2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
چرا استرادیولم دارم یادم رفت بنویسم روزی سه تا آمپول پروژسترون 50 صبحا یکی، شیاف شبا یکی فعلا دیگه ...

خب خدا  رو شکر 

ان شاالله دیگه تکرار نشه، منم همش حس پریود داشتم تا هفته 12، بعدش پراکنده شد

سلام زینب جونم روز ۱۲ انتقال آزمایش تیتربتا بدیم ۱۰۰٪ مشخص میکنه که باردارهستیم یا نه ؟؟؟؟ ...

سلام عزیزم اگر جنین بلاست باشه به احتمال زیاد بله ولی برای جنین سه روزه باید حداقل روز 14 آزمایش داد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خدا  رو شکر  ان شاالله دیگه تکرار نشه، منم همش حس پریود داشتم تا هفته 12، بعدش پراکنده ...

زینبی جون اشکال داره بعضی وقتا شیافو از جلو بزارم بعضی روزا از پشت

اخه روزی سه تا شیاف دارم و بعضی اوقات شاید نتونم بعدش یک ساعت بخوابم برای اون وقتا گفتم از پشت بزارم

روز پنج انتقال هستم

عزیزم شما فرنی با نشاسته درست کرده بودی  چیکار کردی طعم نشاسته از بین بره؟ میشه هل یا گلاب یا ...

عزیزم من خیلی کم داخلش گلاب ریختم مخصوصا بعداز انتقال چون گلاب طبعش گرمه ولی کمش اشکال نداره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خب خدا  رو شکر  ان شاالله دیگه تکرار نشه، منم همش حس پریود داشتم تا هفته 12، بعدش پراکنده ...

قربونت

زینبی جون من بیشتر وقتا حس داغی داخل واژنم دارم طبیعیه به نظرت؟ یادم رفت از دکترم بپرسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها من سری قبل که میشه دی ماه ۱۵تا تخمک داشتم بعدش شدید هایپر شدم  این سری ظاهرا ۲۲تا چهارش ...

خداروشکر ک خبری نیست از هایپری من پدرم در اومد ۳۰ تا تخمک داشتم هایپر شدید شدم کارم به بیمارستان کشید بعد دو روز حالم بد شد استفراغ افتضاح ۱۶ بار بالا اوردم همش سرم بهم وصل بود با امپول متنفرم از اون روزا ک همچی هم بی نتیجه موند

خانوما کسی نمیدونه جواب این سوال رو؟

عزیزم مرکز ما جنین شناس جنین رو انتقال میده یعنی دکتر زنان با سونو یا عمق رحم اول کاتتر رو داخل رحم جای مناسب قرار میده بعد جنین شناس جنینارو میاره از کاتتر تزریق میکنه، مرکزی که من میرم سه تا جنین شناس داره یه آقا دوتا خانوم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبین شما عزیزم دیگه درگیر نی نی هستم خیلی نق نقو شده نی نی خودتون چطوره خوبه شکر خدا ؟؟

سلام مهربونم خداروشکر که حالتون خوبه ❤️ماهم خوبیم عزیزم دختر منم نق نقو شده و شلوغ 😆 

کاکلی چند ماهه شده ؟ وزنش خوب شده ؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام الهامي جون ، خدا رو شكر عزيزم ما خوبيم ، خودت چطوري خانمي ؟ دختر گلت ديگه ماشاالله بايد بزرگ شد ...

خداروشکر دوست عزیز که حالتون خوبه دلم براتون تنگ شده ❤️😍

منم خوبم درگیر مهمانی و تعطیلات مسافرت بودم از یه طرف سوفیا بداخلاق شده بیرون باسم ارام نمیگیره فقط نق یا گریه میکنه ۷ماهه شده!

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
زینبی جون من امشب یه لک قهوه ای دیدم نمیدونم باید چیکار کنم😕😕😕 به نظرت خطرناک نیست؟ فردا هم جمعست ...

فقط استراحت اگر دیدی بیشتر شدزبونم لال آمپول پروژسترون رو جایگزین ی وعده شیافت کن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....