2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
چقدر احتمالش کمه 😥 اینکه خیلی ریسکه با هزینه ی بالایی ک داره  یعنی چی ک جنین پسر نداشت 😣😣 ...

من از دوم پسر روزی یک امپوله زیر جلدی و یک عضلانی تا ده روز زدم بعد چند تا امپول دیگه برایه جلوگیری از آزاد سازی روز ۱۳ عمل کردم تخمک ها رو تو آزمایشگاه کنار اسپرم میزان شانس بیاری اسپرم پسر آقای کنه پسر داری اگرم نه که هیچی یکی از دوستان من ۷تا جنین داشت همش پسر دفعه ی بعدی با سه تا جنین دو تا پسر انتقال داد و الان حمالی بستگی به شانس داره......مراحل دقیقا مثله اوناییکه که مشکل دارن با یه مرحله اضافه اونم تعیین جنسیت

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها انشالله ک خدا گل دخترات حفظ کنه و‌بهشون ی پاپاش سالم بده 🙏🌷 من دلم‌میخاس برا سومی با ای یو‌ ا ...

انشاالله به مرادت میرسی ولی ای یو ایم ۷۰ درصد جنین نوزده نظر میشه

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
@بهار213     سلام عزیزم خوبی کی خبر میدن جنین تشکیل شده؟؟؟ باید دوباره بری مرکز وقتی جنی ...

فردا باید زنگ بزنم بپرسم پول فریزو فعلا علی الحساب گرفتن نمی دونم دوباره کی باید برم

آزمایشو دادم جوابش همون روز آماده بود

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
فردا باید زنگ بزنم بپرسم پول فریزو فعلا علی الحساب گرفتن نمی دونم دوباره کی باید برم آزمایشو دادم ج ...

اهان پس لازم نیست که بمونیم تهران برای فریز اینا 

انشالله ۱۱ تا جنین توپولی باشه 😍😍😍

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
مامان سبحان .من روز ۱۴ انتقال آز دادم ۸۳۰ بود بتام  امروز که ۱۶ انتقالمه بتا دادم .۱۱۳۰ بود ...

سلام عزیزم اول تبریک میگم بعد این همه سال خداروشکر دلتون شاد شده بعدم بتات خوب بالا رفته استرس الکی نداشته باش

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
لی لا جون خدا مادر گلت رو رحمت کنه.منم پدرم فوت کرده و همچنین مادرشوهرم.همونطور که گفتم مادرم چندان ...

خدا بیامرزه پدرت رو عزیزم. به خدا اصلا متوجه نمیشی نی نی چه جوری بزرگ شد. نمیدونم پست دوستمون راز رو خوندی یا نه، میگفت خدا همچین کمک میرسونه که عمرا دست تنها بمونی. راستش من که فقط رو کمک شوهرم حساب کردم که اونم ماشالا موقع کمک انقد بریز بپاش میکنه که چهار نفر باید وایستن جمعش کنن 😂😂😂

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آخه من به دو قلو هم فکر میکنم با این اوضاع تنهایی    

منم 😂😂😂

دور از جونت از بس پرروییم !

ولی خارج از شوخی ایشالا خدا بهت یه دوقلوی ناز بده یهو با هم بزرگشون کنی عزیزم

بچه ها من چهارشنبه اخرین ال دی راخوردم امروز باید پریودمیشدم ولی نشدم هنوز انگاری قرارهم نیس بشم دکت ...

داروی پانکچر باید شروع کنی یا انتقال؟ به نظرم فردا زنگ بزن به مطبش یا مرکزت کسب تکلیف کن. اینهمه دارویی که خوردی حداقل کارت پیش بره

داروی پانکچر باید شروع کنی یا انتقال؟ به نظرم فردا زنگ بزن به مطبش یا مرکزت کسب تکلیف کن. اینهمه دار ...

باید روز دوم برم سونو بشم بعد دارو بده برا پانکچر.ال دی خودم خوردم که عقب وجلو نشه روز دقیقشو بدنم اونم ازشانس من نشدم همیشه روز پنجم بعد تموم شدن ال دی میشدم

یا رب العالمین