2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
اهان پس لازم نیست که بمونیم تهران برای فریز اینا  انشالله ۱۱ تا جنین توپولی باشه 😍😍😍

آره 

انشأالله خدا کنه اینبار دلمون شاد بشه 🙏😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
دوستان اندمترین برای هر ۲۱ قرص یک اپلیکاتور داره یعنی باید از یک اپلیکاتور برای تمام اون قرصها  ...

عزیزم شما میتونید بعد از هربار مصرف اپلیکاتور رو با آب گرم بشورید و اگه هم خواستید از داروخانه بسته ای اپلیکاتور میفروشن بگیرید ولی بنظرم با همون یکی کارتون راه میوفته، 

اگه برای بعد انتقال استفاده میکنید من خودم وقتی ای یو آی انجام دادم بهم دادن و من کمی محتاط هستم و تا ته نمیبردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید روز دوم برم سونو بشم بعد دارو بده برا پانکچر.ال دی خودم خوردم که عقب وجلو نشه روز دقیقشو بدنم ا ...

ببین اینجور مواقع قبل پریود هم سونو میکنن. زنگ بزن شرایط رو بگو، قاعدتا میگه قبل پریود بیا

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ببین اینجور مواقع قبل پریود هم سونو میکنن. زنگ بزن شرایط رو بگو، قاعدتا میگه قبل پریود بیا

ازبس توفکرش هستم واسترس دارم فکر کنم اینجورشد.ماه قبل هم سه شنبه اخرشب پریودشدم ۴روز جلو افتاد ازشانسم دکترمم ۴شنبه بود بعدش هم شنبه گفتم هول هولکی نشه نرفتم جواب ازمایشای پیش ازبارداریم هم  اماده نبود

یا رب العالمین
سلام عزیزم اول تبریک میگم بعد این همه سال خداروشکر دلتون شاد شده بعدم بتات خوب بالا رفته استرس الکی ...

راس میگی تو رو خداااا😍😍😍😍😍؟؟؟

ممنونم واقعا هم‌۱۱ سال زجر و عذاب کشیدم الان دیگه ارامش میخام🥺🥺

خدایا معجزه کن برام 😔
بچه ها من چهارشنبه اخرین ال دی راخوردم امروز باید پریودمیشدم ولی نشدم هنوز انگاری قرارهم نیس بشم دکت ...

اگه همون ۴ شنبه یا ۵شنبه می گفتی بهت میگفتم شوید چندتا بخری هر روز یکی کاملشو بخوری به دو یا سه روز نرسیده پری میشدی یا حتی اگه امروز و فردا می خوردی شاید چهارشنبه پری میومد

اما اگه فردا بخوری نمیتونم با اطمینان بهت بگم ۴شنبه پریود میشی یا نه...

من خودم یه بار پریودم دیر شد یه دسته شوید خوردم فرداش پریود شدم...

اگه همون ۴ شنبه یا ۵شنبه می گفتی بهت میگفتم شوید چندتا بخری هر روز یکی کاملشو بخوری به دو یا سه روز ...

اخه همیشه ۵روز بعدش میشدم نمیدونستم دیرمیشه.شوید هم فکر کنم فصلش نیس خشکشو دارم.اگه تا یکشنبه نشم بازهم خوبه یهو به تعطیلیا نخوره که همه حا بسته است

یا رب العالمین
دقیقا. من خیلی سعی میکنم آرامش خودم رو حفظ کنم و یه کم به خودم معمولا زمان میدم تا خودم رو جمع و جور ...

منظورت به من بود😢

والا بخدا اگه من منظوری داشته باشم

من هیچ تاکیدی نداشتم 

فقط کامل نقل قول کردم

مگه من چقدر از شما کوچکترم اخه که بخوام تیکه بندازم

خودم مگه کم بهم تیکه انداختن که کسی رو درک نکنم 

خیلی از این حرفت ناراحت شدم

اگه همون ۴ شنبه یا ۵شنبه می گفتی بهت میگفتم شوید چندتا بخری هر روز یکی کاملشو بخوری به دو یا سه روز ...

الان میگم چندروز دیگه ال دی بخورم تعطیلیا بگذره ولی میگم فاصله انداختم ضرر داره

یا رب العالمین