیتر بده دیگه من بودم تا الان100باررفته بودم.آفرین به صبرت واقعا.پیش کی میرفتی عزیزم ...

والا قرار بود پیش نصر برم. اما الان دنبال یه پزشک خیلی خوبم که هم با اخلاق باشه هم کارش خیلی خوب باشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم  ریسکش خیلی زیاده ولی خب اینم مث هر چیزی باید خدا بخاد  😓😓

بله عزیزم هرچی خدا بخواد وصلاح بدونه همون میشه خدا گل دخترای نازتو برات حفظ کنه وایشالا بهشون یه داداش تپلی بده 

واقعا‌که‌لیلا‌جون چرااصلا‌بروزنمیدی‌رفتی‌آزمایش خداروهزارمرتبه‌شکر باپستت‌لبخندوبه‌لبم‌آوردی

فداااات عزیزم. آره دیروز عصر رفتم. میترسم از بس. یعنی تا بغلش یا بعلشون نکنم باور نمیکنم. باورت میشه حتی به فردا فکر نمیکنم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دقیقا مثل جاری های من ، با این تفاوت که اونا تو فامیل خیلی خودشونو خوب جلوه میدن ، ولی همیشه سرقضیه ...

این‌جاریه‌منم‌همین‌جوریه‌

یه‌جورخودشوپیش‌دیگران‌خوب‌جلوه‌میده

منکه‌‌سپردم‌به‌خدا‌

مطمعنم‌یه‌روزتقاص‌کارهاشو‌بااون‌شوهرخدانشناسش‌

پس‌میده..

صبرخدازیاده

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

دوستان میشه راهنمایی کنید

من آمپول hcg دارم،که باید دور ناف ۹۰درجه بزنم.

فقط نمیدونم هواگیری میخواد یا دقیقا مثل انوکساپارین هواگیری نمیخواد؟

(اولی رو پرستار زد و‌ هواگیری کرد،نکنه اشتباه کرده؟)

فداااات عزیزم. آره دیروز عصر رفتم. میترسم از بس. یعنی تا بغلش یا بعلشون نکنم باور نمیکنم. باورت میشه ...

مطمعن‌باش‌بغلشون‌میکنی

انرژی‌مثبت‌بفرست‌براخودت‌بگومن‌مامان‌شدم

عزیزم‌توروخداپیگیرباش

زودزیرنظردکتر‌باش..

خواهرانه‌حرفمو‌گوش‌بده..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
من تهرانم عزیزم دوستای اصفهانی بیان کمکت کنن یا اینکه شما بشین به ازمایشگاه ها زنگ بزن ببین کدوم روز ...

عزیزم نوبل روزای تعطیل هم هست جوابدهیشون هم سریع.

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
دوستان میشه راهنمایی کنید من آمپول hcg دارم،که باید دور ناف ۹۰درجه بزنم. فقط نمیدونم هواگیری میخوا ...

عزیزم آمپول hcg رو مطمئنی باید زیر جلدی بزنی؟

خودت میخوای بزنی؟ خوب حالا یه هواگیری هم بکن    ولی اون روز یکی از بچه ها نوشته بود چون تو رگی نیست اشکال نداره یه ذره هوا هم بره  

ما دو سال پیش میخواستیم خونه بخریم، چند ماه گشتیم و هی به در بسته میخوردیم. یه دوستم شوخی شوخی گفت یه چیزی برای خونه ات بخر مثلا یه جاسوئیچی، خونه ات پیدا میشه. منم همینجوری محض خنده یه جاسوئیچی خریدم و چند وقت بعدش خونمون رو خریدیم..

حالا دیروز رفتم برای بچه ام لباس اینترنتی سفارش دادم. هه هه